Sayfa 158 / 163 İlkİlk ... 58108148156157158159160 ... SonSon
4,711 ile 4,740 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Bu resmi bize anlatabilir misiniz ?

http://www.radikal.com.tr/yazarlar/y...n_vali-1140855
    Anlatırlar Zafer. Şöyle ki "mavi tshirtlü eli sopalı şahıs polisine yardımcı olmaya çalışan , medeni?! , vatansever bir evladımız , korkudan köşeye sinen ve başına gelecekleri çaresizce bekleyen ise anarşist bir terörist."

Bak anlattılar bile.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Mehmetten cok ona cevap yazanin ifadeleri beni cezbetti. Cok guzel agzinin payini vermis.

Bu arada o palali videoda tekme yiyen kadin basortulu olsaydi yobazlarin koparacagi yaygarayi dusunemiyorum. Haftalarca tv kanallarinda izlenir, tartisilirdi. Gaztelerde roportajlari yapilir, mansetlere tasinirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben demiştim bunu da savunurlar diye. Başbakan yardımcısı insancık Bekir Bozdağ "insanların burasına getirirseniz o insanları durduramazsınız" diyerek eli palalı vahşi saldırganı savundu.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Ben demiştim bunu da savunurlar diye. Başbakan yardımcısı insancık Bekir Bozdağ "insanların burasına getirirseniz o insanları durduramazsınız" diyerek eli palalı vahşi saldırganı savundu.
    Aynı sözleri kendilerine de iade etmek lazım bence.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Geziyi 3 saat önce açıp.Sonra gene kapattılar..

Aç kapa düzelir..

Gene Gaz sıkıldı Habeleri var..Sahur'a kadar devam eder.

Nesil
    2006

Palalı saldırı için bir büyüğümüz hukuk çerçevesinde demiş, zaten kitap sıkana toma ile saldırdıklarından bu karar doğru.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yahu 1 aydır yetmedimi,ne bitmez biber gazıymış,suyuymuş.Tabi onlara ek biber gazı fişekleri,plastik mermiler de cabası.

Hak hak diye geziniyorlar 1 aydır hakkına geçmedikleri insan evladı kalmadı.Bu kadar günahın hesabını nasıl verecekler hiç bilmiyorum,Allah ihsan eylesin.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aşağıdan yukarıya doğru okuyunuz

Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

çArşı ‏@1903cArsiBJK 12 dk SON DAKİKA: Ellerinde sallama, bıçak ve sopalarla Tophane'den Taksim'e giden AK İtler çArşı grubu tarafından HAŞAT edilmiştir.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/23682535.asp

Polis destan yazmaya devam ediyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    çArşı ‏@1903cArsiBJK 12 dk SON DAKİKA: Ellerinde sallama, bıçak ve sopalarla Tophane'den Taksim'e giden AK İtler çArşı grubu tarafından HAŞAT edilmiştir.
    7 Göbek sülalem belki de AK Partilidir, daha bir tanesinin bu zamana kadar elinde ne sallama gördüm, ne sopa ne bıçak gördüm. Ne enteresan bir muhabbet türemiş.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Senin sülalen kendisine AK Gençlik deyip ortalarda gezmediğine göre normaldir öyle bir şey.Bunlar parti desteklemiyorlar,yani senin sülalen gibi değiller,kendi rantları uğruna her şeyi yapabilecek kişiler bunlar.

Çekeriz emaneti ...... adaleti kafasında bu satırla,sopayla dolaşanlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Her tweet'e inanmamak lazim. O hesap carsi'nin resmi hesabi degil.

Aklım hala palalı da arkadaş. Eğer o palalı direnişçi olsa tekme attığı kadında türbanlı olsaydı Türkiye ayağa kalkmıştı. Poliste hakikaten destan yazdı. Adam palalı lan palalı ? Adam şizofren biri çıksa ki o adamın 600.000 tl gibi bir miktar borcu varmış bankalara oraya buraya sallasa palayı birilerini kesse ne olacaktı ? Hangi ülkede yaşıyoruz arkadaş biz. Sen bırak palalıyı gözaltına almayı hadi kardeşim lütfen git diyorsun. Sen nasıl polissin arkadaş ? Hangi ülke olursa olsun böyle bir durumda anında palalıyı kurşunla etkisiz hale getirirdi polis. Ama biz demokrasi ve hukuk, polislerinin de destan yazan bir devletimiz olduğu için adam serbest bırakıldı. Fellik fellik herifi arıyorum ciddiyim. Belli bir adresler var ama kimse bulamamış. İlk yakaladığım yerde pulp fictionda ki gibi iki iri kıyım zenci getireceğim adama. Pala görsün.

Hukuk devletleri ve polisleri

https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater

O adamın borcu var ama şudur budur. Ethem'e kardeşimize gelince teröristi derler. Ulan adamın kafaya tam denk gelse boyundan uçuracak adam serbest be arkadaş serbest...

