Takımın başına yeni geçtim ve burada çok iş olacağını anladım. Takımdaki uyumsuzluk başroldeydi ve herkes kendince bişeyler yapıyordu. Takımı topladım ve hedeflerimizi anlattım. Herkesin yüzünde umursamazlık ve hedefsizlik görüyordum. Takımı yavaş yavaş oturtturacağımı ama bunun için birbirinizi sevmeniz ve saymanız gerekmektedir. Herkes birdir ve yıldız oyuncu diye bir kavram yoktur. Her oyuncum benim için yıldızdır ve yıldız olarak kalacaktır. Çalışan oyuncu didinen oyuncu saha içinde elinden geleni yapacağına güvendiğim kişidir. Bazı oyuncuları hazırlık maçlarında değişik taktiklerle denemeler yapacağım ve bu maçlarda bazılarınızı oynayacak ve bazılarınızı oynamayacak.
Neleri yanlış yaptım Lyons ( Asistanım ) sen söyle neleri yapmadık ki böyle sonuçları aldık. Taktiği değiştiriceğim ve takımı saha içine iyi yaymayı deneyeceğim. Geniş oyun olarak kurgu yapacağız ve paslaşmayı ön plana çıkartacağız. Bu liglerde en çok işimize fiziksel olarak gerekiyor. Bu liglerde teknik işe yaramaz. Bu ligde güç, kuvvet ve akıl lazım. Her darbeye karşı koyacak istediklerimi yapacak. Bunu başarırsak iyi sonuçlar alırız
İşte bu Lyons görüyorsun değil mi ? Sonuçları görüyorsun değil mi ? Son maçlarda üstün oyunumuzu sahaya yansıtıp şut yerine pasları kullarak ne güzel iş yaptık değil mi ? Bunları lige yansıtırsak yavaş yavaş kademe atlarız. Buna inanıyorum ben ve bunu başaracağımızı düşünüyorum.