Sayfa 363 / 447 İlkİlk ... 263313353361362363364365373413 ... SonSon
10,861 ile 10,890 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    bence ersun hocayla daha iyi olacak...
    Oyuncunun daha iyi olacağından benim de şüphem yok. Fakat Türkiye'de kalırsa maksimum noktaya çıkamaz. Ve şu an takımda çok fazla orta saha olduğu için hakettiği kadar forma şansı bulamayacak. Eğer FB açısından düşünürsek tabiki gitmesin ama Salih açısından bakınca gitmesi daha hayırlı olur.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Salih'in Türk olması bile bir şanssızlıktır bana göre.

Çünkü ne kadar gelişirse gelişsin hep kariyerinde Milli takım bazında turnuvalar, kupalar eksik olacak. Bu yönden üzülüyorum Salih adına çok seviyorum çünkü kendisini umarım iyi yerlere gelir..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

"İzinli olan Dirk Kuyt, Raul Meireles, Moussa Sow," diye başlayan ve her sezon rastladığımız bir durum. Neden sezon öncesinde takımın yabancı oyuncuları takım çalışmalarına 3-4 hafta sonradan katılmak zorunda ? Siz Ronaldo'nun Real Madrid'in yaz kampına 3-4 hafta sonra katıldığını, Messi'nin yaz kampını ektiğini gördünüz mü ?

Neredeyse her sezon aynı terane. Türk oyuncuların suçu günahı ne ? Veya Webo, Holmen gibi yıldız statüsünde olmayan oyuncuların ? Ağababalarının takımda yeri garanti diye kafalarına göre takılıyorlar ve biz buna her sezon müsaade ediyoruz, Sonra büyük kulübüz diye geçinirler...
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

o saydigin oyuncular sezonu daha gec kapatmislardi sanirim. haziranin 10u gibi milli maclarda oynadilar. o yuzden rotarli olabilir gelisleri. yanlis biliyorsam duzeltin. raul icin eminim ama digerlerinden emin degilim.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@TeNaciOUS MidFieLdeR

Yok abi, bizim Türk Milli Takımının da sezon sonunda kampı maçları yok muydu ? Uluslararası takvimde Milli Maçlar zaten aynı dönemlerde yapılır. Türk oyuncuların tamamı kampta beyfendiler yok. 2-3 sene önce hatırlarım Uruguay Konferedasyonda mücadele etmiş, Suarez kendi takımına 3 hafta izinden sonra katılırken Lugano 6 hafta sonra bizde çalışmalara başlamıştı, bu yüzden dedim ya takımda yıldız statüsünde bulunan oyunculara biraz fazla müsahama gösteriyoruz. Hele ki o isimler arasında geçen sezonun yarısında üstün gayretleriyle sezonun yarısını yatarak geçiren Meireles varsa 2 defa düşünmek gerek.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    @TeNaciOUS MidFieLdeR

Yok abi, bizim Türk Milli Takımının da sezon sonunda kampı maçları yok muydu ? Uluslararası takvimde Milli Maçlar zaten aynı dönemlerde yapılır. Türk oyuncuların tamamı kampta beyfendiler yok. 2-3 sene önce hatırlarım Uruguay Konferedasyonda mücadele etmiş, Suarez kendi takımına 3 hafta izinden sonra katılırken Lugano 6 hafta sonra bizde çalışmalara başlamıştı, bu yüzden dedim ya takımda yıldız statüsünde bulunan oyunculara biraz fazla müsahama gösteriyoruz. Hele ki o isimler arasında geçen sezonun yarısında üstün gayretleriyle sezonun yarısını yatarak geçiren Meireles varsa 2 defa düşünmek gerek.
    Ben oyuncunun performansına bakarım. Erken çalışmalara başlayanlardan fazla ise performansı umrumda olmaz kaç gün, kaç hafta fazladan tatil yaptığı. Çünkü benim için önemli olan takımın başarısıdır ..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@CRaCPoT

Futbolcular arasında ayrı gayrı yapılması takımdaşlık ruhunu düşürür. Hani nasıl sözleşmede tavan fiyatını 2 800 olarak belirleyip bir denge üzerine kurmaya çalışıyorsan bu da öyle olmalı. Ama ben adım gibi eminim ki bu imtiyazların hepsi sözleşmeler imzalanırken verilen şeyler, daha fazla tatil hakkı, daha fazla musahama gösterme vs. Bu da bizim aslında yurt dışından bakınca pek de büyük kulüp olmadığımızı gösterir. Meireles geçen sezon neyi yaptı da fazla tatili haketti ? ha tabi Galatasaray maçında durduk yere yaptığı hareketten dolayı 4-5 maç fazladan ceza alarak sezonun ilk yarısında yine uyumayı tercih edeceği için geç gelmesi doğaldır diyolarsa ayrı, O adam bu disiplin anlayışımızla daha çok canımızı yakar.
    ...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Adam 3 senede sanki 6-7 yıl yaşlandı. İlk geldiği günkü fotolarda saçlarında ak yoktu.

Bu arada sakalda yakışmış, tarz olmuş

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Hacı Aykut

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Bizim takımın son 3 yılda ki halini çok güzel açıklamış hoca

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

BREZİLYALI ORTASAHA ERSUN YANAL ' IN GÖZDESİ OLDU

Geçmiş olsun arkadaşlar

http://amkspor.com/2013/07/09/yanalin-gozune-girdi.html
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Bu baroni bence büyü felan yaptırıyor hocalara abi nedir bu baroni sevgisi;haberde okudum 3'lü orta sahadan bir tanesi banko baroni olacakmış;keşke sakatlansada sezonu kapasa şimdiden

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Ersun Yanal: Başkanımız Aziz Yıldırım'a vizyonundan dolayı çok teşekkür ediyorum. Böyle bir ortam varken, Avrupa'ya gitmeye ihtiyacımız yok.

vizyonsuz hoca....