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

İnsanlar neden evlerine dönmemekte bu kadar ısrarcılar ? Neden hala taksimde bir oluşum ve toplanma isteği var ? Tepkiyse,tepki anlaşıldı...Direnişse süre hala yetmedi mi? Bu ısrar neden? İstenen ne ? Darbe mi? Erken seçim mi? Ya da RTE'nin asılması falan mı?
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Tepkiye cevap beklendiği için devam ediyor. Tepkiye devam edildikçe çapulcu sıfatını yiyen insanlar " Aa kızdı adam beyler dönelim evlere " demek, bu insanların baştan sokağa çıkma amacını unutmak, bunca direnişi boşu boşuna, zaman kaybı için yapmış olmak demek olacağı için bu ısrar. Toplanılmaya devam edildikçe, bir şekilde ses duyurulmaya devam edilecek. Türkiye'nin 4 bir yanından eylem yapan bunca insan var, haberin olsun, biz yaptıklarını, aldığın kararları ve sarfettiğin sözleri beğenmedik diyen insan grubu olduğunu hatırlatmak ısrarın sebebi.

Niye evlere dönelim? Bizim görevimiz oy verip, seçilen partiye demokrasi adı altında 5 sene sesimizi çıkarmadan her dediğine tamam mı dememiz gerekiyor? Sonuçta; "Demokrasinin esas prensibi, halkın egemenliğidir. Ama milletin kendini yönetecekleri iyi seçebilmesi için, yetişkin ve iyi eğitim görmüş olması şarttır. Eğer bu sağlanamazsa demokrasi, otokrasiye geçebilir. Halk övülmeyi sever. Onun için, güzel sözlü demagoglar, kötü de olsalar, başa geçebilirler. Oy toplamasını bilen herkesin, devleti idare edebileceği zannedilir" ( Platon )

Demokrasi anlayışının dünya genelinde kötü anlamda değişmiş olması üzüyor beni.

Kaç gündür gündemi takip edemiyorum

Hala devam ediyor mu bu olaylar yahu

İlk zamanlarda ki gibi mi durum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    İnsanlar neden evlerine dönmemekte bu kadar ısrarcılar ? Neden hala taksimde bir oluşum ve toplanma isteği var ? Tepkiyse,tepki anlaşıldı...Direnişse süre hala yetmedi mi? Bu ısrar neden? İstenen ne ? Darbe mi? Erken seçim mi? Ya da RTE'nin asılması falan mı?
    Ortada bunca cifte standart , hak hukuk yolsuzlugu , serefsizlik varken niye evine gitsin bu insanlar?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Akp li idris naim sahin eli palali saldirgani "esnafin hukuk cercevesindeki eylemi" olarak degerlendirdi. Ne demek istedigimi simdi daha iyi anliyor musun hasan hocam?

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Kimse evine gitmesin o zaman... Savaşsın meydanlarda polisle. Ama şunu da unutmayın. Tüm bu yaşananlardan dolayı oluşan maddi manevi her türlü kayıpta hükümetin ya da RTE'nin vebali ne kadarsa meydanlarda bu işi uzatan grubun da vebali en az onlar kadardır. Ben kesinlikle hakkımı helal etmiyorum... Eğer ortada sizlerin dediği gibi yanlışlar varsa bunun yolu oradaki esnafı haftalar boyunca ekmeğinden etmek ve süreci uzatıp ülkeyi kaos ortamına sürüklemek değildi...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sureci uzatip ulkeyi kaosa surukleyen kesinlikle gostericiler zaten haklisin abi. Hukumet defalarca ilimli aciklamalar yapti , her defasinda bir oncekinden daha demokratik kararlar aldi , hep yapici olmaya calisti ama gostericiler iste vatan haini vandallar olaylari bu hale getirdiler , cok haklisin..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ozgurun bir onceki sayfada "hukumetin esnafini ne kadar da cok dusundugunu?!" Gosteren tivit toplamasi var. Ona da bir goz atmani dilerim.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Kimse evine gitmesin o zaman... Savaşsın meydanlarda polisle. Ama şunu da unutmayın. Tüm bu yaşananlardan dolayı oluşan maddi manevi her türlü kayıpta hükümetin ya da RTE'nin vebali ne kadarsa meydanlarda bu işi uzatan grubun da vebali en az onlar kadardır. Ben kesinlikle hakkımı helal etmiyorum... Eğer ortada sizlerin dediği gibi yanlışlar varsa bunun yolu oradaki esnafı haftalar boyunca ekmeğinden etmek ve süreci uzatıp ülkeyi kaos ortamına sürüklemek değildi...
    Polis rahat bırakırsa o meydanlarda savaş olmaz, günlerce bayram, festival olur. Esnaf da cirosunu 3 e 5 e katlar. Ancak olay rahat bırakmada
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

şu an tv izliyorum ve halkın direnişçilere tepkisi yayınlanıyor. Kadın "siz kimsiniz ki burayı savunuyorsunuz,burada yaşayanlar bizleriz, artık rahat bırakın da yaşamaya devam edelim.Tek amacınız huzursuzluk çıkarmak" diye bağırıyor. tabi size göre bu tv'ler yanlı ama CHP'nin kanalı HALK TV yansız

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ortalığı karıştıran zaten hep direnişçiler değil mi poliste melül,süt dökmüş kedi yavrusu,Samanyolu TV'de ki saçma bir dizi sahnesi vardı aynı o sahne aklıma geldi.O kadın tamam kendince haklı ama Ankara'da kadın camı açıyor ''Sıkmayın artık,yeter,evde hastamız var sıkmayın'' diye feryat ediyor.Polis napıyor ? Binanın bilmem kaçıncı katına biber gazı sıkıyor.Bu kadın haksız mı şimdi ?

