Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hangi takım daha başarılı olur ?

Voters
43. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

12 27.91%
  • Fenerbahçe

6 13.95%
  • Bursaspor

25 58.14%
Sayfa 31 / 35 İlkİlk ... 212930313233 ... SonSon
901 ile 930 arası toplam 1025 sonuç

Konu: Bursa ve diğerleri / 3. Sezon

Quote Originally Posted by torres10ur View Post
    Ben demiştim demeyim ama Bursa'nın 2. sezon eli boş kalır demiştim. Şaka falan ama ŞL'de çok iyi gitmişsin, efsane olurmuş kupa. Zaten diğer kariyerlerinde de böyleydi galiba sen tam bir ''Loser'sin Halil Bey.

Galatasaray'ın hücum hattını artık hayal edemiyorum Bernard da gelmiş.

FB'de Salvio iyi ama 20M biraz fazla gibi. Neyse fark etmez bakalım hocanın dönüşü nasıl olacak?
    Hücum Hattına Güzel Bir Oyuncu Daha Alcam

Quote Originally Posted by erenimom View Post
    Haber Kaynağı FOTOMAÇ Beyler İnanmayın
    Eskiden alabiliyorduk GS'ye, bu seride çok zor oldu, seneye imkansız

Nesil
    2013
    Yer
    Antalya

oh be sonunda şampiyon olmuşuz ama bursa yine gölgelemiş şampiyonluğumuzu

Quote Originally Posted by MelihTrezeguet View Post
    Eskiden alabiliyorduk GS'ye, bu seride çok zor oldu, seneye imkansız
    yani seneye almak imkansız gibi bişey olur

Quote Originally Posted by kaanb View Post
    oh be sonunda şampiyon olmuşuz ama bursa yine gölgelemiş şampiyonluğumuzu
    kimse çifte kupalı şampiyonluğumuzu gölgeleyemez

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by karayer View Post
    Hangi pozisyon lazım hocam
    Ofansif orta saha yada orta saha oyun kurucu ikiside olur

Gaston Ramirez'e bakabilirsin hocam, hala Southampton'da ise gelebilir bence. Nürnberg'de Kiyotake var, o da güzel bir isim.
    Ramirezi fener'e almistim hic memnun kalmamistim diger oyuncuya bakicam. Yeni stada yakisan bir oyuncu lazim

Edit : Bursaspor'un avrupa destanindan sonra Lig şampiyonluguna sevinmek nasıl bir acziyettir Eren

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Salvioya çok tepki var yanlız adam 18den satılığa konmuştu bende taksitli 20ye aldım 7-8i kabul etseydi 20 verecek halim yok

Hatta hiroshi kiyotake'nin böyle bi videosu denk geldi, pasları çok iyi gerçekten

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=p8hk383Ub88

KORAY GALATASARAY YOLUNDA

Defans İçin Altarnatif Oyuncu Arayışlarını Sürdüren Galatasaray Sezon Öncesi Bursaspordan Kadrosuna Kattığı İbrahim Kaştan Beklediği Verimi Alamayınca,Yerli Oyuncu Arayışlarına Girişti, Sene Başında Listeye Giren Sezer Özmenin 5 Milyon € Karşılığında Bursaspora İmza Atmasından Sonra Rota Koray Güntere Yöneldi,Dordmundla Yapılan Pazarlıklar Sonucu 2,5 Milyon € Karşılığında Anlaşma Sağlandı,Koran Günterle ise 5 Yıllık Sözleşme İmzalandı Koray Günterin Yeni Sezon Öncesi Hollandada Yapılacak Kampa Katılması Bekleniyor.

Nesil
    2012
    Yer
    Rize

KORAY GALATASARAY YOLUNDA

Defans İçin Altarnatif Oyuncu Arayışlarını Sürdüren Galatasaray Sezon Öncesi Bursaspordan Kadrosuna Kattığı İbrahim Kaştan Beklediği Verimi Alamayınca,Yerli Oyuncu Arayışlarına Girişti, Sene Başında Listeye Giren Sezer Özmenin 5 Milyon € Karşılığında Bursaspora İmza Atmasından Sonra Rota Koray Güntere Yöneldi,Dordmundla Yapılan Pazarlıklar Sonucu 2,5 Milyon € Karşılığında Anlaşma Sağlandı,Koran Günterle ise 5 Yıllık Sözleşme İmzalandı Koray Günterin Yeni Sezon Öncesi Hollandada Yapılacak Kampa Katılması Bekleniyor.
    Yerinde bir transfer olmuş.

