Sayfa 51 / 61 İlkİlk ... 414950515253 ... SonSon
1,501 ile 1,530 arası toplam 1807 sonuç

Konu: TBL Transfer Dosyası

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ismail Senol @ismailsenol
    Galatasaray Liv Hospital, Barcelona'nın pivotu Nathan Jawai ile iki yıllık anlaşmaya vardı.

İyi midir ?

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Ismail Senol @ismailsenol
    Galatasaray Liv Hospital, Barcelona'nın pivotu Nathan Jawai ile iki yıllık anlaşmaya vardı.

İyi midir ?
    Çok iri. Hiç atletik değil. Kendi fiziğine göre çabuktur onu söyleyeyim. Orayı fiziği ile doldurur gibi görünür ama etkili bir savunması var denemez, yeterli değil. İkili oyunlarda fazlaca uyur. Şutu yoktur. Oyun zekası kısıtlı. Tamamlayıcı parça olur, ilk 5 pivotu olarak haz etmem. Sofoklis Schortsanitis ise çok ağır olmasına rağmen tam tersine mükemmel pivot oyunlarına sahiptir. Onun da fizik bitti gerçi ama ne olursa olsun Jawai'nin bir tık üstüydü. Neden Jawai anlamadım.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Spanoulis'in ofise girişinin videosunu buldum: https://www.facebook.com/video/embed...40775285959204
    Ben bile daha çok adam toplarım O Galatasaray'a gelsinde seyirci görsün

Zaten müspet bir ivme de ilerliyor transfer,her an ''Gelmezzzz'' twiti atılabilir malum şahıs tarafından
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Jawai ortada bir transfer.Ne iyi ne kötü.Arroyo-Planinic gibi oyuncular ile daha verimli olucaktır.Ergin Ataman'ın vardır bir bildiği diyebilirim sadece.

Şimdi asıl konu Macvan'ı gönderip 4 numaraya şutu olan bir uzun lazım.Davis tam bize göre.Banvit'ten koparabilirsek güzel olur.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Jawai'nin oyununu bizim 1-2 numaralar belirler ancak Ndong'dan sonra ciddi bir seviye düşüşü yaşayacağımız kesin gibi. Erceg söylentileri var 4 numara için ah bi de Spa gelse
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ayrılda gel Spanoulis Kabul etme Olympiakos'u

Uzo'ysa bizde de Rakı var,Sirtaki'yse bizde de Çökertme var,Ayran var,Şiş kebap var,Çiğ köfte var,ayvası var,narı var,atamızdan yadigar bizde atabarı var,hey !

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

spa oly ile anlasamamis haberleri geliyor ayrilda gel kabasakal acilen drogbanin devreye girmesi lazim..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Bakıyorum da tüm Yunan kaynakları 4 yıllık bir sözleşme önerileceğini ama kararını açıklamasını beklediklerini söylüyorlar. Henüz hiç anlaşmamış haberi bulamadım.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ünal Aysal'ın karısı da Yunan zaten,bak kız almışız,kız da verdik zamanında,hadi be gülüm ayrılda gel

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

http://www2.galatasaray.org/basketbo...aber/17347.php

Olympiacos
    Son iki sezonun Euroleague şampiyonu Olympiacos'un antrenörlüğünü Georgios Bartzokas yapıyor. 2012 ve 2013 sezonlarında Final Four En Değerli Oyuncu ve 2013 Euroleague En Değerli Oyuncu ödüllerinin sahibi Vassilis Spanoulis'in Yunanistan ekibiyle sözleşmesi sona erdiğinden serbest oyuncu konumunda yer alıyor. Ligde şampiyonluğu Panathinaikos'a kaptıran Perperogluou, Papanikolaou'lu Olympiacos kadrosundan Kyle Hines, Pero Antic, Shermadini gibi isimleri kaybederken Acie Law ile sözleşme yenilemişti.
    Sübliminal mesaj

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Nathan Jawai Galatasaray'da.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Şu saat oldu, Angelopoulos kardeşler Vassilis Spanoulis ile hâlâ görüşüyorlarmış. Haber geldi şimdi. Ne konuşuyorlar ki bu kadar saattir?

Bu gece Olympiacos ile imzalarsa açıklanır. Yoksa herhangi bir açıklama gelmez artık.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Murat Özyer canlı yayında daha anlaşmadık konuşuyoruz demiş Jawai için. Muhtemelen anlaştılar, Spa'dan haber bekliyorlar. Eğer Spa gelirse Jawai'de gelir. Çünkü Spa'nın maaşı için 5 numaraya en ucuz adamı alıyorlar. Eğer Spa gelmiyorum derse Krstic, Zaza, Lampe, Paul Davis, Bourosis'ten birinin gelmesini bekliyorum o bölgeye. Yani kurduğum düz mantığa yakın mantığa göre eğer Jawai açıklanırsa kabasakalda bizdedir beyler

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Olympiacos'un 3 yıllık sözleşmesine az önce imza attığı söyleniyor şu anda. (teyitsiz bilgi)

4 saatlik görüşmede sözleşme detaylarının tek tek görüşülmesi ve okunmasından başka bir şey konuşulamazdı herhalde.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

https://twitter.com/nikosvarlas/stat...66472207917057

Olimpiakos 3 yıl daha anlaştı diyorlar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Zaten o kadar da iyi değildi. Hem Arroyo varken ne işi var Spa'nın, benchte otururdu en fazla. (ÇARPILDI)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bogdanovic,Brooklyn Nets ile 3 yıllık sözleşme imzalamış.Çok büyük güç kaybetti Fenerbahçe Ülker.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Bogdanovic,Brooklyn Nets ile 3 yıllık sözleşme imzalamış.Çok büyük güç kaybetti Fenerbahçe Ülker.
    1.5 Milyon Euro'luk buy-out var. NBA için bu sezon 500 bin USD de olabilir bilemiyorum. Neden güç kaybetsin ki? Zaten yabancılar dağıldı şu an. Transferler belirler nasıl bir güç olacağını. Malik Hairston ile ilgileniliyordu zaten.

