Sonuçlar gayet iyi müdür. Yamadan dolayı konulara bakamadım ama sen baya gitmişsin ya![]()
Sonuçlar gayet iyi müdür. Yamadan dolayı konulara bakamadım ama sen baya gitmişsin ya![]()
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
Helal be![]()
#direnliverpool Final yakışmış gençlere, Sassa çok iyi oynamış![]()
Çok zor baskıyı kaldıramayabilirim yani kafa olarak Clye açıkcası inanmıyorum city liverpool totenhamla maçlarımız var ve 4.ile puan farkı 5 sıkıntılı biraz
Kupayı müzemize getirmeyi isteriz ama avrupaya gidecek olmak bambaşka mutluluk (:
MaşAllahı var bizimkilerin hepsi çok iyi gelişiyor Sassada bunların başında lakin garip adam biraz..Komple forvet oynatıyorum eleman sağ ayaklı sol tarafta görev veriyorum hani sağ ayaklı topa basında sağ ayağıyla iyi pas dağıtır diyerek ama zaman zaman etkili olsada genelde sönük kalıyor sinirlenip forma vermicem diyorum. Asistana kadro seçimi diyince oda çoğu zman benim tam tersime Sassayı sağ forvet oynatıyor işte o zman döktürüyor. Herifin yerini 2senede zor buldum cehalet işteHa birde bebeğim Finne sağ ve sol ayağı farketmiyor herifi kaleye koysam oynuyor öylede güzel bir adam sorunda çıkarmıyor zaman zaman kesik yesede muhtemelen önümüzdeki yıl As forvetim
Lig bittiğinde eğer isteyen olursa hatırlatsın şuan denemede olduğum ve birkaç arkadaşla istişare halinde olduğumuz birkaç husus var onlarıda paylaşalım.. Mevzuları sezon başlamadan konuşup sizlerden gelen fikirlerle eksik olduğumuz konuları da gidererek daha da güçlenelim. Başarı için saha içi ve saha dışı birçok etmen var. Gözden kaçablen ufak çaplı ayrıntılar büyük farklılıklar oluşturabiliyor. Malumunuz herşey transfer demek değil ve her taktikde dizilimden ibaret değil.
Bekliyoruz Gari Sir Juan Diaz![]()
Fereyra ve Fierro cebinden çıkarır dediğin arkadaş var demiştin.Sezon sonu gösteririm falan demiştin
Sir kelimesi de yakıştı hani
Dediklerimin hepsini hatırlayamıyorum ama aklıma geldikçe paylaşıyorum lakin her aklıma eseni yazıp çizmek istemiyorum takip edenleri rahatsız etmemek adına.. Bu yüzde isteyen olursa diyerek başlıyorum..Ayrıca dedğim eleman şuan İnterde pişiyor gelsin servise sunucaz (:
34.Hafta
Spoiler: ISTATISTIK
Belki de sezonun açını yaptık..Bu sezonki en büyük hastalığımız olan skoru koruyamama yine nüksetti. Skoru 2-0dan koruyamadık aslında hatanıın büyük kısmı bende rakip formasyon değişince ben uyumuşum sonradan ayıktık skor 2-1di işler düzeldi ama son dakika kornerden yedik. 2-0ken müdahale etsem şuan 4.ile farkı 2 ye indiricek ve Cl için umutlanacaktık. Şimdi neredeyse hayal oldu.
Premier Lig'de hayal olmaz Juan bastır, hedef 4'te 4 son maçlarda![]()
Kalan maçlarda puan kaybetmezsek süper olur.
