Anket Sonuçlarını Görüntüle: Diaz'ın Hedefi Avrupada En Az Çeyrek Final Ligde İse Devler Arenası Bileti Almak

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Başarılı olabilir

38 90.48%
  • Başarılı olamaz

4 9.52%
Sayfa 5 / 45 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 1331 sonuç

Konu: Diaz ve Delüğanluları Devlere Kafa Tutuyor | Crystal Palace [4.Sezon]

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Peguy View Post
    Öncelikle güzel gidiyorsun takım uyumu taktik vs oturunca daha iyi yerlere gelirsin..Bahsedilen 2 kupayı da ligi ilk 7 dışında bitiren farklı 2 takım kazanırsa sadece 5. UEFA'ya gidiyor aynen dediğin gibi Capitali kazanan da UEFA'ya gider yani..
    Dostum her ne olursa olsun Capitali kazanan takım UEFA'ya gidiyor eğer lig pozisyonu olarak avrupaya katılıyorsa diğer finalist takım UEFA'ya gider
    vay arkadaş bilemedik capital cupun değerini gittik kendi ligimizden brightona evimizde elendik yensek ceyrek finaldeydik ):
    Quote Originally Posted by orhuncet View Post
    Takım uyumu yavaş yavaş oturuyor Takipteyim
    Quote Originally Posted by benzema35 View Post
    Takım daha oturmamış gibi
    Ligin 2.yarısına kadar takıma ses etmiyorum hiç bir beklentim yok Tek hedefimiz ilk 6 potasından çıkmamak ve yapabildiğimiz kadar ilk 2 den kopmamak
    Quote Originally Posted by MelihTrezeguet View Post
    Evet, derbi olması gerekmiyor ama. Mesela Barcelona'ya karşı oynadığında önemli maç formu yüksek olan oyuncular düşük olanlara göre daha sağlam oynarlar, daha az hata yaparlar. Hatta bu form özelliği epey yüksekse maçta normalden daha yüksek bir performans da gösterebilirler. Aynı şekilde önemli maç formu düşük olan oyuncular büyük maçlarda nispeten daha kötü, daha düşük konsantrasyonla oynarlar.
    Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Önemli maç formu yüksek olan adam mesela dandik takımlara karşı 6.9 ortalamayla oynuyorsa gider Manchester'a karşı 8 ortalamayla oynayabilir.
    Eyv saolasınız. Genç bir kaleci kiraladım opsiyonlu olarak özellikler fena degil gelişedebilir ama oyuncu alırken ilk baktığım şey oyuncunun raporu olur..Görünmeyen özellikleri anca orda görebiliyoruz. En kötü yanı Önemli maç formu yazıyor. Kirası bitmeden opsiyonu kullanıp kullanmama adına somuştum. Premier ligde bizim gibi bir klüp için önemli maç formu önemli bir detay..

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Bu arada gidişat iyi niye öyle kötü konuştun ki, İngiltere'de fazla neşter vuranı kazığa oturturlar
    Biraz ilerledim dün güncelleyememiştim. Birazdan koyucam ssleri..Ayrıca zaten takımı komple yeniledik bu cerrahi operasyondan sonra birkaç neşterin izi belli bile olmaz

Bekliyoruz güncellemeleri

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

8.Hafta

Spoiler: ISTATISTIK 

9.Hafta

10.Hafta

11.Hafta

12.Hafta

13.Hafta

4.Tur

Oldukça dengesiz bir takım görüntüsü çiziyoruz. Daha öncede dediğim gibi devre arasına kadar takımdan herhangi bir beklentim yok. Hedefimiz ilk 2den kopmadan eleme potasında yani ilk6 da kalmak. Capital Cuptan hakederek elendik. Zere top oynayamadık. Ezeli rakibimize penaltılarla boyun eğdik. Çeyrek final çok yakındı değerlendiremedik.

İnişli çıkışlı bir grafiğimiz var.

Takım uyumundan kaynaklanan bi sorun var şu anda kadro uyumu kaç ?

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

O kadar takım kurdun olsun bu kadar üst sıralardakilerle 2 kritik galibiyet bizi sırtlar
    turksportal...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İlk yarı sonuna kadar liderle aradaki 5 puanlık farkı koruyalım yeter

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

Şubat ayı civarı takım uçmaya başlar ilk 2 de bitirirsin bence , bu haftaları minimum zararla atlatmalısın tabi , takım çok potansiyelli

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by KadirGok View Post
    İnişli çıkışlı bir grafiğimiz var.
    Quote Originally Posted by Mert Kurtoglu View Post
    O kadar takım kurdun olsun bu kadar üst sıralardakilerle 2 kritik galibiyet bizi sırtlar
    İlk yarı sonuna kadar liderle aradaki 5 puanlık farkı koruyalım yeter
    Quote Originally Posted by Chakemate View Post
    Takım uyumundan kaynaklanan bi sorun var şu anda kadro uyumu kaç ?
    Şubat ayı civarı takım uçmaya başlar ilk 2 de bitirirsin bence , bu haftaları minimum zararla atlatmalısın tabi , takım çok potansiyelli
    Uyum % 60larda falan ama herşey sıkıntılı.Hedefimiz ocak ayına ilk 6da girmek takımı tekrar ameliyat masasına yatırıcam birkaç uzuvda sıkıntı var kangrenli bölgeyi kesip atıcaz

