-
Dk.37 Gelişen Romanya atağında Radu uzak mesafeden kaleyi yokluyor ancak Onur iyi yer tutuyor ve topa hakim oluyor...
-
İlk yarı sona eriyor Oyuna hakim olan ve elinde tutan biziz. Şimdilik Romanya'yı durdurmakta başarılı olduk, ikinci yarı da aynı performansı göstermemiz gerekecek.
-
Dk.79 Samed uzak mesafeden kaleyi yokluyor ancak dışarıya...
-
Dk.8 Gökhan Töre Serbest vuruşu direk kaleye doğru kullanıyor ancak top direkten dışarı çıkıyor
-
Dk.20 Gökhan Töre ceza alanı dışından gelişine sert bir şut dışarıya..
-
Dk.33 Hasan soldan ceza alanına Samed vuruyor savunmadan sekiyor, Nuri boş kale şut dışarıya, çok önemli bir pozisyonu harcıyoruz...
-
90 dakika sonu Romanya neredeyse 11 kişi ile savunma yapıyor, savunmayı aşmakta zorlandık ve çift forvete dönüyoruz. Uzaktan şutlarla etkili olmak yerine ceza alanına girmeye çalışacaz. Umarım talihsiz bir gol yemeyiz.
-
Dk.112 Ceza alanına kullanılan serbest vuruşta İlie Hasan tarafından yere düşürülünce hakem penaltı noktasını gösteriyor, İlie topa doğru geliyor vuruyor ve gol 0-1
-
Maalesef 2 maçtada büyük üstünlük kurduğumuz Romanya'ya talihsiz bir şekilde yenilip Dünya Kupası vizesi alamıyoruz. Gruptaki iyi çıkışımızı son maçta 2. olarak süsleyerek gruptan playofflara katılmayı başarsak da talihsiz bir şekilde eleniyoruz. Bu maçlarla beraber Milli Takımdaki görevim de sona erdi, hoş ben istifa etmesem de kovacaklar : ) En iyisi ben istifa edeyim, kariyerimizi zedelemeyelim 
İtalya ve İngiltere liglerini oyuna dahil ettim sezon sonunda aktif olacaklar, kariyere o liglerde devam edecem ancak forumda paylaşım olmayacak, bu zamana kadar kariyeri takip eden, mesajlarıyla destek veren herkese teşekkür ederim, umarım sizlere FM hevesi katabilmişimdir, çünkü bir İçerik Sorumlusu olarak en büyük gayem, süslü bir kariyer ile sizlere FM'yi cezbettirmekti. bol FM'li günler dilerim : )
Mesaj Yetkileri