Dk.112 Ceza alanına kullanılan serbest vuruşta İlie Hasan tarafından yere düşürülünce hakem penaltı noktasını gösteriyor, İlie topa doğru geliyor vuruyor ve gol 0-1
![]()
Dk.112 Ceza alanına kullanılan serbest vuruşta İlie Hasan tarafından yere düşürülünce hakem penaltı noktasını gösteriyor, İlie topa doğru geliyor vuruyor ve gol 0-1
![]()
...
Maalesef 2 maçtada büyük üstünlük kurduğumuz Romanya'ya talihsiz bir şekilde yenilip Dünya Kupası vizesi alamıyoruz. Gruptaki iyi çıkışımızı son maçta 2. olarak süsleyerek gruptan playofflara katılmayı başarsak da talihsiz bir şekilde eleniyoruz. Bu maçlarla beraber Milli Takımdaki görevim de sona erdi, hoş ben istifa etmesem de kovacaklar : ) En iyisi ben istifa edeyim, kariyerimizi zedelemeyelim
İtalya ve İngiltere liglerini oyuna dahil ettim sezon sonunda aktif olacaklar, kariyere o liglerde devam edecem ancak forumda paylaşım olmayacak, bu zamana kadar kariyeri takip eden, mesajlarıyla destek veren herkese teşekkür ederim, umarım sizlere FM hevesi katabilmişimdir, çünkü bir İçerik Sorumlusu olarak en büyük gayem, süslü bir kariyer ile sizlere FM'yi cezbettirmekti. bol FM'li günler dilerim : )
...