Dostum,

Nasılsın neredesin ne alemdesin, bilmiyorum. Uzun süredir ne görüştük ne konuştuk. Bu kutu sana ulaşır mı, ulaşsa da zamanında ulaşır mı bilmiyorum. Kutunun içinde 2 tane bilet var. Biri sana biri de hani genç adamsın sevgilin falan vardır, atlayın gelin. Ha nereye mi? Kanarya Adaları'na, ben bir süre daha buralardayım. Gelince Juanito'nun Restoran'ına gelip beni sorarsan hemen gösterirler. Umarım bu sana zamanında ulaşır.

Sevgilerle Juan Diaz
Okuduklarım beni biraz afallatmıştı, dediği gibi uzun süredir görüşmüyorduk. Crystal Palace'ın başında olması gerekiyordu şu an. Doğru ya ligler bitmişti, tatilde olsa gerek. Çılgın adamın Kanarya Adaları'nda işi ne olabilirdi ki? Gerçi o çılgındı, her işi olabilirdi.

Kutunun içindeki biletleri aldım tarihlerine baktım, 4 gün sonrasına aitlerdi. Sevgilim yoktu. Uçak şirketini aradım, biletlerden birinin iptal edilmesi gerektiğini, parasını iade alıp alamayacağımı sordum. Cevap olumluydu, Juan her şeyi düşünmüş biletleri benim adıma kestirmişti, sorun çıkmayacaktı.

Ama yine de kafam karışıktı. Juan niye beni Kanarya Adaları'na tatil yapmaya çağırsındı ki? Tamam birbirimizi tanıyorduk ve arkadaş olduğumuz söylenebilirdi ama yakın bir arkadaşı değildim.

Niye? Nasıl? Crystal Palace? Futbol?