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Ersun Yanal: Başkanımız Aziz Yıldırım'a vizyonundan dolayı çok teşekkür ediyorum. Böyle bir ortam varken, Avrupa'ya gitmeye ihtiyacımız yok.

vizyonsuz hoca....
    Yanlış anladın sanırım kamp icin dedi topuk yaylası varken Avrupa'ya gerek yok diye.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

aynen oyleymis bide sporxe bakayim dedim onlarda boyle demis

Fenerbahçe SK'da teknik direktör Ersun Yanal: "Böyle bir tesisiniz varsa Avrupa'ya gitmeye ihtiyacınız yok..."

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ortam derken tesislerin ortamından bahsetmiştir Yoksa ben ihtimal vermiyorum Ersun Yanal gibi bir hocanın o yönde bir açıklama yapacağına.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Türk takımlarındaki ve hocalarındaki şu havaya hastayım.

"Biz bir oyuncuyu istersek alırız ! "

Yalanın daniskası. İstediğimiz oyuncuyu alamıyoruz. İstediğimiz "vasat" oyuncuları bile kendi takımlarında 1 alırken 2-3 vererek ancak getirebiliyoruz. Biri şu arkadaşlara gerçeği göstermeli.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Türk takımlarındaki ve hocalarındaki şu havaya hastayım.

"Biz bir oyuncuyu istersek alırız ! "

Yalanın daniskası. İstediğimiz oyuncuyu alamıyoruz. İstediğimiz "vasat" oyuncuları bile kendi takımlarında 1 alırken 2-3 vererek ancak getirebiliyoruz. Biri şu arkadaşlara gerçeği göstermeli.
    Açıklamalarını eksik dinlemişsin galiba "Biz bir oyuncuyu istersek klübün şartlarına uyduğu sürece alırız" demiş

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

ersun yanal: "rakiplerin korktuğu ve her maça galibiyet için çıkan bir takım olacağız. az önlem alan ama rakiplerin çok önlem alacağı bir oyun şekli olacak."

aykut kocaman donemine atifta bulunmus sanirim (:

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Beni en çok umutlarından konuşmasında çok farklı oyunları öğrenmemiz gerektiği sözü oldu. Umarım öyle de olur. Koca Fenerbahçe Pendikspor'a da aynı sistem ve oyun anlayışıyla çıkıyordu, Benfica maçına da ; Yenilirken de aynı oyun oynanıyordu, kötü oynarken de iyi oynarken de. Yani bir rakibin Fenerbahçe'nin oyununu öğrenmesi, çözmesi ve ona göre oynaması Dünyanın en rahat işlerinden biriydi. Umarım artık farklı kimliklerle, farklı oyun anlayışlarını barındıran, cebinde B,C gerekirse D planları olan bir Fenerbahçe görürüz, çaresizce yaptık yaptık, oldu oldu diye bekleyen bir Fenerbahçe değil.
    ...

Oynanmak istenen futbolun Fenerbahçe kadrosunu oluşturan futbolcuların oyun kimyasına uymayışından dolayı yaşanıyordu bu sıkıntılar. Ersun Yanal, biraz da kadroya göre şekillenecek oyun yapılarının sinyalini verdi. Hayırlısı bakalım.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

yine herzaman ki gibi, bu takımın hocasının söylemleri değiştirilip başka yansıtılmış.
    (/s)

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Namzet View Post
    Açıklamalarını eksik dinlemişsin galiba "Biz bir oyuncuyu istersek klübün şartlarına uyduğu sürece alırız" demiş
    Ben eurosport un yalancısıyım canlıda dinlemedim Onlar öyle yazmışlardı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

FB'li blogger'dan, Ersun Yanal değerlendirmesi;

http://www.scugnizzi.org/2013/07/hangi-ersun-yanal.html

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu karşılaştırmalar gerçekten boş çünkü deve ile pireyi karşılaştırma var. Ben adamın sadece oyun felsefesine bakarım, futbola bakış açısına ve getirebileceklerine. Ankaragücü nere, Gençlerbirliği nere, Fenerbahçe nere. Bir yanda 10-20 milyon € bile etmeyecek kadrolar, oldukça dar bir ekonomi ile yönetilen transfer politikaları, oyuncuların sene içinde maaşlarının ödenmemesi ve türlü sıkıntı diğer tarafta 150-200 milyon €'luk Fenerbahçe ve ülke içinde yararlanabileceğiniz uçsuz bucaksız imkanlar. Yahu adam Topuk Yaylasından bile bahsederken gözleri kamaşıyordu, çünkü ilk kez yönettiği bir kulübün böyle bir imkanı vardı. Şimdi kalkıp binbir türlü sıkıntılarla yönetilen bir takımla, Fenerbahçe'yi kıyaslayıp öngörüde bulunmak saçma olur.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    FB'li blogger'dan, Ersun Yanal değerlendirmesi;

http://www.scugnizzi.org/2013/07/hangi-ersun-yanal.html
    Kadro konusunda fazla karamsar, 56 gol kadrodan değil oyun yapısıyla alakalıydi. istatistikler güzel ama yorumlama zayıf kalmış.

Gol olur

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

%90 gol olur

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Topun başına Roberto Carlos geçse, bak bakalım kaç kişi kalıyor orada