-
Özellikle Vali Mutlu kadar yalan söyleyen bir şahıs ben daha ömrüm hayatımca görmedim. Belli yukarıdan gelen emirleri harfiyen uyguluyorsun ama be insaf kardeşim senin bir vicdanın yok mu, hadi kendini düşünmüyorsun torunlarının, yeğenlerinin yüzüne nasıl bakıyorsun bunca yalanla. Daha 15 20 gün önce müdahale yok dendi 2 saat sonra müdahaleye başlandı. Dün palalı yüzünden polis yaralandı dendi palalıyı bildiğin pohpohlayan polisler ortaya türedi. Hayır fotoğraf var, video var sana mı inanalım Vali ? Allahtan adresine kadar deşifre oldu palalı bakalım nasıl bir hayat sürebilecek bundan sonra. Herif bir kadını tekmelerken benim içim acıdı. Bugün bayrak sallayıp, duran adamlar gözaltına alınırken, palalı terör estirdi. Ha unutmuşum zaten bu ülkede Ethem'in katilleri serbest palalıyı da kendini savunuyordu diye meşru kılarlar, şaşırmam.
Bugünde gezi parkı açılışı yapılıyormuş. Sen neyin açılışını yapıyorsun beyefendi ? Ne bir katkın oldu da pişkin pişkin parkın açılışını yapıyoruz imajını veriyorsun ? Bu halk olmasaydı sen 2 3 sene sonra yalanlarını yaydığın şeytanın arkasında avm açılışı yapacak, sağladığınız rantlar sayesinde paranıza para katmanın verdiği sözde huzuru yaşayacaktınız. Şu iktidar yanlısı tüm adamlar hep mi birbirini tamamlar arkadaş. Bu ülke Ethem'in kafasına göstericinin attığı taş isabet etti, ondan vefat etti diyen adamların yönetimi ile sürdükçe daha çok yalan dolan görüceğiz.
Mesaj Yetkileri