...............
...............
Last edited by petrol_fb12 : 09.Temmuz.2013 at 17:02
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Polis 3-5 gün müdahale etmesin zaten milletin hevesi kaçar ve dağılır herkes.
Football is simple,but Football Manager is not
Esnafı çok düşünenler, yayalaştırma projesi bitince, üstüne bahsedilen avm yapılınca esnafın hayatı normale mi dönecek? Esnafı çok düşünenler şuan polis müdahale etmeseydi orada esnaf hayatı boyunca göremeyeceği kazancı elde ediyordu gezi parkı direnişçilerinden. Gidin sorun meydanda bulunan esnafa. Ama bugün halk tepkisini dile getirmese RTE istediği gibi avm yi yapsaydı istiklal ve çevre esnafı kesinlikle 1 bilemedin 2 seneye kepenkleri kapatacaktı. Bu su geçirmez bir gerçek. Bizim burada bulunan akaretler esnafı bile direnişçiler sayesinde biraz olsun belini doğrulttu 3 4 günde. Esnafı bu kadar düşünenler haberdar olmadan onlar hakkında bilgi sahibi olmasın. Dediğim gibi esnafın halini gidin sorun bakalım neler diyecekler. Bizim akp ye körü körüne bağlı olan bakkal bile dükkanda hiçbir şeyim kalmadı, hepsini sattım, yetmedi dedi. Daha ne esnafından bahsediyorsunuz anlamıyorum. Burada esnaf zan altında vs vs, satış yapamıyor edemiyor palavlaları sıkmayın. İsyan eden esnafın biri açık açık bdpli, diğeri eli satılır akp yandaşı 600.000 tl borcu olan eli palalı. Diğerleri ise gayet hallerinden memnun, ta ki polis basana dek.
Millet zaten polis baskısından dolayı günlerdir sokaklarda,polis baskısı derken sadece polislerin suçu değil tabi ki.
Bu arada milletin kanını döktükleri yerde iftar sofraları kuruluyor,Allah kabul etsin.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Hayırlı Ramazanlar TÜRKİYE !
Taksim , İstanbul , Turkey !
![]()
SON DAKİKA! PALALI DA, SİLAHLI DA TUTUKLANDI! ELİNDE PALAYLA SALDIRIP İNSANLARI YARALAYAN SONRA DA GÖZALTINDAN SERBEST BIRAKILAN SALDIRGAN İLE ETRAFA ATEŞ AÇAN KİŞİ BU KEZ ÇIKARILDIKLARI MAHKEMEDE TUTUKLANDILAR!
Allah'ından bulsunlar.
Hükümet TMMOB ve STK'ların kapatılması için yasa tasarısı vermiş.Meclise.Torba Kanun içinde..
simdi yandas basin bir bir cikarir istiklaldeki iftar yemeginin arkasindaki gercekleri. kim finanse etmis, hangi hesaptan karsilanmis, arkasinda kimler var, kimlerin oyunu bir bir aciklanir![]()
Örnekler :
- İstiklal'i Popçu Kışlası yapacağız
- Zaten oruç değillerdi
- Benim milletim iftarını Hilton'larda, restorantlarda açar
- Benim milletim yerde yemek yemez
- Analarını da alıp iftar sofrasından çekilsinler
- Bindirilmiş kıtalarla iftar açtılar
- Kiliseden topladıkları adamlara iftar açtırdılar
- Arkalarında iftar lobisi var
Su guzelim iftar sofrasini gorup hirsindan kuduranlar var. Bunu bilmek o kadar guzel ki. Allah kabul etsin..
Insanlarin ekmegine goz dikmeye baslayacaklar yakinda.
Gezi parki projesini mahkemeye tasiyip iptalini saglayan muhendisler mimarlar odasi jet bir operasyonla kapatildi.
Dün mecliste AKP taşradaki sağlık çalışanlarının şartlarında iyileştirmeye gidilmesine yönelik bir önerge sundu ve oylandı. CHP milletvekiller bu önergeye destek çıktılar ve evet oyu kullandılar. AKP'li milletvekiller evet oyu kullanan CHP'yi görünce, alışkanlık bu ya, Hayır oyu kullandılar. Sonra itiraz etseler de değişmedi...
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
olayın iç yüzünü dün akp'li vekiller açıkladı yahuHerkes grup başkan vekillerine bakıp ona göre oy veriyormuş zaten. "o kadar çok madde görüşülüyor ki takip etmekte zorlanıyoruz,zaten günlerdir gece gündüz demeden yogun çalışınca böyle bir hata yaşandı" dedi açıklama yapan vekil. yani akp grupbaşkan vekili muhtemelen daldı ve hayır diye el kaldırınca diğer akp vekilleri de hayır oyu kullanmışlardır. sonra iptaline uğraşmışlar ama olmamış...
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Football is simple,but Football Manager is not
Bir genc daha yasamını yitirdi. Hastanede yasam savası veriyordu. Allah belasını versin bu hükümetin de bu hükümeti destekleyenlerinde. İnsan öldürmeyi meşru gösteren ve zulme ses çıkarmayan herkesi, tarafsız kalıyorum ben diyen herkes zalimin, zulmedenin, gencecik insanları KATLEDENLERİN tarafını secenlerdir.
Ayrıca alın okuyun polis vahşetini bir tanıgın gözünden daha.
http://eksisozluk.com/entry/35139913
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
5 yasam goctu gitti birilerinin iktidar hirsindan, egosundan .. deger mi insan yasamini sonlandirmaya ocaklari sondurmeye insanlari evlat es dost acisiyla birakmaya..
He bu arada cenk akyola yapilani nasil aciklayacaksiniz??
Cenk Akyol'a da ne olmus adas?
Eskişehirde bir yoldaş Daha Öldü Mutlumusunuz Akpliler?
Hala neden sokaklardasınız diyenler var ya burada onlara söylüyorum. İNSANLAR ÖLDÜRÜLDÜ. Bu yüzden sokaklardayız. Siz bir taraflarınızı yayıp bana batan bir sey yok diyerek size söylenen yalanlara inanmaya devam edebilirsiniz ama doğrunun ve insanlığın tarafında olanlar bu zulme ses çıkaranlardır siz degil.
Futbolcu Bilgileri
Bu gün bir bakan aylığı 49bin tl olan bir villada oturuyor ve oğlu TED'den fakirlik bursu alarak eğitimini sağlıyor.
İnsanlar ölmesinden daha üzücü bir şey varsa o da bu ölümleri prim haline getirenleri izlerken bende oluşan dehşet izlenimdir. 2 tarafın kutup başları da olaylardan üst derece nemalanıp cımbızla çektiklerini sürüklüyor, olan ise gencecik insanlara oluyor. Hiçbir dava bir insanın canından önemli değildir, yorum yapma değildir.
...
HATAY !
![]()
Genclerin olmedigi ana babalarin aglamadigi bir surecten geciyoruz dedi basbakan.
Yahu allah askina koca memleketle dalga gecmeyi birakin artik. Ar damari catlamis bunlarin goz gore gore yalan soylenir mi el insaf!
Bu zamana kadar "benim gibi dusunmeni istemiyorum sadece dusunmeni istiyorm" dedik durduk ama artik yeter siz de bir tepki koyun bir seyler yapin be !
Isine gelince din iman allah kitap isi goturmeyi biliyorsun tayyip efendi ama bunca insanin ahı nasil cikacak hic dusunmuyorsun.
Benim vicdanım kaldırmadı.Bulmak istiyenler internetten bakabilir.
Last edited by petrol_fb12 : 13.Temmuz.2013 at 02:21