galatasaray jem karacan yerine mehmet ekiciyi alırsa ve sağ beke hamit yerine sabri koyarsa takım coşar yani ne diyeyim![]()
galatasaray jem karacan yerine mehmet ekiciyi alırsa ve sağ beke hamit yerine sabri koyarsa takım coşar yani ne diyeyim![]()
ibrahim kaş dediğim gibi direk as takımda oynamicak,semij-chedjou defans ikilim onların yedeği dany danynin yedeği ibrahim kaş ancak devre arası başka bi türk defans oyuncusu alcam yarım sezonluk bişey bu
düşüncelerin için çok sağol kardeşimjem konusundada çok iyi oynuyo bende,şelçukla çok iyi ikililer sağ bek konusundada hamit beni idare ediyo iyi kötü sözleşmesi bittiğinde belki yeni türk sağ bek alırım
mehmet ekiciyi şimdi değil ama devre arasında düşünebilirimhamit gayet iyi oynuyo ama sabriyle dönüşümlü oynatıyorum onları zaten
transfer geçmişlerinide paylaşır mısınız![]()
monaco yatırımların karşılığını almışinter ve hamburg un durumları nasıl
ölüm grubuna düşmüş bursa![]()
halil hocam sana güveniyoruz en kötü 3. çıkarsın o gruptan
Bu arada Halil hocam Ciro transferi çok iyi olmuş. Karşıyaka kariyerime almıştım 2012'de senin Ferreyra'dan farkı yoktu yani![]()
Cenk Tosun ve Muhammet Demir ne ara bu kadar pahalılandı ya? Onun yerine Samed Yeşil falan baksaydın acıdım vallaha giden paraya
cenk olmasa da olurmuş bence.
allione harika oyuncu oluyor iyi transfer olmuş
cenk'ten özür diliyorum![]()
Last edited by kaanb : 06.Temmuz.2013 at 21:36
Galatasaray'la Bursaspor arasinda gecer sampiyonlukBursa gruptan en kotu 3. cikar, Galatasaray'in ceyrek final gorme sansi var. Kadro cok saglam
![]()
![]()
tours muciro ise harika bir forvet çok iyi fırsatçı golcüydü bende
Cimbomdan bu sene umutluyuz dicektim şimdi , sevilla'ya kaybetmişiz![]()
Biz bu hallere düşecek takımmıydıkpuan farkı ben gelene kadar açılmasa bari
![]()
fenerbahçe'yi yardımcımı yönetiyor?