Nesil
    2012

Hatta hiroshi kiyotake'nin böyle bi videosu denk geldi, pasları çok iyi gerçekten

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=p8hk383Ub88

Son paslar , top kontrol ve çevikli burada çok fena ama bide oyun profili lazım , hiç oynamadaığım bir oyuncu akşam mutlaka bakıcam

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=p8hk383Ub88
    Kiyotake acayip gelişiyor zaten oyunda da ama ilk sezon transfer olmuştur güzel bir paraya

Nesil
    2012
    Yer
    Tekirdağ / Çorlu

Hocam zor belki ama İlkay, Nuri, Mehmet Ekici, Felipe Anderson, Kevin De Bruyne, Ogenyi Onazi (DOS ama OS da oynar), Jadson, Belhanda(Kesinlikle öneririm), Benat, Adryan, Dario Conca(Kesinlikle öneririm tam orta takım oyuncusu maaşı fazla leblebi gibi gol atıyor asistte yapıyor), Zakaria Labyad (2012'de çok çok iyidi burdada aynen öyle. Potansiyeli yüksek ve şuanki haliyle bile iyi.)

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post

Son paslar , top kontrol ve çevikli burada çok fena ama bide oyun profili lazım , hiç oynamadaığım bir oyuncu akşam mutlaka bakıcam
    Bahsettiğin özelliklerin hepsi oyuna da yansıtıldığını hatırlıyorum ama dediğim gibi 3. sezona geçerken hala Almanya'da olduğunu düşünmüyorum , transfer olmuştur

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by Peguy View Post
    Kiyotake acayip gelişiyor zaten oyunda da ama ilk sezon transfer olmuştur güzel bir paraya

Akşam bakıcam eğer bize gelirse paraya kıyarız para sorun değil.

Hocam zor belki ama İlkay, Nuri, Mehmet Ekici, Felipe Anderson, Kevin De Bruyne, Ogenyi Onazi (DOS ama OS da oynar), Jadson, Belhanda(Kesinlikle öneririm), Benat, Adryan, Dario Conca(Kesinlikle öneririm tam orta takım oyuncusu maaşı fazla leblebi gibi gol atıyor asistte yapıyor), Zakaria Labyad (2012'de çok çok iyidi burdada aynen öyle. Potansiyeli yüksek ve şuanki haliyle bile iyi.)

Hocam , ilkay , nuri'yi geç Küme'deki Werder'den Mehmet Ekici'yi alamadık , Belhanda ile daha önce oynadım en kötü ihtimal onu alırım . aklımda 3 oyuncu var şuan

Nesil
    2012
    Yer
    Tekirdağ / Çorlu

hocam dario concada öneririm maaşı çok gelmezse. zakaria labyad desen zaten tam bir ortasaha oyuncusu biraz fizik kötü ama toparlarsa banko 11 olur belluschi batalla bırakmaz yani

hakan çalhanoğluda iyi duruyor

hocam dario concada öneririm maaşı çok gelmezse. zakaria labyad desen zaten tam bir ortasaha oyuncusu biraz fizik kötü ama toparlarsa banko 11 olur belluschi batalla bırakmaz yani

conca yanlış hatırlamıyosam çinde oynuyodu, yıllık kazancıda 5 mlyon€ cvarıydı heralde, yaşıda 30u geçmiştir büyük ihtimal galatasaraya gelse bile nem den formayı alamaz,hakan çalhanoğlu şu anda kirialık olarak bende oynuyo sene sonu sözleşmesini alabiliriz

Nesil
    2012
    Yer
    Tekirdağ / Çorlu

30u geçmemiştir yaşı yaw nem'den formayı alamaz ama batalla ve belluschiden formayı alır gibime geliyor. 2012'de oynamıştım onla fb ve gs'de bitiricilik yüksekti o zaman çok gol atıyordu. hem ayew'i sattın sende düşünebilirsin.

