Ben gelmesin demiyorum, YD TFF başkanıyken kimin teknik direktör olacağı pek umrumda değil,ha karşılaştırma yaparsak Abdullah Avcı Milli Takım'ın başına getiriliyorsa Aykut Kocaman'da hayli hayli getirilir ancak o da başarılı olamaz,gönül ister ki başarılı olsun ancak defansif bir oyun oynayıp onu da başaramayan bir hocanın Milli Takım'da başarılı olmasını ben beklemiyorum.

108 lig maçında 112 gol yemiş Aykut Kocaman yönetiminde ki Fenerbahçe.Eğer bu istatistikle defansif oyunda başarılı diyorsanız sizi bilemem ancak bana göre değil.Aldığı 2 Türkiye Kupası ve 1 lig şampiyonluğunun 2 tanesi zaten Alex De Souza'nın özel çabalarıyla,kilit pasları,golleriyle geldi.3 sezon boyu sezon başında Alex'i oynatmayarak saçma sapan bir başlangıç yaptı hep,bu sezon da son noktası oldu ama ortaya Sow,Kuyt,Gökhan ve tabi ki Salih gibi ekstra oyuncular çıktı,ikinci yarı da Webo sayılabilir ve gerekli anlarda gerekli hareketleri yaparak Avrupa'da yarı finali kupada şampiyonluğu getirdiler,sezon boyu Fenerbahçe'nin maçlarını izleyen birisi bana Aykut Kocaman'dan bahsetmesin.Bahsediyorsa eğer objektif değildir.