Adamın teki,sokağında çevik kuvvetler var,biber gazı sıkmaktan başka işleri yok çıkıyor sokağa ''Gidin artık,bıktık sizin biber gazınızdan,bizim sokağımız burası gidin.'' diyor,polisin cevabı adamı tartaklamak oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Muhalefet 'evet' deyince AKP'liler kendi önergelerini reddetti!

Muhalefetin verdiği tüm önergeleri reddetmeye alışık olan AKP ’li milletvekilleri, kendi verdikleri tasarı maddesine de muhalefetin “kabul” oyu verdiğini görünce toplu olarak “red” oyu kullandı. AKP’nin hazırladığı kanun tasarısında yer alan “taşradaki sağlık personellerinin özlük hakları” ile ilgili düzenlemeleri içeren kanun maddesi, AKP’nin oylarıyla reddedildi.

Vatan gazetesinin haberine göre durumu fark eden AKP milletvekillerinin itiraz etti Ancak Meclis Başkanvekili Sadık Yakut maddenin reddedildiğini, yapacak bir şeyin olmadığını söyledi. Bunun üzerine iktidar partisi milletvekilleri Yakut'un oylamadan önce "madde" değil "önerge" dediğini iddia etti. İtirazların sürmesi üzerine Yakut, birleşime ara vererek tutanakları inceledi. Tutanakları okuyan yakut, maddenin reddedildiğini yineledi. Genel Kurul süreci tamamlanmadan, reddedilen maddeyle ilgili yeni bir formül aranıyor.

CHP Kocaeli Milletvekili, TBMM KİT Komisyonu üyesi Haydar Akar olay hakkında şunları söyledi: "Muhalefet önergesini reddeden AKP hemen sonra oyladıkları maddeyi de muhalefetin önergesi zannederek reddetti. Kanunları okumuyorlar, Meclis’i izlemiyorlar. Meclis salonunda bulunmuyorlar, oylama varken koşa koşa içeri giriyorlar. Yorgunluk da olunca yine şaşırdılar."

BU İLK DEĞİL
    Akar'ın, 'yine şaşırdılar' dediği olay ise 2008 yılında yaşandı. Sosyal Güvenlik Yasası’nın TBMM’deki görüşmeleri sırasında AKP Grup Başkan Vekili Bekir Bozdağ'ın sunduğu evli ve çocuklu SKK emeklilerine maaş bağlama kat sayısı alt sınırını yüzde 40'a çıkaran önergeye CHP’liler kabul oyu verince AKP'liler red oyu kullanmıştı.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Adam 1 metre bıcakla milleti kovalıyor hatta 1-2 kisiye sallayıp yaralıyor polis ona tabure fırlatan adamı durdurmaya calısıyor.Milletvekiline bile biber gazı atan darp eden polis bu esnafa(!) gıkını cıkaramıyor.Simdi herkes palasını alsa gitse oraya Tayyip bey ne diyecek merak ediyorum polis orda o adama birşey demediyse ve bu adam yalnızca esnafsa onlarada diyemez.Bu kadar şey fazla artık millet festival alanına cevirmeye calıstıkca ellerinde hiçbir kesici delici birşey yokken şu yapılanlar ve başbakanın alçakça bunları dile getirmemesi nasıl bir insan oldugunu gösteriyor.Ama bizim ülkemiz önemli degil Mısır elden gidiyor Mısır napıcan Türkiye'yi.Bu arada Mısır'ı Filistin'i Suriye'yi düsündügü kadar biraz da Dogu Türkistan'da ki katliama el atsa iyi olurdu ama ordan reklam cıkmaz.

Nannar (/ağabey)..

Sanırım afyon'da ikamet ediyorsunuz. Ben taksim meydanında çalışıyorum, şuna emin olmanızı belirtmek isterim. Orada polis olmadığı müddetçe hiç bir sıkıntı olmaz, olamaz. Günlerce büfe için nöbet tuttuk yaralandık nefessiz kaldık, her olayın içindeydik haliyle. Emin olun bir kere olsun zed'lerin havaya nişan aldığını görmedim daha doğrusu sıcak temas çatışmalarında görmedim. O parkı en çok kullanan, gay'ler, tinerciler ve biz esnaftık. Yazın o ağaçların altında yarım saat uzanıp serinlemek kadar güzel bir duıygu yoktu benim için. Ben illk günden son güne kadar, şuanda olmakla beraber her gün o meydanın havasını soluyorum. Bende esnafım ve meydanın en stratejik yerinde çalışıyorum, polis çekilmediği sürece bu olaylar asla ve asla bitmez. Nacizane esnaf duyguları..

Mesaj Yetkileri