Yadırgancak birşey yok Adam Maher mükemmel transfer bence 2015/16 dan sonra nasıl bir profile sahip olduğunu çok iyi biliyorum (=
Edit:Alıntı yapamamışım[/quote]
Maher ile çok kısa süreli oynadım benim sistemimde etkili oynuyor , ama bu kez biraz fantezi yapıcam orta saha 'da oyun kurucu olarak oynatıcam , Belluschi'yi o şekilde oynatıyodum .
Belluschi boş adam değil ya yedekte kalsın zaten çok külfiyeti yok ayrıca geçen sezon 14 asist 4 gol bir orta saha için çok çok iyi bir rakam bunu kanatlar bile yapamıyor
Lewa potansiyeline yakın bir oyuncu zaten elimizde mevcut 1-2 sezon sonra Fereyra Avrupa'da ödül almaya başlar 2 yıldır ısınma turu atıyordu , şimdi arkasına 2 tane çok daha etkili oyuncu geliyor , biri maher diğeri sürprizpazarlık yapıyoz şuan
sen kesin beğenicen
![]()
2012'de keşfetmiştim odion ighalo diye 3 sezonda 110'u geçik gol atmıştım. Sonra 20 milyonu geçik fiyata satmıştım. üstelik ücretsiz almıştım. bi bakın derim![]()
Hayret eren şampiyon olmuş![]()
bernardı alırsın da beğenmem misalvio iyi hoş da 20 fazla olmamış mı
bu Arada Andre Ayew 25,5 Milyon € Nakit Para Karşılığında Bayern Munihe Transfer Oldu
Salvio'ya o kadar verilir mi ya ben 7-8 M € alıyordum abov...
Salvioya fazlasıyla vermıssın o parayı hak eden bırı degıl
Salvio'ya çok para verilmişBu arada Bursa'yı tebrik etmek lazım al artık Okay'ı Halil
)
Sonunda kupaları almışız , bernard da süper olmuş![]()
Ben demiştim demeyim ama Bursa'nın 2. sezon eli boş kalır demiştim.Şaka falan ama ŞL'de çok iyi gitmişsin, efsane olurmuş kupa. Zaten diğer kariyerlerinde de böyleydi galiba sen tam bir ''Loser'sin Halil Bey.
Galatasaray'ın hücum hattını artık hayal edemiyorum Bernard da gelmiş.
FB'de Salvio iyi ama 20M biraz fazla gibi. Neyse fark etmez bakalım hocanın dönüşü nasıl olacak?
Çok iyi bir golcüm var ben bu kariyerde Fereyra çok ciddi sakatlanmadığı sürece daha para verip forvet almam
Hocam Okay'ı küstürdüm , listeye koydular ama 10 Mn € o kadar da veremem açıkçası eğer 5-6 falan o aralıkta olursa alırım daha fazlasını hak edecek bir oyuncu değil bence en azından şuan
Sadece Loser ne dir diye ufaktan google yazdım ve ekşi sözlükte tazılanları aynen copy past yapıyorum bana nasıl hakaret etmişsin ömrümde bu kadar hakaret yimedim laaa ben
LOSER
1.
kaybeden anlamina gelmesine rağmen..evi arabası sevgilisi parası olan bir cok denyonun kendine uygun gördüğü isimdir..loser dediğin adam aslen sokakdaki şarapcıdır..yada birazdaha üstü.her sevgiliniz terk ettiginde loser olmazsınız.
birde bilkentlilerin çoğunda gördüğüm birsey var..andon yada denyo gibi kavramlar yerine loser diyorlardı adamlar..ahahaha ah yaa herifler öyle iyi durumlardalardiki loser olayi harbi salaklıkdı onlar için..
2.
hayatta basarmak icin gerekli zeka veya azimden yoksun insan.
Halil Hocam senden bomba bir transfer bekliyoruz. Kombine parasını hazırladık, hadi çok bekletme![]()
halilovic süper çocuk![]()
İkisini topla düzgün bi adam al 40 milyona yıldız transfer olur forma satışları patlar![]()
Hangi pozisyon lazım hocam
Gaston Ramirez'e bakabilirsin hocam, hala Southampton'da ise gelebilir bence. Nürnberg'de Kiyotake var, o da güzel bir isim.