Quote Originally Posted by ABOOO View Post
Fenerbahçe'nin işi zor değil. Gerekli yatırım yapılırsa Obradovic ile 3. garanti. Diğer 3 takım CSKA ve Barcelona'dan toplamda en fazla 1 galibiyet alabilir belki. Grubun diğer takımlarını daha yakında inceleyin.
Ölü toprağı atması lazım fenerbahçenin ve obradovic ne kadar büyük koç olsa da itoudis gibi savunma konusunda çok başarılı bir yardımcı koç vardı o olmadan neler olacak göreceğiz ama fenerbahçe savunmayı yukarıya çekerse çok başarılı olur bir de pao'dan farklı olarak ne yazık ki ülkemizde basketbol kültürü o kadar iyi değil ve maç giderken takımı ateşleyecek bir taraftar oluşumu da yok son 1-2 yılı saymazsak paonun mali gücüden fenerbahçeden yüksek ama ben de fenerbahçenin 3. olacağını düşünüyorum Obradovic gençler üzerinde büyük katkı sağlayacaktır bu sezon Can Maxim'in büyük oranda gelişeceğini düşünüyorum

Kısaca Pao'unun şartları>Fenerbahçe'nin şartları

Efes'in durumu Farmar ve Barac'a bağlı farmar gelir barac giderse yerine iyi bir pivot ve yerli rotasyonu için iyi oyuncular gelirse veya alt yapıdan çıkan oyuncular iyi performans sergilerse Efes için sezon iyi geçer

Bu arada Galatasaray'ın avantajlı olmasının sebebi Spa'nın ayrılacak olması Siena'nın koçunun değişmiş olması ve her sene küçülüyorlar olmaları ama tabi adamlarda gelenek var ben Siena maçlarında Ergin Hoca'ya güveniyorum çünkü kendisi rakibi çok iyi analiz eden bir koç