Terfi edebilecek miyiz? Diyelim ettik, La Liga'ya nasıl tutunacağız. Para nerden gelecek? Böyle konuşuyoruz ama küme düşmeyelim. Yok yok olmaz öyle şey. Takımdaki çöplerden nasıl kurtuluruz? Kaleci lazım kaleci...

derken Ligin ilk maçı için Santander'e gittik. Racing ile oynayacaktık. Maç sabahı bir gazete aldım. Takım halinde kahvaltı ediyorduk, iştahim pek açık değildi. Açtım gazeteyi güç bela okumaya çalıştım bir şeyler, yavaş yavaş bişeyler öğreniyordum İspanyolca namına. İspanya İkinci Ligi için 2 sayfa ayırıyorlardı. Bir kısımda sezon sonu için takımların konumları için tahminde bulunmuşlardı.

1. Villarreal
2. Sporting
3. Almeria
...
...
...
10. Las Palmas
...
...
Gazetede okuduğum şey umudumu kırmıştı. Sezon sonu harbiden 10. olsaydık, heyecansız bir lig heyecansız bir son.

Lanet olsun.

Göz ucuyla da Thievy'ye bakıyordum.

Ne biçim yemek yiyor lan adam. Dur oğlum dur boğulacaksın.

...

Maç saati geldi. Maçtan 2 saat önce en güzel kıyafetimi gimiştim. Sabahleyin ispanyol permatiğiyle bir güzel tıraş olmuştum. Rakibimiz favoriydi, ama yenilsek bile takımımın güzel bir performans göstermesini istiyordum.

4-4-2 ? İkinci forvetimiz iyi değil. 4-2-3-1? Forvet arkası oyuncusu yok. Vitolo ya da Aleman oynar. Evet 4-2-3-1