Son dakika gol yiyince
![]()
4 maçın 2 si city ve liverpool ile 4te 4 biraz zor gibi ve fark 5 bakalım artık belki 5.liği bile koruyamayabiliriz ama mühim değil. FA cup final maçımız var ve 2 haftanın ortasında yani final öcnesi sonrası rotasyon yapacaz muhtemelen ve o maçlarda yanlış görmediysem srıasıyla liverpool ve city ile (: kupayı alsak yeter. Önümüzdeki sene çıtamız yükselecek inş
bastır palace bastır juıan diaz crystal palace kızlarını hayal kırıklığına uğratma![]()
35.Hafta
36.Hafta
37.Hafta
Tottenham maçından sonra dediğim gibi Cl için inancım kalmamıştı. Nitekim rakipler puanda kaybetmediler. O yüzden rahattık. Bir ara newcastle arsenali geçer ve manuda bizi geçerse riski oluştu yine Al korkusu vardı ama şimdi oda ortadan kalktı. Son city maçında Arsenal finalini düşünerek rotasyonlu kadroyla çıktık. Şimdi gözümüz finalde
Haydi bastır hocam, işten çıkmadan Şampiyonlar Ligi biletini görmek istiyorum
Edit: Tam ben bastır derken tutmadı sanırım şansımız, olsun, avrupa ligi çok iyi başarı ilk sene için![]()
Bi zahmet hayalleri kırılmasın şu dakkadan sonra ya
İnancımı kaybetmştim zaten çok dezantaja sahiptik. City Chelsea ile şampiyonluk mücadelesi veriyo falan sıkıntılıydı maçlar. Sezon başı böyle bi yeri hayal etmiyorduk hani yukarda olalım falan diyorduk ama al oldukça tatminkar bir ödül oldu
Maçtan önce düzenlenen basın toplantısında birçok soruya cevap vermezken takındığımız cool tavır gözlerden kaçmadı
Maça şimdi girmeyeceğim kafa olarak hazır değilim 1-2 saat içinde yapabiliriz inş. Farkda yiyebiliriz lakin 11 deliğanlu çıkıp yüreğini ortaya koyacak ve kolay pes etmeyeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın
''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
Başarılar. Kupa inşallah bizim olur.
Saldırın Durmadan Bu Taraftar Arkanızda Her zaman![]()
Canlı anlatım var mı hocam?![]()
Final
Şans bu sezon hatta geçen sezonda dahil hiç bizim yanımızda olmadı. Hep koşarak uzaklaştı. Maçın başında 1-2 net pozisyon kaçırdık direkte patlayan topumuz vardı Sassa %1500lük topu direğe vurdu. Öne geçebilsek çok daha farklı olabilirdi. Takımın gizli golcüsü ve sağlam stoper çokda iyi bir maç çıkaramadı ve bizim 1-2 kilit oyuncumuzuda iyi kitlediler yada günlerinde değillerdi. Dolayısıyla kaybettik kupayı.
Bu sene final, seneye kupaçok iyi bi sezon oldu, çalsın sazlar oynasın Crystal Kızlar!
Baştan sona okudum takip ettim kardeşim kariyerini güzel bi kariyer oluyor Arsenal maçının sonucunu bekliyordum bende olsun ora kadar gelmende bi başarı inşallah seneye hedef ilk 4 olur
Dürüst olmak gerekirse oyuncularımın hiç bir kabahati yok. Takımı finale hazırlayamadık. Maç öncesi morallerini yükseltip sahaya sürebilirdik. Ayrıca maç önce güzel bi konuşmada yapmadık. burdan anlaşılacağı üzere maç içinde de pek konsatre olamadık kopuk kopuk izledik müdahalelerde bulunmayıp oyunculara küstüm. Bunların başındaki en önemli sebep ise sanırım niyetli olmamdı. Beyne kan gitmiyor (: Siz siz olunca önem derecesi yüksek maçları kafanız çalışırken oynayın. Şuan akşama iyice yaklaşınca iyice enerjim düştü. ve deli gibi susadım (:
Şimdi sezonu bitirip inş akşam güzel bir muhabbet çeviririz. Hem sezonu değerlendirir hem oyunculardan tavsiyeler ve profiller koyarız hemde bahsini ettiğim birkaç hususa değiniriz