Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hangi takım daha başarılı olur ?

Voters
45. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

11 24.44%
  • Galatasaray

25 55.56%
  • Beşiktaş

6 13.33%
  • Trabzonspor

3 6.67%
1 ile 30 arası toplam 745 sonuç

Konu: Fereyra'lı TS / Abel Hernandez 'li BJK /Yassine Benzia 'lı GS / Sow'lu FB / Ortak kar

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

en iyi transferleri beşiktaş yapmış bence ama 2 gün önce feda diyen takımda bir oyuncya 20 milyon euro vermek de ilginç geldi bana gs de emanulson gereksiz olur 11 de konteyjanı işgal eder zokora ve eboue yi değerlerinin 2 katına satılmış

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

fenerde pek umut yok gibi gs alır ligi bjk ve ts 2.liğe oynar bence

takım alışamadı daha bismillah

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    en iyi transferleri beşiktaş yapmış bence ama 2 gün önce feda diyen takımda bir oyuncya 20 milyon euro vermek de ilginç geldi bana gs de emanulson gereksiz olur 11 de konteyjanı işgal eder zokora ve eboue yi değerlerinin 2 katına satılmış
    artık beşiktaşta feda yok şaka biyana fernandesi 23 milyon peşin paraya sattım ordan çok iyi para geldi

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by The Special One View Post

Toplamda 8 yabancım var ayrıca kiralık çok önemli değil , en kötü solbek oynar Urby

Mesaj Yetkileri