@uAburak89

Bir oyuncu kaliteliyse kalitelidir. Bu formsuzdu bu yoktu deseydik zamanında Beşiktaş ve Fenerbahçe tarafından çöp tenekesine bırakılan Burak Yılmaz bugün ülkenin en pahalı oyuncusu olmazdı. Eğer o Burak Beşiktaş'a gidebilecek düzeye erişmişse demek ki onda birşeyler vardır, yazının en sonunda, formsuzluk durumlarını göze alarak yorum yapılacağını bildiğim için özellikle yazdım "Maharet bu oyuncuları oynatabilecek hocanın kalitesinde"

Fenerbahçelilerin oyuncularını kaliteli görmesi normal çünkü bu oyuncular zaten kaliteli. Üzerine milyon €'lar harcanmış ve belli bir düzeye çıkmış oyuncular. Aykut Kocaman antrenmanlara gram önem vermeyen bir hocaydı, 5'e 2, dar alanda kısa pas, lay lay lom kim ne derse desin, ben onun elinin altında kendi seviyesinin çok üstüne çıkan tek oyuncu görmedim ama onun elinin altında daha betere giden bir çok oyuncu oldu. Bu yüzden biraz daha umutluyum çünkü o yok. Ersun Yanal'ın daha önce çalıştırmış olduğu takımların direnç güçlerini hatırlayınca biraz daha umutluyum ama onu da zaman gösterecek.