Sayfa 1032 / 1204 İlkİlk ... 32532932982102210301031103210331034104210821132 ... SonSon
30,931 ile 30,960 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Arkadas konuyu cok iyi izah etmis helal olsun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

4-1-2-1-2 hmm. güzel olabilir.

Muslera

eboue
    semih
    chedjou
    hakan

dmc YABANCI.
    selçuk
    Hamit
    sneijder

burak
    drogba
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Çok hızlı, ramires gibi wellington.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bizim transfer edeceğimiz Wellington'ın Shaktar la ne ilgisi var ben anlamadım hiçbir yerde yazı göremedim de.Wellington Nem'in var . http://www.transfermarkt.com.tr/tr/w...er_121988.html

Wellington değil de Bruma'yı alalım Bruma Bruma.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...ia-lucas-digne

Sol beke Digne diyorlar valla Fransa U20'nin kalecisini bile isterim ben o kadar sağlam oyuncuları var Kondogbia,Pogba,Zouma bize zaten gelmez bari bu elemanı alalım gençleşiyorsak böyle oyuncuları da almamız lazım bu eleman gelirse Riera zaten gider büyük ihtimal.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...ia-lucas-digne

Sol beke Digne diyorlar valla Fransa U20'nin kalecisini bile isterim ben o kadar sağlam oyuncuları var Kondogbia,Pogba,Zouma bize zaten gelmez bari bu elemanı alalım gençleşiyorsak böyle oyuncuları da almamız lazım bu eleman gelirse Riera zaten gider büyük ihtimal.
    Bir sol bek biliyorum. Bunun yarı fiyatına. Çok yetenekli ve Türkiye'ye de sıcak bakıyor ama kimse o parayı bile ödemez Türkiye'de sol beke. İsim veremem, söz verdim.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Türkiye'de bir sol beke 15 milyon euro veren de çıkmaz,yalan haberdir kesin.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Muhteşem bir transfer yapmışız.

https://twitter.com/sporx/status/354209127402176513

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Galatasaray sözlükte bir başlığı da var bu bebenin, 10 entry var şu an bazıları süper gerçektende

En güzeli de bu muhtemelen
    sağlık kontrolünden geçirilen galatasaray'ın yeni yıldız adayı emre suna'nın sünnetsiz olduğunun anlaşılması sarı kırmızılı camiada şok etkisi yaratırken, sünnet düğünü için girişimlere başlandığı kap'a bildirildi.

#direnpipi
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Çocuğun topa doğru geliş şekli,duruşu enfes yalnız.Öyle çok büyük bir topçu olamasa bile gelecekte Süper Lig'de elbet oynar.

Aynısı ;

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Fiziği çok yetersiz ve fazla çizgi film izlememeli izleyecekse de tsubasa'yı izlesin derim katkısı olur

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

7 yaşında Galatasaray formasıyla antreman videosu var çocuğun, söz söylemek düşer mi üstüne daha

http://www.skorer.tv/video-izle/7-ya...5rIH4ApB7.html
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Last edited by europeanconquer : 09.Temmuz.2013 at 00:48

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

kalir insallah ne diyelim ama alincaksa 2 yillik vs kontrat yapilsin.

http://www2.sporx.com/futbol/transfer/haber/335850.php

Umut Bulut önümüzdeki günlerde açıklanacakmış.

Fatih Terim'in isteğine göre ya Melo ya da Wellington alanacakmış.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Risk almayın Melo'yu getirin işte.Neyse en azından Melo'dan vazgeçilmemiş.Bence Fatih hoca Wellington riskine girmez.

Umut transferinede sevindim.Geçen seneki katkısıyla hak ediyordu kalmayı.Umarım sorunsuz bir şekilde 2 oyuncuda kampa katılır ve taşlar yerine oturur.

Melo artık 30 yaşına geldi ve kendisine iyi bakmayan bir futbolcu olmadığını geçen senelerden gördük. Bu adam 32-33'üne geldiğinde nasıl bir performans ortaya koyacak bir mantıklı düşünmenizi istiyorum.

