Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 49 arası toplam 49 sonuç

Konu: Kıyının Öte Tarafında Bir Türk | A.E. Larisa 1964 |

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Tutturduk bir avrupa ligi diye heyecandan buraları ve istişareleri ihmal etik bugün de yine birkaç konu var onları konuşur muyuz hatta bugün kariyeri güncelleme yerine bu tarz muhabbetler yapalım diyorum ?
    Muhtemelen sen bir üst lige rahat çıkarsın gibi ilk yükseldiğin senede bütçe vs vermezler diye düşünüyorum. O takımla avrupa kupalarına gitmen lazım yoksa iflah olmaz klüp :F

Quote Originally Posted by Kawaguchi View Post
    sezon sonu hedefin ne

Şampiyonluk ama olmazsa da play-off a kalmadan lig yükselmek.Zaten takımın medya tahmini 2.lik.Bizde bunu gerçekleştirmeye çalışacağız.

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Tutturduk bir avrupa ligi diye heyecandan buraları ve istişareleri ihmal etik bugün de yine birkaç konu var onları konuşur muyuz hatta bugün kariyeri güncelleme yerine bu tarz muhabbetler yapalım diyorum ?
    Muhtemelen sen bir üst lige rahat çıkarsın gibi ilk yükseldiğin senede bütçe vs vermezler diye düşünüyorum. O takımla avrupa kupalarına gitmen lazım yoksa iflah olmaz klüp :F

Avrupa her şeyden önce gelir sıkıntı yok. Konuşuruz neden konuşmayalım.

Yunanistan'ın durumu belli kriz var biz klüplerde bundan oldukça etkilenmiş durumdayız.İnşallah Avrupa'ya en kısa zamanda kapağı atarız.

Yunanistan Kupası 3.Tur 1.Maç

Süper Lig 2.sini muhteşem bir oyunla evinde 3 farkla geçiyoruz.Diğer turlar tek maç sistemi üzerinden oynatılınca büyük sevinç yaşamıştım eledik diye ama bu turdan sonrası çift maç sistemiyle oynanıyormuş.Yaklaşık 15 gün sonra rövanş maçı var ve büyük bir avantaja sahibiz.

Takımın bel kemiği Zequinha ise 4-5 hafta takımdan ayrı kalacak.Yokluğunu en az kayıpla geçmek en büyük amacımız olacak.Çünkü hücumda fark yaratmamızı sağlayan tek oyuncumuz Zequinha.

Aksilik tam zamanın bulmuş önümüzdeki fikstür çok zorluİlk önce lig 3.sü Doxa Dramas'a konuk olacağız ardından lig 2.si Kaliletha ve kupada Xanthi'yi ağırlayacağız.

12.Hafta

Maçın başında öne geçtik sonra oyunun kontrolünü kaybedip geriye düştük ama yılmadık mücadeleyi devam ettirdik ve galibiyeti söküp aldık.Dediğim gibi Zequinha olmayınca hücumdaki yaratıcılığımız çok azalıyor bulduğumuz şansların sayısından anlaşılacağı gibi.Fakat buna rağmen 3 gol attık ve liderliğimizi sürdürdük.

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Maçlar iyi diyeceğim müdür fakat biz niye bu kadar gol yiyoruz ona anlam veremedim. Defans ve kaleci arasında bir uyuşmamazlık mı var ? Kaleci hataları dışında gol yemiyorsak o zaman o kaleciye özel sevgilerimi iletiyorum
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Quote Originally Posted by MakiLee View Post
    Maçlar iyi diyeceğim müdür fakat biz niye bu kadar gol yiyoruz ona anlam veremedim. Defans ve kaleci arasında bir uyuşmamazlık mı var ? Kaleci hataları dışında gol yemiyorsak o zaman o kaleciye özel sevgilerimi iletiyorum

Aslında o kadar çok gol yemiyoruz fakat yediğimiz zaman ikişer üçer yiyoruz Ligin en az gol yiyen 4. takımıyız.Ligde 12 maçta 11 gol yemişiz ama 6 maçta yani yaptığımız her 2 maçtan birinde kalemizi gole kapamışız.Başka bir deyişle 6 maçta 11 gol yemişiz

Kalecimiz ilk başlarda çıldırtıyordu fakat şu an yediği gollerde büyük hatalar yapmıyor her kalecinin yiyebileceği golleri yiyor ki bizde genellikle duran top ve duran top sonrasında oluşan karambollerden gol yiyoruz.Hatta bu hafta 2 gol yemesine rağmen haftanın karmasına seçildi kalecimiz.Tabi bu performans artışında kaleci olduğunu belli et yoksa transfer listesinde adını görebilirsin dememizde etkili olmuş olabilir

Abi başarılar bua arada hiç türk oyuncu almayı düşünüyormusun?