Henüz bir imza yok.
    Last edited by Cengo : 06.Temmuz.2013 at 13:35

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    1.5 Milyon Euro'luk buy-out var. NBA için bu sezon 500 bin USD de olabilir bilemiyorum. Neden güç kaybetsin ki? Zaten yabancılar dağıldı şu an. Transferler belirler nasıl bir güç olacağını. Malik Hairston ile ilgileniliyordu zaten.

Henüz bir imza yok.
    Geçen sene EL'de 16 sayı ortalaması ile oynamış birisinin kaybına "güç kaybı" rahatlıkla denilebilir.Takımın en önemli yabancı oyuncusu.EL'de belkide tek ayakta kalan adamı.En skoreri.

Örneğin senin EL konusunda Hairston ile yan yana yazdığın bir isim.Kesinlikle takımdaki en önemli silahını kaybetti Fenerbahçe Ülker.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Geçen sene EL'de 16 sayı ortalaması ile oynamış birisinin kaybına "güç kaybı" rahatlıkla denilebilir.Takımın en önemli yabancı oyuncusu.EL'de belkide tek ayakta kalan adamı.En skoreri.

Örneğin senin EL konusunda Hairston ile yan yana yazdığın bir isim.Kesinlikle takımdaki en önemli silahını kaybetti Fenerbahçe Ülker.
    Yerini dolduramazsan güç kaybı olur. Bogdanovic, Emir gibi savunmada dağınık yetenekler. Zaten geçen senenin en büyük problemi savunmaydı.

Kaliteli bir oyuncu gitti ama karalar bağlanacak bir durum yok. Obradovic varken düşünmeye bile gerek yok. Fazlası ile yeri dolar zaten.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Obradovic varken güçlü kadro kurulacaktır elbet ancak rakibimizden Bojan gibi bir oyuncunun gitmesine sevindim.

Banvit,Rowland ile sözleşme imzalamış.Banvit için harika bir transfer.Eurocup'ta izlediğim ve beğendiğim bir oyuncuydu.

Beşiktaş ise basketbolda yeniden yapılanmaya gidip bütçesini baya küçülttü.Erman Kunter şubenin başına,Ahmet Kandemir koç olarak takımın başına geldi.2 milyon 250 bin dolarlık bir bütçe belirlenmiş.

2 yıl önce ligi süpüren kadronun korunamaması ve böyle bir duruma gelinmesi yazık bence.Hatırladığım kadarıyla Fikret Orman,basketbolda sponsorlar hazır demişti.Sanırım havada kaldı sponsorlar.Serdal Adalı'da söylemiş olabilir tam hatırlayamadım.

Genç bir kadro kurulacakmış.Fenerbahçe Ülker oyuncuları Erbil Eroğlu,Maxim Mutaf,Berkay Candan ile ilgileniyor haberleri vardı.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Bojan Bogdanovic daha karar vermemiş. Açıklama yapmış Hırvat radyosuna. Kalabilir de. Obradovic kal deyince kafası karışmış. Geçen sene de aynısı olmuştu ve son anda kalmaya karar vermişti. Pazartesi ya da belki salı karar vereceğim, %50/50 şanslar diyor.

"I didn't sign anything, talks are still in progress. Odds for me going to Brooklyn are 50-50"
    "Herhangi bir imza atmadım, görüşmeler hâlâ devam ediyor. Brooklyn'e gidiş ihtimalim 50-50"

"Zeljko Obradovic called me and he said to me he wish I could stay in Fenerbahce"
    "Zeljko Obradovic beni çağırdı ve bana Fenerbahçe'de kalmamı arzu ettiğini söyledi"

"Whole situation about Brooklyn Nets/Fenerbahce will resolve in monday, perhaps tuesday"
    "Brooklyn Nets/Fenerbahce hakkındaki bütün mesele pazartesi, belki salı çözülecek."

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Obradovic ısrar ederse kalmak isteyebilir.Ancak ben Nba faktörünün daha ağır basa bileceğini düşünüyorum.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Geçen sene de biz Bogdanovic NBA'a gidecek diye Hawkins ile anlaşmıştık. Sonra Bogdanovic Brooklyn ile anlaşamayınca Bogdanovic kalmıştı. Eğer Brooklyn tutumunu değiştirmezse yine kalabilir.

Bogdanovic Nets'e gider ve Paul Pierce'ın arkasında bekler. İyi de süre alır gibime geliyor.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Resmiyete döküldü. Menajeri Misko sözleşmeyi doğruladı hesabından. 3 yıl daha Olympiacos'ta.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Çok yanlış yaptın Spa Zaten sakalları vardı Bizim sakalsız,saçsız Arroyo'muz yeter

İnşallah Arroyo kalır,şimdi çilek ararken eldekinden de olmayalım

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Demek ki Spa paraya bakmıyormuş

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Demek ki Spa paraya bakmıyormuş
    Ne kadar aldığını bilmiyoruz. Yıllık 4 Milyon Euro istediği söylentisini bile duydum.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Bu adam tek başına bir takım. NBA'de bir takımda neden oynamıyor anlamış değilim.

Sayfa 51 / 61 İlkİlk ... 414950515253 ... SonSon

Mesaj Yetkileri