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

14.Hafta

15.Hafta

16.Hafta

17.Hafta

18.Hafta

19.Hafta

Form tutamıyoruz maalesef. Ocak ayında kale ve stoper hattının kökünü kazıyacam inş.. ben 2-3 farköndeyken rakip defansa çekilince ne saçma iş yahu derdim ama öyle değilmiş son maç uyumu alt üst etti tekrar %50ere geriledik. 1-2 fark yesek sıkıntı yok evimizde 5 yemek çok koydu :F

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

championship de inanımaz fazla maç var yani herkes puan kaybetcek zaten 50 55 puan kaybedip ilk 2 ye girme şansın var

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    championship de inanımaz fazla maç var yani herkes puan kaybetcek zaten 50 55 puan kaybedip ilk 2 ye girme şansın var
    Her takım her takımı içerde ya da dışarda yenebiliyor. Fakat böyle saçma sapan ligin dibindeki takımdan 5 yersek ilk 2 arayı açar hatta ilk 6 potasının dışıdna bile kalabiliriz :F

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Bu arada koymayı unutmuşum form grafigimiz kötü odluğu gibi sakatlıklarda bir hayli can sıkıcı..Birkaç haftalık sakatlıkları paylaşmıyorum o kadar olur ama uzun süreliler belimizi büküyor. Hele birde genç oyuncular sakatlanınca içim gidiyor

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Bu arada koymayı unutmuşum form grafigimiz kötü odluğu gibi sakatlıklarda bir hayli can sıkıcı..Birkaç haftalık sakatlıkları paylaşmıyorum o kadar olur ama uzun süreliler belimizi büküyor. Hele birde genç oyuncular sakatlanınca içim gidiyor

Baba yüreği ne yaparsın

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by resoag View Post

Baba yüreği ne yaparsın
    Haklısın

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

20.Hafta

21.Hafta

22.Hafta

23.Hafta

24.Hafta

25.Hafta

26.Hafta

Direk yükselme potası olan ilk 2'ye girdik ama heran eleme potası olan ilk 6 dışına bile çıkabiliriz. Çok kolay gol yiyp çok zor atıyoruz bulduklarımızı cömertçe harcıyoruz. iyi ki heran herşey olabiliyor herkes herkesi yenebiliyor. ÜSt üste 3-4 maç alan takım koparır gider ligi

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Zaten ite kaka gidiyoruz üstüne birde aylar süren sakatlıklar Cairney şimdiden sezonu kapattı. Oysa tam form tutup mevkiye adabte olmuştu

Ligde 2.sıradayız devre arasını bu pozisyonda kapatırsak müthiş olur. Ah şu sakatlıklar :/

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

ligde müthiş çekişme var bi de gol kralıllığına oynuyacak oyuncu çıkaramıyacaksın gibi bu sene

Ligde 2.sıradayız devre arasını bu pozisyonda kapatırsak müthiş olur. Ah şu sakatlıklar :/
    2.Devre başladı kardeş

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Chakemate View Post
    2.Devre başladı kardeş
    Devre arasından kasıt transfer dönemi olsa gerek zira heryerde bu böyledir bende devre arasını bekliyorum (: stoperlerin çekeceği var aklımda deli planlar var
    Quote Originally Posted by The Special One View Post
    ligde müthiş çekişme var bi de gol kralıllığına oynuyacak oyuncu çıkaramıyacaksın gibi bu sene
    Amacımız bebelerin gelişmini sağlamak fikstrün sıkışıklığını fırsat bilip kondisyonu düsük olan oyuncu gördümmü hemen yerine genç başka birini koyuyorum. Ne kadar fazla maç o kadar gelişimine katkı demektir. Bu yüzden ideal 11 ve forvetler yok krallık zor (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

27.Hafta

Öldük öldük 90+3de dirildik. Şimdi gelelim kaleci ve stoperlerin akıbetine..1 ocak itibari ile transfer dönemi açıldı. Takımı alıp tekrar ameliyat masasına yatırma vakti geldi. Kangren olan bölgeleri kesip atacağız. İftardan sonra buralar karışıcak Herkese hayırlır ramazanlar arkadaşlar. Hayırlı iftarlar şimdiden

Son dakikada gelen gol müthiş. Evet devre arasından kastım transfer dönemi.
    Merakla bekliyorum bir sonraki güncellemeyi..

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Daha önceden yaptığımız çalışmalar neticesinde kısa sürede transferleri bitirdik. 3 stoper 1 forvet ve 1 kaleci ile kağıt üzerinde eksik bölgeleri tamamen iyileştirdik. Umarım sahada da beni yanıltmazlar

Spoiler: OYUNCULAR 

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara

Sakatliklardan cok cekmissin insallah toparlar takim ve şampiyon olarak premier lige çıkarsın

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

diyecek kelime bulamıyorum mükemmel transferler

mükemmel Hepsi Birbirinden Mükemmel !

Hacı nasıl oluyo bunları buluyosun benim oyunumdaki gençlerin özellikleri hep 9-10-12 arasında değişiyo

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Değişik bir grafik inişler var çıkışlar var ama Premier Lige çıkıcaz gibi duruyor

Sayfa 5 / 45 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon

Mesaj Yetkileri