Nesil
    2012

Dario hayatta almam önceki serilerde tüm paramı aldığı halde hiç bir etki yapamamıştı , bide bizde belli bir kriter var oyuncu maaşı dengesi gibi Volkan bile 1,9 mn Euro alıyor en yüksek maaş ödememiz bu bunun üstüne çıkamam maalesef denge önemli biz buraya yıldızlarla gelmedik aklımda 4 oyuncu var hangisi gelirse transfer sezonu bitmeden onu alıcam

Öncelik şu japon çocuk kiyotake olmazsa Alan Halilovic , Cristian Eriksen , Belhanda

30u geçmemiştir yaşı yaw nem'den formayı alamaz ama batalla ve belluschiden formayı alır gibime geliyor. 2012'de oynamıştım onla fb ve gs'de bitiricilik yüksekti o zaman çok gol atıyordu
    yıllık maaşını ben veririm diyen alabilir çok iyi profile sahip bir oyuncu

conca yanlış hatırlamıyosam çinde oynuyodu, yıllık kazancıda 5 mlyon€ cvarıydı heralde, yaşıda 30u geçmiştir büyük ihtimal galatasaraya gelse bile nem den formayı alamaz,hakan çalhanoğlu şu anda kirialık olarak bende oynuyo sene sonu sözleşmesini alabiliriz
    Hakan potansiyelli birisi. Maddi olanağın varsa bonservisini kaçırma derim.

Hakan potansiyelli birisi. Maddi olanağın varsa bonservisini kaçırma derim.
    2 sezondur kiralık olarak oynuyo bende, neme altarnatif olarak duruyo oyuna girdiği dakikalarda iyi işler yapıyo sene sonu sözleşmesini alırım diye düşünüyorum

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Kiyotake 2016 Profil

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Salvio'ya hakkaten çok fazla para dökmüşsün be hocam. İnşallah beklenilen katkıyı verir de verdiğin parayı boşa çıkarmaz Bi şampiyonluk istiyoruz artık bu sezon

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Quote Originally Posted by Lord Black View Post
    Salvio'ya hakkaten çok fazla para dökmüşsün be hocam. İnşallah beklenilen katkıyı verir de verdiğin parayı boşa çıkarmaz Bi şampiyonluk istiyoruz artık bu sezon
    gelicek gelicek az kaldı Salvioya verilen para konusunda gerçekten uğraştım yanlız adamların kapıyı açtığı fiyat zaten fazlaydı haliylede peşin veremiyeceğim için taksitle 20ye almış oldum

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

japon halilovic eriksen vs ugrraşma hepsinden dhaa ucuz Vasluiden Nicusor Stanciu şayet herhangi bir klübe gitmemişse al takıma sonra koy ofansif ota sahaya ver destek rolünü sonra geriye yaslan

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    japon halilovic eriksen vs ugrraşma hepsinden dhaa ucuz Vasluiden Nicusor Stanciu şayet herhangi bir klübe gitmemişse al takıma sonra koy ofansif ota sahaya ver destek rolünü sonra geriye yaslan
    stanciu bizde

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Laz61g View Post
    stanciu bizde
    Kariyere direk sondan başladım takım kadrolarını bilmiyorum (: hayrını gör iyi bak o çocuğa 10 sene o bögleye adam aramazsın ama oynatmamazlık etme o yaşta birinin direk 4-5 özelllikle (ara pası cart curt ) gelmesi büyük avantaj

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Kariyere direk sondan başladım takım kadrolarını bilmiyorum (: hayrını gör iyi bak o çocuğa 10 sene o bögleye adam aramazsın ama oynatmamazlık etme o yaşta birinin direk 4-5 özelllikle (ara pası cart curt ) gelmesi büyük avantaj
    ben 2. sezon yoktum trabzona gitmiştim o ara takımı uefaya taşımış tek başına gerçekten büyük oyuncu

Nesil
    2012

Sayfa 31 / 35 İlkİlk ... 212930313233 ... SonSon

Mesaj Yetkileri