Galatasaray
Fenerbahçe
Bursaspor
Originally Posted by The Special One stoch ve krasic MR VE ML mi oynuyo haticeye değil neticeye bakalım
Originally Posted by Laz61g haticeye değil neticeye bakalım ahahaha yalnız kariyer başlığında halil abi fena ezmiş sizi söylim
Originally Posted by The Special One ahahaha yalnız kariyer başlığında halil abi fena ezmiş sizi söylim bizde aynısını söyledik
Originally Posted by The Special One ahahaha yalnız kariyer başlığında halil abi fena ezmiş sizi söylim O oyunun buraya yansıması sadece çok değil 1 sezon sonra dumanını attırırız buranın , gerçi şuan da da çok iyiyzde oyuncularım çok genç şu oyuncular bu yıl gelişsin seneye kimse tutamaz Serdar Aziz Sinan Bolat Alpaslan ve Şener Fereyra Veysel Musa
Originally Posted by 19karabulut07 O oyunun buraya yansıması sadece çok değil 1 sezon sonra dumanını attırırız buranın , gerçi şuan da da çok iyiyzde oyuncularım çok genç şu oyuncular bu yıl gelişsin seneye kimse tutamaz Serdar Aziz Sinan Bolat Alpaslan ve Şener Fereyra Veysel Musa halil abi four four two yada söyledim sanada söyliyim birinci belli ikincilik için kapışın
Originally Posted by Laz61g halil abi four four two yada söyledim sanada söyliyim birinci belli ikincilik için kapışın Ne yalan söyleyim bende istiyorum , başarılı olmanı
Originally Posted by 19karabulut07 Ne yalan söyleyim bende istiyorum , başarılı olmanı eyv abi
Forum Rules