Cengiz, cidden işin içine gs karışınca bazı şeyleri göremiyorsun ya da görmek istemiyorsun

Ne güzel yazmışsın "en formsuz zamanlarında bile tanjevic, cenk'i çağırırdı" diye. Cenk'in tanjevic'i de çok sevdiği söylenirdi. Peki şimdi neden bu olayda Cenk'in kadroya çağrılmamasındaki anormalliği göremiyorsun?

Nihat İziç'in yaptığı açıklamayı okudun mu bilmiyorum ama koyayım şuraya:

A Milli Basketbol Takımı Antrenörü İziç: "Avrupa Şampiyonası aday kadrosunun belirlenme sürecinde Cenk Akyol ile bir görüşme yaptığım doğrudur. Ancak bu görüşmenin içeriği, Cenk'in kamuoyuna aksettirdiği gibi değildir" "Yapmış olduğumuz telefon görüşmesinde Cenk’e onu milli takımda görmek istediğimi ve kendisinin de kabul etmesi halinde Tanjevic ile aday kadroda yer alması konusunda görüşeceğimi belirttim. Cenk’in cevabı ise beklemediğim derecede olumsuz oldu. Tanjevic ile hiçbir şekilde anlaşamadığını ve kendisine geçtiğimiz yılki gibi davrandığı takdirde ya kampı terk edeceğini ya da üzerine yürüyeceğini söyledi" "Milli Takım aday kadrosu açıklandıktan sonra Cenk Akyol beni telefonla aradı ve kadroda yer almamasının sebebini sordu. Bu kararın Tanjevic’e mi ait olduğunu, yoksa bir yayın kuruluşunun mikrofonunu atmasından mı kaynaklandığını söylemem konusunda beni zorladı. Tanjevic ile yaptığım ilk konuşmanın olumlu geçtiğini ancak sonraki süreçten haberdar olmadığımı kendisine bir kez daha ifade ettim"
Cenk ne demiş? Tanjevic ile hiç anlaşamıyormuş falan. Bu haberi okuduğunda gülmediysen ve habere inandıysan cidden senin gs'ye karşı alerjin olduğuna inanacağım artık.

Biraz mantık kullanalım. Fazla değil.

Zaten milli takıma saçma sapan isimleri sokma konusunda ustalaşmış bir teknik heyet mevcutken sürekli milli takıma çağırılan ve son maçında da 6 tane üçlük sokan bir adamın kadroya çağrılmaması konusunda "milli takım kampını terk etti" yalanına inanıyorsan öyle devam et ne diyelim