Baz aldığımız şey Milli Takımsa vay halimize.

Serdar piyasada yok, Selçuk Şahin eleştirilerin hedefi, Mehmet Topuz'da ciddi düşüş var, Bekir ve Caner istikrarlı değil. Kafadan 5 isim kalite açısından tartışılır. Emre devre arasında tekrar geldiğinde herkes gaza geldi, ne oynadı Emre, sakatlıktan oynayamadı zaten oynadığında da etki yaptığı maç sayısı 3'ü geçmez.

Recep fazla forma şansı bulamaz, Salih geçen sezonki kadar etkili olamayacak bence böyle düşünme sebebim Milli takım ile 2 farklı turnuvaya katılacak olması lazım. Dinlemedi hiç, üzerine sezona hazır olarak giremeyecek de. Alper de geldi, hatta Holmen de var.

Alper dışında hepsi geçen senede takımdalardı, Gökhan dışında hangisi bir Sow, Kuyt etkisi yaptı takıma ? Ayrıca Alves, Sow, Kuyt ve gelirse Cardozo banko oynayacak. Meireles'i kesmek kolay değil, etti 5 yabancı. Yedeğe bir isim al bu da hücuma dönük Stoch olsun diyelim. Mevcut Türk oyunculardan hangisi geriye düştüğün bir maçı çevirmeni sağlayacak kalitede. Bana Fenerbahçe'liler ellerindeki oyuncuları biraz abartıyormuş gibi geliyor, bu forumda net görüyorum bunu, Milli maçlarda Semih - Bekir kıyasında Bekir diyenler Fenerbahçe maçında adama demediğini bırakmıyor. Bir yandan bu güzel bir şey, Ersun Yanal ve Aziz Yıldırım da yerli kalitesinden memnun olmaya devam eder umarım.

Fenerbahçe'nin yabancı sınırına tavrı zaten kadro ile alakalı değil, ben onu taraftarlar açısından söyledim. Kulübün tepki vermesinin 3 sebebi var, ben tek siz hepiniz, ben istedim zamanında olmadı şimdi de olmayacak, Uefa'dan gelen ceza, son sebepte sınırlama esnetilse veya kalksa Galatasaray yabancılara saldıracak, atıyorum bir Nani gelse Fenerbahçe'liler de yıldız istemeyecek mi ? Rekabet için muhakkak karşılığını vermesi gerekecek. Şimdi öyle değil, 12 numara aracılığıyla kamuoyu yoklaması yapılıyor zaten sürekli, sınırlamaya karşı olan Fenerbahçe'lilerin çoğu bile zafer kazanmış kadar seviniyor şu anda.