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    Aslında o kadar çok gol yemiyoruz fakat yediğimiz zaman ikişer üçer yiyoruz Ligin en az gol yiyen 4. takımıyız.Ligde 12 maçta 11 gol yemişiz ama 6 maçta yani yaptığımız her 2 maçtan birinde kalemizi gole kapamışız.Başka bir deyişle 6 maçta 11 gol yemişiz

Kalecimiz ilk başlarda çıldırtıyordu fakat şu an yediği gollerde büyük hatalar yapmıyor her kalecinin yiyebileceği golleri yiyor ki bizde genellikle duran top ve duran top sonrasında oluşan karambollerden gol yiyoruz.Hatta bu hafta 2 gol yemesine rağmen haftanın karmasına seçildi kalecimiz.Tabi bu performans artışında kaleci olduğunu belli et yoksa transfer listesinde adını görebilirsin dememizde etkili olmuş olabilir
    Hahaha bazen kaleciler kendini ön plana çıkartmak istiyor bari açıldığında top kurtarabilse gam yemicez işte ama açılınca boş kaleye adam sallıyor
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Quote Originally Posted by ahmetcan0512 View Post
    Abi başarılar bua arada hiç türk oyuncu almayı düşünüyormusun?

Teşekkür ederim kardeşim.Özellikle bir Türk getireyim diye bir derdim yok fakat iyi verim alabileceğimizi düşündüğümüz uygun bir oyuncu olursa neden olmasın.Zaten şu an aklımda Muhammed Demirci var eğer sözleşme imzalamaz ve bize gelmeyi düşünürse almak isteyebileceğim bir oyuncu.Aslında ilk başta Tümer'i geri getirmek istiyorduk antrenör olarak fakat 1461 bizden önce davranıp sözleşme imzalatmış.Sezon sonu sözleşmesi bitecek bakalım alabilecekmiyiz.

Quote Originally Posted by MakiLee View Post
    Hahaha bazen kaleciler kendini ön plana çıkartmak istiyor bari açıldığında top kurtarabilse gam yemicez işte ama açılınca boş kaleye adam sallıyor

Kalecinin aptal aptal hareketler yapmasını istemiyorsan yaratıcılık özgürlüğünü en düşük seviyeye getirmeni öneririm.Nispeten azaltıyor saçmalıklarını.

13.Hafta

Bu maçıda kayıpsız atlattık ve rakiplerimizle olan puan farkını birazda olsa açmayı başardık.Nedenini bilmiyorum ama çok penaltı kazanıyoruz ve bu sayede birçok puanı hanemize yazdırmayı başardık.

14.Hafta

Korktuğumuz başımıza geldi.Maç öncesinde kalecimiz sakatlandı ve u20 takımının kalecisiyle maça çıkmak zorunda kaldık.90 dakika boyunca tek yaptığı kalenin ortasında durmak oldu.Allah'tan pek şut şansı vermedikte daha farklı skorlar görmedik.bunun yanına rakip kalecide panter kesilince yenilgi kaçınılmaz oldu.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

son maç :F

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    son maç :F

Yapacak hiçbir şey yoktu.Halı sahaya giderken kaleci bulamazsın yoldan birini çevirip sadece kalede dursan yeter bir şey yapmana gerek yok dersin ya aynen o hesaptı bizimkide

Bu arada burada çok eğlenceli oyuncu isimlerinin karşımıza çıkacağını tahmin ediyordum ama bu kadarını hayal edememiştim.Makedon kardeşimizle ilkokulda çok dalga geçilmiştir büyük ihtimalle.

Muhammed demirci her kariyerimde sözleşme yenilemedi sana gelir bence

Yunanistan Kupası 3.Tur 2.Maçı

Direndik,yenildik fakat elenmedik.Xanthi gibi bir takım karşısında 2 maçta da ezilmedik çıktık topumuzu oynadık ve tur biletini cebimize koyduk.4.Turda rakibimiz bizimle aynı ligde olan Fokikos ile.Bu turuda geçersek çeyrek finaldeyiz.Biliyorum zor ama kupayı müzemize götürüp gelecek sene Avrupa sahalarına erkenden inmek istiyoruz.

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Maçlar hep alt olmuş

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

FM ve CM serilerinden oynamadığım liglerden biridir Yunanistan, farklı bir havası var, başarılar.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Yarından itibaren uzun süreli olarak şehir dışına çıkacağım için zorunluluktan kariyeri kapatıyorum.Yorum yapan,takip eden herkese teşekkür ediyorum.Belki döndüğümde kaldığımız yerden devam ederiz.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri