Anket Sonuçlarını Görüntüle: Diaz'ın Hedefi Avrupada En Az Çeyrek Final Ligde İse Devler Arenası Bileti Almak

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Başarılı olabilir

38 90.48%
  • Başarılı olamaz

4 9.52%
Sayfa 14 / 45 İlkİlk ... 4121314151624 ... SonSon
391 ile 420 arası toplam 1331 sonuç

Konu: Diaz ve Delüğanluları Devlere Kafa Tutuyor | Crystal Palace [4.Sezon]

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Sonuçlar gayet iyi müdür. Yamadan dolayı konulara bakamadım ama sen baya gitmişsin ya
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Helal be

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

#direnliverpool Final yakışmış gençlere, Sassa çok iyi oynamış

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    İşte bu kadar Ama ben hala inanıyorum CL gelecek.
    Çok zor baskıyı kaldıramayabilirim yani kafa olarak Clye açıkcası inanmıyorum city liverpool totenhamla maçlarımız var ve 4.ile puan farkı 5 sıkıntılı biraz
    Quote Originally Posted by MakiLee View Post
    Sonuçlar gayet iyi müdür. Yamadan dolayı konulara bakamadım ama sen baya gitmişsin ya
    Quote Originally Posted by orhuncet View Post
    Helal be
    Kupayı müzemize getirmeyi isteriz ama avrupaya gidecek olmak bambaşka mutluluk (:
    Quote Originally Posted by 3842 View Post
    #direnliverpool Final yakışmış gençlere, Sassa çok iyi oynamış
    MaşAllahı var bizimkilerin hepsi çok iyi gelişiyor Sassada bunların başında lakin garip adam biraz..Komple forvet oynatıyorum eleman sağ ayaklı sol tarafta görev veriyorum hani sağ ayaklı topa basında sağ ayağıyla iyi pas dağıtır diyerek ama zaman zaman etkili olsada genelde sönük kalıyor sinirlenip forma vermicem diyorum. Asistana kadro seçimi diyince oda çoğu zman benim tam tersime Sassayı sağ forvet oynatıyor işte o zman döktürüyor. Herifin yerini 2senede zor buldum cehalet işte Ha birde bebeğim Finne sağ ve sol ayağı farketmiyor herifi kaleye koysam oynuyor öylede güzel bir adam sorunda çıkarmıyor zaman zaman kesik yesede muhtemelen önümüzdeki yıl As forvetim

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Lig bittiğinde eğer isteyen olursa hatırlatsın şuan denemede olduğum ve birkaç arkadaşla istişare halinde olduğumuz birkaç husus var onlarıda paylaşalım.. Mevzuları sezon başlamadan konuşup sizlerden gelen fikirlerle eksik olduğumuz konuları da gidererek daha da güçlenelim. Başarı için saha içi ve saha dışı birçok etmen var. Gözden kaçablen ufak çaplı ayrıntılar büyük farklılıklar oluşturabiliyor. Malumunuz herşey transfer demek değil ve her taktikde dizilimden ibaret değil.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Bekliyoruz Gari Sir Juan Diaz

Fereyra ve Fierro cebinden çıkarır dediğin arkadaş var demiştin.Sezon sonu gösteririm falan demiştin

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    Bekliyoruz Gari Sir Juan Diaz
    Sir kelimesi de yakıştı hani

Quote Originally Posted by KadirGok View Post
    Fereyra ve Fierro cebinden çıkarır dediğin arkadaş var demiştin.Sezon sonu gösteririm falan demiştin
    Dediklerimin hepsini hatırlayamıyorum ama aklıma geldikçe paylaşıyorum lakin her aklıma eseni yazıp çizmek istemiyorum takip edenleri rahatsız etmemek adına.. Bu yüzde isteyen olursa diyerek başlıyorum..Ayrıca dedğim eleman şuan İnterde pişiyor gelsin servise sunucaz (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

34.Hafta

Spoiler: ISTATISTIK 

Belki de sezonun açını yaptık..Bu sezonki en büyük hastalığımız olan skoru koruyamama yine nüksetti. Skoru 2-0dan koruyamadık aslında hatanıın büyük kısmı bende rakip formasyon değişince ben uyumuşum sonradan ayıktık skor 2-1di işler düzeldi ama son dakika kornerden yedik. 2-0ken müdahale etsem şuan 4.ile farkı 2 ye indiricek ve Cl için umutlanacaktık. Şimdi neredeyse hayal oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Premier Lig'de hayal olmaz Juan bastır, hedef 4'te 4 son maçlarda

Kalan maçlarda puan kaybetmezsek süper olur.

