Sadece geçen sene değil, son 3 sezona bakarak yazsak bile yine bence bir abartı söz konusu ama bu konular göreceli sonuçta. Bana göre bu yabancı sınırlamasından dolayı bazı oyuncular daha değerli geliyor insanlar, olması gerektiğinden kaliteli gözüküyorlar. Her takımda var böyle isimler, vasatlar ama yokluktan oynuyorlar.

Ersun Yanal kendi ekibiyle gelmedi diye biliyorum, eskilerden devam edenler var yanlışım yoksa. Ersun Yanal'ın bir dönem başarıları mevcuttu, saygı duyulacak işler yapıyordu, Milli Takım macerasından sonra vasatın biraz üzerinde seyrediyor. Milli Takım'da fena değildi aslında ama Hakan Şükür'e karşı olan tutumu ve üzerine Ersen Martin sevdasıyla bitirdi kendini. Aykut Kocaman'dan çok bir fark yaratacağını düşünmüyorum.

Bir de Ersun Yanal için bu forumda da yapılan bir geyik vardı, sezona iyi başlar takımları diye, şöyle bir bilgi gördüm bir kaç gün önce;
Ersun Yanal takımları ilk 10 hafta çok iyidir, sonra düşer diyenler ve bunun üzerinden yazı yazanlar her kimse klişelerinde boğulabilirler.

Ersun Yanal: Bu sezon ilk 11 maçta 4 mağlubiyet, 2 beraberlik. Geçen sezon ilk 8 maçta 2 galibiyet. Trabzon 2007/2008 8 maçta 3 galibiyet.

Ersun Yanal: Manisa 2005/2006 ilk 10 maçta 2 galibiyet. Gençlerbirliği 2003/2004 ilk 4 maçta 3 mağlubiyet.

Ersun Yanal: Gençlerbirliği 2002/2003 lige 4/4'le giriş, sonrasında 6 maç galibiyet yok.

Sadece Trabzon 2008/2009 ve Manisa 2006/2007 üzerinden 15 senelik kariyere saçma sapan ithamlarda bulunup klişelerde yüzüyorlar. Pes.
Bunu da paylaşmış olayım.