Büyük yıldızlar başarılı olamaz yani![]()
![]()
Ahah buna anca gülünür
Büyük yıldızlar başarılı olamaz yani![]()
![]()
Ahah buna anca gülünür
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Fb lilerin yöneticileri kendileri dediler bu sene şampiyonluk beklemiyorduk diye ...
bu sene 11 puan geri düşerse o zaman görürsün dicem göremezsin çünkü 11 puana gelmeden gider daum....
Anderson'un ne başarısı var anlamadım.
Yaaa sen beni anlamak istemiyorsun heralde ....![]()
ben olamaz demedim ama kesin olucak diye birşeyde yok ayrıca daum dahide değil artık bunu kabul et lütfen.............![]()
Esas siz kabul edin. DAUM çok büyük hoca![]()
Andersson'un başarısı yokmuş.Peeh.Hayatında bir sezondaki en fazla goü Fenerbahçe'de attı.Yeterli !..
Fenerbahçe her sene şampiyonluğa oynar![]()
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Fenerbahçe'nin kutlamalarında dahi vardı..
Gökten bir yıldız geliyor ve sahaya iniyor.
Zaten o görüntüyle biz kazanmadık havadan geldi diyolar.
E müsade ette her sezon şampiyonluğa oynasın 100 yaşında ayıp yani![]()
Bak ben bir galatasaraylı olarak bazı şeyleri kabullenebiliyorum ama sen fb li olarak kabullenmiyorsun sen fanatiksin bu iyi değil daumun büyük hocalığını hiç görmedim ama sen bildiğin bişey varsa anlat....
Konu maksadını aştı.Alex'in transfer haberi konu olduğu halde 'Daum dahi mi değil mi?' tartışılmaya başladı.Originally Posted by Trezeguet20
Konuyu kapatıyorum ..
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Kilidi açtım ama sadece Alex konuşulacak
Konu sapıtırsa kapatırım gene ..
Not: Herkesin başarısı ortada ..
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Alex ortegaya benzemicek anlaşılan çünkü adam buraya bir hevesle geliyor ortega gibi zorla gelmiyor ....
Ortega'da o günlerde kahraman olarak karşılanmıştı ama sonra....pu kaka oldu
Bekliyelim ve görelim zaten adam ilk 4 maçya yokmuş......
milli takımdaymış....
Adamın işe yarayacağı kesin. Bundan en küçük şüphem bile yok.Ama ilk 4 maçta olmaması takıma adaopte olmasını güçleştirir.Beklenilen verim geç alınabilir.O zaman ne anladım ben bu transferden.Bence F.Bahçe alex i milli takıma göndermesin.![]()
O fenerin elinde deil işte ancak fb brazilya federasyonuna ricada bulunabilirler ama onlar kabul etmezler......
E doğal olarak.Sonuçta allex gibi bir oyuncuyu hiç bi milli takım bırakmazO fenerin elinde deil işte ancak fb brazilya federasyonuna ricada bulunabilirler ama onlar kabul etmezler......
hayirli olsun, ozlemistik kaptani![]()
Ohoo öyle bir mutlulukla girmiştim ki.
No HORT !!!
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"