Talking

Son dakika gol yiyince

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Premier Lig'de hayal olmaz Juan bastır, hedef 4'te 4 son maçlarda
    Kalan maçlarda puan kaybetmezsek süper olur.
    Quote Originally Posted by Bafici View Post
    Son dakika gol yiyince
    4 maçın 2 si city ve liverpool ile 4te 4 biraz zor gibi ve fark 5 bakalım artık belki 5.liği bile koruyamayabiliriz ama mühim değil. FA cup final maçımız var ve 2 haftanın ortasında yani final öcnesi sonrası rotasyon yapacaz muhtemelen ve o maçlarda yanlış görmediysem srıasıyla liverpool ve city ile (: kupayı alsak yeter. Önümüzdeki sene çıtamız yükselecek inş

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

bastır palace bastır juıan diaz crystal palace kızlarını hayal kırıklığına uğratma

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

35.Hafta

36.Hafta

37.Hafta

Tottenham maçından sonra dediğim gibi Cl için inancım kalmamıştı. Nitekim rakipler puanda kaybetmediler. O yüzden rahattık. Bir ara newcastle arsenali geçer ve manuda bizi geçerse riski oluştu yine Al korkusu vardı ama şimdi oda ortadan kalktı. Son city maçında Arsenal finalini düşünerek rotasyonlu kadroyla çıktık. Şimdi gözümüz finalde

Haydi bastır hocam, işten çıkmadan Şampiyonlar Ligi biletini görmek istiyorum

Edit: Tam ben bastır derken tutmadı sanırım şansımız, olsun, avrupa ligi çok iyi başarı ilk sene için

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    bastır palace bastır juıan diaz crystal palace kızlarını hayal kırıklığına uğratma
    Bi zahmet hayalleri kırılmasın şu dakkadan sonra ya
    Quote Originally Posted by MelihTrezeguet View Post
    Haydi bastır hocam, işten çıkmadan Şampiyonlar Ligi biletini görmek istiyorum

Edit: Tam ben bastır derken tutmadı sanırım şansımız, olsun, avrupa ligi çok iyi başarı ilk sene için
    İnancımı kaybetmştim zaten çok dezantaja sahiptik. City Chelsea ile şampiyonluk mücadelesi veriyo falan sıkıntılıydı maçlar. Sezon başı böyle bi yeri hayal etmiyorduk hani yukarda olalım falan diyorduk ama al oldukça tatminkar bir ödül oldu

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Maçtan önce düzenlenen basın toplantısında birçok soruya cevap vermezken takındığımız cool tavır gözlerden kaçmadı

Maça şimdi girmeyeceğim kafa olarak hazır değilim 1-2 saat içinde yapabiliriz inş. Farkda yiyebiliriz lakin 11 deliğanlu çıkıp yüreğini ortaya koyacak ve kolay pes etmeyeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post

Başarılar güveniyoruz takımımıza
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Başarılar. Kupa inşallah bizim olur.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Saldırın Durmadan Bu Taraftar Arkanızda Her zaman

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by ilhancicek View Post
    Başarılar güveniyoruz takımımıza
    Başarılar. Kupa inşallah bizim olur.
    Quote Originally Posted by orhuncet View Post
    Saldırın Durmadan Bu Taraftar Arkanızda Her zaman
    Maça giriyorum inş alırız Arsenalden kupayı heriflerde zaten bolca kupa var Wenger amcamdan maç öncesi köşede kıstırıp rica edicem

Canlı anlatım var mı hocam?

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Sir kelimesi de yakıştı hani

/B][/FONT]

Yakıştırırız Her Halükarda

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Final

Şans bu sezon hatta geçen sezonda dahil hiç bizim yanımızda olmadı. Hep koşarak uzaklaştı. Maçın başında 1-2 net pozisyon kaçırdık direkte patlayan topumuz vardı Sassa %1500lük topu direğe vurdu. Öne geçebilsek çok daha farklı olabilirdi. Takımın gizli golcüsü ve sağlam stoper çokda iyi bir maç çıkaramadı ve bizim 1-2 kilit oyuncumuzuda iyi kitlediler yada günlerinde değillerdi. Dolayısıyla kaybettik kupayı.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by MelihTrezeguet View Post
    Canlı anlatım var mı hocam?
    Aslında aklımdaydı ama bu saatte kimse olmaz diye düşündüm (:
    Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    Yakıştırırız Her Halükarda
    Eyv (:

Bu sene final, seneye kupa çok iyi bi sezon oldu, çalsın sazlar oynasın Crystal Kızlar!

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Baştan sona okudum takip ettim kardeşim kariyerini güzel bi kariyer oluyor Arsenal maçının sonucunu bekliyordum bende olsun ora kadar gelmende bi başarı inşallah seneye hedef ilk 4 olur

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Dürüst olmak gerekirse oyuncularımın hiç bir kabahati yok. Takımı finale hazırlayamadık. Maç öncesi morallerini yükseltip sahaya sürebilirdik. Ayrıca maç önce güzel bi konuşmada yapmadık. burdan anlaşılacağı üzere maç içinde de pek konsatre olamadık kopuk kopuk izledik müdahalelerde bulunmayıp oyunculara küstüm. Bunların başındaki en önemli sebep ise sanırım niyetli olmamdı. Beyne kan gitmiyor (: Siz siz olunca önem derecesi yüksek maçları kafanız çalışırken oynayın. Şuan akşama iyice yaklaşınca iyice enerjim düştü. ve deli gibi susadım (:

Şimdi sezonu bitirip inş akşam güzel bir muhabbet çeviririz. Hem sezonu değerlendirir hem oyunculardan tavsiyeler ve profiller koyarız hemde bahsini ettiğim birkaç hususa değiniriz

Sayfa 14 / 45 İlkİlk ... 4121314151624 ... SonSon

Mesaj Yetkileri