Kamp 8 Temmuz'da başlıyor ama yetişmez bence de.
Kamp 8 Temmuz'da başlıyor ama yetişmez bence de.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Gözüne cisim darbesi alan Semih İngiltere kampına götürülmeyecekmiş.
haginin oglu yine frikikten atmis almak lazim aslinda babasi gibi olur
http://www.totemspor.com/video/futbo...in-oglu-230613
Semih kampa katılamayacak ondan sonra sezon içinde performansı düşük diye yakınacagız.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Sende ki karamsarlığa hayranım.
Merak etme Semih her türlü form tutar,sakatlığı gözünden,başka bir yerinden değil,denetim altında Florya'da çalışmalarına devam eder.16 Temmuz'da bitiyor zaten İngiltere kampı.Nasıl yetişemiyor ki ?
Furkani niye almaz bu adam anlamiyorum...
Ufuk Ceylan, Culio, Yiğit, Furkan Özçal, Sercan Yıldırım ve Mehmet Batdal kamp kadrosuna dahil edilmedi
Demek ki yeterli değil Furkan,büyük ihtimal kiralanacak,form tutsun diye de kiralanacağı takımın kampına katılır.Semih'de sakatlığından dolayı götürülmedi.
Semih'in sakatlığına bak.Mangal yaparken gözüne kömür kaçmış.Enteresan bir olay.
Kampa götürülmeyen oyuncular yerinde.Kazım ve Ceyhun'u götürdüğüne göre gelecek sezon takımda yer alırlar diye düşünüyorum.Ne yalan söyliyim Kazım'ı karakter olarak sevmiyorum,Galatasaray'a yakıştırmıyorum ancak seneye oynarsa iyi işler yapıcak diye hissediyorum.Kadroda olması yarar sağlar gibi.
Kazım 4 1 2 1 2 nin forvetinde iyi işler yapabilir. Ceyhun da önliberoda.
Ceyhun Kayseri'de nasıl bir performans gösterdi izleyen var mı ? Sarı kart cezalısı olduğu maç hariç ligde her maçta forma giymiş,toplam 1342 dakika süre almış.
Çok güzel yer kamp için.
Bu arada ;
FUTBOL | Bilgi: Wesley Sneijder, Didier Drogba, Aurélien Chedjou ve Johan Elmander İngiltere Kampına katıldı.
Elmander ve Riera'nın kadroda olmasını Wellington ile yabancı transferi kapatılacak şeklinde yorumlamak mümkün.
Ufuk gitmek istiyormuş, Culio zaten bitik, Yiğit transferinde kazık yedik, Sercan ve Batdal yanlış transferlerdi. Gelelim Furkan'a, iki de bir bu isim gündeme geliyor. Geçen seneyi hatırlayın, Ünal Aysal benim bile haberim yok demişti, günahı boynuna ama Albayrak'ın verdiği bazı sözler uğruna bu oyuncunun alınmasını istediği dedikoduları da çıkmıştı. Öte yandan bu Furkan, Semih'tan kat kat fazla para kazanıyor, saçmalığın daniskası. Antremana gelip gitmek dışında hiçbir etkinlik ve aktiviteye katılmayan içine kapanık, iletişim kuramayan bir isim olduğunu söylüyorlar antremanları ve takımı takip edenler. Boşa para ödüyoruz, kesinlikle gitmesi gereken isimlerden birisidir Furkan.
Ne kadar profesyonel bir şekilde tasarlanmış, mimarisi, görünümü muazzam. Var mı acaba bizde de böyle kamp yerleri?![]()
Kazım ve Ceyhun'un kampta olması iyi olmuş bu sezon rotasyonda bu 2 isimden yararlanabiliriz.Elmander'de katılmış kampa Fatih hoca son durumunu görmek istiyor anlaşılan.
@ShevAnil
Fenerbahçe'nin Topuk Yayla'sında ki tesisleri en modern ve en iyi kamp yeri Türkiye'de.
Melo gelsin baslatmasinlar Wellington'ununa.
Geçen sezon yarım sezon yetmemişti,bu sezon inşallah hem Sneijder'i hem Drogba'yı doyasıya izleyeceğiz.Sezon sonunda umarım Drogba'nın sözleşmesi uzatılır da bir sezon daha,büyük ihtimal futbolda ki son sezonunda da bizimle olur Parçalı Fil.
Flood yapmayı sevmiyorum ama yapcak bir şey yok
Sneijder : "Bu sezon herkes gerçek Sneijder'ı görecek"
The Sniper is coming back![]()
Emirates Cup Lig Tv'de yayınlanacakmış.
Cümleten geçmiş olsun,hazırlık maçları D-Smart'da bu turnuva Lig Tv'de Avrupa maçlarının yarısı D-Smart'da Türkiye Kupası'da Kasım'ın sonunda başlıyor.Lig maçlarını zaten sittin senedir izleyemiyorum.
İnşallah Süper Kupa Atv'de yayınlanır yine de bir maç izleriz umarım.
Şenol Güneş demişti sanıyorum, eskiden fakirler futbol oynardı zenginler izlerdi, şimdi zenginler oynuyor fakirler izliyor. Adamlar dünyanın parasını kazanıyor, global futbol dünyasında dönen paralar her geçen gün daha da çılgın bir hal alıyor. Bu gidişle milli maçlar dahil şifreli olacak, takımların formalarında yer kalmadığı için çoraplara, tozluklara alan reklam alınacak gibi.
Takımını izlemek için 2 farklı dekoderin olması lazım, Türkiye şartlarında ciddi para ödemen gerekiyor aylık. Forma alayım, ürün alayım desen ayrı olay. Maçlara bilet bulmak ayrı dert, bilete para vermek ayrı dert. Her geçen gün soğutuyorlar ama insan dayanamıyor, bir yolunu bulup izliyor, radyodan dinliyor çünkü lanet olsun başka bir heyecan, başka bir sevgi.
Bugün sabah trtspor'da 2000'deki Uefa Finali vardı, izlerken sanki ilk kezmiş gibi heyecanlandım, gözlerim doldu. Biz de bu sevgi olduğu sürece ne yazık ki sömürülmeye mahkumuz.
D-Smart aldım. NBA TV ve Euroleague önemli benim için. Digitürk Play abonesiyim. Evde 2 tane sistem çılgınlık olur.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Evren Göz @evrengoz 2 dk
Antrenmanlarda Sneijder ve Erman Kilic dikkat ceken isimler.
aslanim erman senden cok sey bekliyorum![]()
Şampiyonluk Almanağı'ndan haberi olan var mı ? Temmuz'da satışta dediler 11 Temmuz oldu ses seda yok hiç.
yeni sezon forma numaraları ne zaman belli oluyor ? sneijder #10 u görmek istiyoruz artık bide mümkünse drogba #11
10 iyidir 10 fonttan öyle geliyo o fontlar değişcek hem adamın kolunda 10 yazıyo arkasında da 10 yazsın bi zahmetasıl istememin nedeni 10 numaralası sneijder forması almak istememden geliyo geçen sene emin olamadım değişir değişmez diye o yüzden bekledim hadi bakalım hayırlısı
![]()