Amk napsin ya yonetim oyaliyorsa![]()
Amk napsin ya yonetim oyaliyorsa![]()
AMK'de Bahadır çokişler var inanılmaz güzel sallıyor.Spanoulis Oly ile anlaştı twitterda herkes yazdı, adam ertesi gün Cimbom imza şov diye Wellington , Spa + birini daha koymuştu habere.15 dakika sonra Spanoulisi çıkarıp aynı yazıyı tekrar paylaştılar.10 yaşında çocuk düzeyinde habercilik yapıyorlar.
Amkspor'un diğerlerinden bir farkı kalmadı. Resmi açıklama dışında hiç bir habere kesin gözüyle bakmıyorum artık. Umut ve Melo'yu alıp Riera'yı gönderebilirsek bir de sol bek alıp kapatalım transferi. Kadroyu koruduk zaten, stoper eksiğini de giderdik. Türk oyuncu olarak Ceyhun ve Kazım'ı yeniden kazanmak istiyor belli ki Fatih Terim, devre arasına kadar 3 kulvar için de yeterli olur gibi geliyor bu takım, transfer her şey değil.
Aynen keşke riera'yı gönderebilsek. Adam 3 m garanti para alıyor.
Bir tane Nani, Farfan, Sanchez ayarında kanat şart.
Irak'ın sol beki Ali Adnan'ı alsak keşke,süper bir oyuncu.Riera veya Hakan'dan kötü performans gösteremez.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
her bölgeyede yabancı oyuncu alamazsın ki hakan baltayı neden oynatmıyor gs sakat mı??
keske bizde olsa hakan ugur ve gökhan süzenden kat kat daha iyidir..
Sol bek arıyoruz ya biz,ondan dedim.Sol bekte maalesef Türk bir oyuncu yok.Hakan'da ne olacağı belli değil.Hoş aramasak bile şu an ki sol beklerimizden daha iyi performans göstereceğini düşünüyorum Ali Adnan'ın.
Adam dün gol attı bugün Galatasaray'a geldi...
ali adnan alınmış galiba?
(/s)
Ali adnan bitti haberleri geliyor
Bülent Timurlenk @timblnt 41 sn
Olympiakos'un Elmander'e teklifi var. Kabul ederse gider, etmezse başka takıma gider.
ali adnan alınıyorsa, ya riera gönderilir, ya da yabancı sınırında değişiklik olur. federasyon bile değişebilir
şaka bir yana, söylenenlere göre u20'de harika performans göstermiş. kısa sürede 11'e girer diyorlar. hayırlı olsun.
(/s)
Umarım Ali Adnan bitmiştir.
Çok isterim.
Ali Adnan bizim ilk 11 bekimiz olabilecek kadar iyi mi ?
Football is simple,but Football Manager is not
u20 performansina gore bakarsak hakan baltadan cok cok iyi tabi 2 maça gore![]()
Dün Uruguay maçına denk geldim.Güzel bir frikik golü attı.Ortalamanın üstünde performans sergiledi ama tek maça bakarak yorumlamak doğru olmaz tabi.
Sonuçta Şampiyonlar Ligi' ni kaldırabilecek bir beke ihtiyacımız var.
Football is simple,but Football Manager is not
Gündüz istedim adamı,gece geldi haberi çıktıGelirse varya kafadan 10 yıl rahata alırız sol beki
![]()
en geç cumaya kadar biter diyorum , ali adnan , melo
ben 2 maç seyrettim fena degildi ama tum maç izliyen bir seyircimiz yorum yazmis hakkinda
Ibrahim Üzülmez'in orta açabilen ve şut çekebilen versiyonu gibi..Yorulmak bilmiyor..
Şu an futbolumuz da İbrahim Üzülmez gibi bir sol bek olsa el üstünde tutulur,bir de şut çekip orta açabiliyorsa tadından yenmez.
Ben şahsen yaklaşık 50 dakika izledim,mest oldum.Maçı izlemeye başladıktan 10 dakika sonra keşke Galatasaray alsa diye içimden geçirmiştim,bugünde foruma yazdıydım.İnşallah olur,hem genç,hem yaşına göre gayet iyi performans sergiliyor.Cidden aradığımız adam Ali Adnan.
Ayrıca Ali Adnan yedekliğide sorun etmez.
Ali Adnan yerli statüsünde falan filan diyorlar ama Irak ile alakamız olmadığı için öyle bir şey olmaz.
Eğer bu transfer olursa 2 yıl boyu Carlinhos'u satmayan Fluminense'ye ne kadar teşekkür etsek az.
GS, FB, BJK gibi takımlar u20 oyuncu transfer edecek hem de yabancı olacak(?) Dün söyleseniz gülerdim![]()
Eğer haber gerçekten doğruysa yarın Ali Adnan yeni stadında maça çıkacakBeyler koşun 3.lük maçına
O adamı tribüne çağırın
![]()
Sarı kırmızılılar, Portekiz'in genç yıldızını kadrosuna katabilmek için girişimlere başladı.
Sporting Lizbon'un genç yıldızı Bruma'nın menajeri Catio Balde, Chelsea ve Galatasaray'ın 8 milyon avro ile resmen kapılarını çaldıklarını açıkladı.
Uzun zamandır Avrupa'nın büyük takımlarıyla anılan Bruma, transfer spekülasyonları için U20 Dünya Kupası'ndan sonra açıklama yapacağını belirtmişti. Takımının Gana'ya elenmesinin ardından ise Bruma'nın menajeri teklifler olduğunu açıkça söyledi.
Balde, Antena 1'e yaptığı açıklamada, "Benim görevim Sporting'e teklifleri iletmek. Chelsea ve Galatasaray, 8 milyon avro teklif etti. Bu teklifler bonuslarla birlikte 12'ye ulaşıyor. Zaten Bruma da takımda kalmayı düşünmüyor." Galatasaray'ın resmen Sporting ile temasa geçtiğini dile getirdi.
Tekliflere rağmen acele etmeyeceklerini vurgulayan Balde, "Şu an Bruma'nın talibi çok. Daha fazla teklifin gelmesi de muhtemel çünkü bizzat başka kulüplerin de doğru anı kolladıklarını biliyorum." dedi.
Bruma, U20 Dünya Kupası'nda 5 gol attı.
Goal.com/tr
bruma ali adnan bu isimler cidden gündemimizdeyse vizyonumuz baya gelişmiştabi bu adamları turnuvalardan önce bulmak daha önemli
Beyler Emmanuel Culio'nun menajerlik şirketiyle Ali Adnan'ın ki aynı.
Menajeri bize önermiş olabilir,gözlemcilerden de rapor alınmıştır büyük ihtimal.İnşallah doğrudur ya,gelmiştir umarım.
Edit:
Bu arada Twitter'da genç yetenek genç yetenek diye yırtınan kişiler Ali Adnan'ın ismi çıkınca ''O kimmiş ? Çilek dediler hurma geldi'' vb böyle saçma sapan yorumlarda bulunuyorlar.
Herhalde genç yetenekten kasıtları ederleri en az 10-15 milyon edecek süper yetenekli oyuncular.
Last edited by europeanconquer : 12.Temmuz.2013 at 03:12