Bunun yerine 22 yaşındaki Wellington çok daha mantıklı değil mi yahu ? Bir ben mi körüm anlamıyorum. Brezilya'dan başka yerde oynamamış diye eleştiriliyor. Tothenham'da Paulinho'yu aldı. Onlar da bu adam Brezilya'dan başka yerde oynamamış almasaydık mı deselerdi? Neymar'ı da Barcelona almasaydı. Büyük risk sonuçta. Sadece Brezilya'da oynamış. Yanlış transfer.

Bence duygusal düşünmeyi bırakıp Wellington'u almalıyız. Bu iş bu kadar basit.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fatih Terim çıkıp konuşsa keşke.

G.Birliği'nden Ramazan Köse'yi istiyormuşuz yedek kaleci olarak.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Ünal aysal hoca karar verecek dedi ama kendisi wellington'u istediğini belli etti gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Yavuz12 View Post
    Melo artık 30 yaşına geldi ve kendisine iyi bakmayan bir futbolcu olmadığını geçen senelerden gördük. Bu adam 32-33'üne geldiğinde nasıl bir performans ortaya koyacak bir mantıklı düşünmenizi istiyorum.

Bunun yerine 22 yaşındaki Wellington çok daha mantıklı değil mi yahu ? Bir ben mi körüm anlamıyorum. Brezilya'dan başka yerde oynamamış diye eleştiriliyor. Tothenham'da Paulinho'yu aldı. Onlar da bu adam Brezilya'dan başka yerde oynamamış almasaydık mı deselerdi? Neymar'ı da Barcelona almasaydı. Büyük risk sonuçta. Sadece Brezilya'da oynamış. Yanlış transfer.

Bence duygusal düşünmeyi bırakıp Wellington'u almalıyız. Bu iş bu kadar basit.
    2 büyük sakatlık yaşamış.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ya Wellington ya Melo

Fatih Terim hangisini seçerse o geliyor.İkisine de razıyım ben.

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Wellington eger bize gelmezse baska takima gidip orada parladimi yildizi burda melo melo yazanlar o zamanda tüh keske alsaydik söyle de böylede dicekler.ben meloyu severim ama gelmesini istemem ne zaman sorun cikarabilecegi belli olmayan bir oyuncu.gecen sezon tatilini uzatmak birazcik fazla koparirim diye yaptiklarini biliyoruz.melonun bonservisini alirsak bence 2 sene önceki performansinin yarisini bile göremeyiz yattigi yerden para alir.ama en iyisini yine terim bilir cünkü galatasarayimizin hocasi o.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Açıkcası ben hocamıza güveniyorum 2 sezondur olduğu gibi yine Galatasaray için en doğru kararı verecektir.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by mustinho03 View Post
    Wellington eger bize gelmezse baska takima gidip orada parladimi yildizi burda melo melo yazanlar o zamanda tüh keske alsaydik söyle de böylede dicekler.ben meloyu severim ama gelmesini istemem ne zaman sorun cikarabilecegi belli olmayan bir oyuncu.gecen sezon tatilini uzatmak birazcik fazla koparirim diye yaptiklarini biliyoruz.melonun bonservisini alirsak bence 2 sene önceki performansinin yarisini bile göremeyiz yattigi yerden para alir.ama en iyisini yine terim bilir cünkü galatasarayimizin hocasi o.
    Ya Wellington gelir de 2. Linderoth olursa ?

Her iki işin de riski var. Ancak Melo' nun daha az bana göre
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

umut bitmis 2.4m"a

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hayırlı olsun o zaman

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Amkspor ‏@Amkspor 25 sn
    SON DAKİKA: Son karar Melo. G.Saray, Juventus'la da anlaştı. Formaliteleri bitirmek için G.Saraylı bir yetkili Torino'ya gidiyor.

NTV SPOR ‏@ntvspor 11 dk
    SON DAKİKA: GALATASARAY | Sarı-kırmızılı kulüp, Umut Bulut'un bonservisi için kulübü Toulouse ile anlaşmaya vardı.

Galatasaray, Umut Bulut için Toulouse'a 2,3 milyon Euro ve 300 bin Euro bonus ödeyecek. (Açık Mert Korkusuz)

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Amkspor bu günlerde çok patlıyor,resmi açıklama gelmeden pek itibar etmemek gerekiyor.

Mesaj Yetkileri