Anket Sonuçlarını Görüntüle: Diaz'ın Hedefi Avrupada En Az Çeyrek Final Ligde İse Devler Arenası Bileti Almak

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Başarılı olabilir

38 90.48%
  • Başarılı olamaz

4 9.52%
1 ile 30 arası toplam 1331 sonuç

Konu: Diaz ve Delüğanluları Devlere Kafa Tutuyor | Crystal Palace [4.Sezon]

Hybrid View

İyi gidiyoruz sanki?

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

capıtal one cup ı kazanan avrupaya gidiyo sorun oysa eğer çünkü birkaç sene önce birmirgham küme düştüğü sene avrupada oynamaya hak kazandı geçen sene wigan bu kupayı aldılar

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by KadirGok View Post
    İyi gidiyoruz sanki?
    Quote Originally Posted by 53Erdogan View Post
    Mağlubiyet almadan gitmemiz iyi şeylerin habercisi
    Quote Originally Posted by Chakemate View Post
    Yenilgi almadan gidiyorsun çok güzel. Aynen devam Lyngby gibi büyüklere karşı meydan okumanı bekliyorum
    iyi gidiyor gibiyiz ama takım beklentimin çok altında biraz ilerledim yenilgi falan aldık yani (: birazdan koyarım ssleri ama takıma ufak çaplı neşter atmakla meşgulüm şu sıralar saçma sapanşeyler oluyor takımda :F
    Quote Originally Posted by The Special One View Post
    capıtal one cup ı kazanan avrupaya gidiyo sorun oysa eğer çünkü birkaç sene önce birmirgham küme düştüğü sene avrupada oynamaya hak kazandı geçen sene wigan bu kupayı aldılar
    Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    Eğer Capital Cup kazananı lig sıralaması sonucunda Avrupa Kuplarına gidiyorsa FF Cup kazananı Avrupa biletini alıyor.O da ligi Avrupa Kupalarına gitmeye hak kazanacak bir sırada tamamladıysa lig 7.si Avrupa'ya gidiyor.
    eyv tşk ettim. Ben fa cup sanıyodum. Elendik gerçi hemde hiç top oynayamadan kazansak çeyrek finaldeydik tüh ):

Mesaj Yetkileri