Yeni oluşturdum ve üzerinde çalışmalara devam ediyorum. Hedeflenen olay tabiki gol yememek. Herşeyi varsayılanda bıraktım ki kenalar talimatları tam anlamıyla işe yarasın. Markajı alan verdim ki adam adama oynarken rakip markajcısından kurtulup pozisyona girmesin ve kontra tikinin sebebini daha önce anlatmıştım. İsteyen tiki kaldırır. Ben takıma güvendiğim için rakip iyice yüklenirken iyice kapanıp fırsat bulunca gafil avlamak adına ve farkı artırabilirsek iyice rahatlama adına kontra tikini açtım.

Tüm takım kısa pasla oynuyor savunmacılar kanatlara uzun top yollama gayreti içindeler. Normalde dar alan yapmayı ve rakibi iyice bozmayı düşündüm fakat kanat kullanırsam rakibi gafil avlayabilirim düşüncesi geldi ondan da ziyade malum top kaleden ne kadar uzak o kadar iyi kanatlar iyice çizgiye inip uzaklaştırıyor topu ve zaman zaman korner kazandırıp duran top tehlikesi oluşturuyoruz. Dar alanda oynarken göbekten gideceğimiz için korner olasılı daha düşük. Kenardan rakibe çarptırabiliyoruz falan. Normalde orta sahaları 1 kademe ilerde denedim ama savunma derin olunca rakibin yükleneceğini düşünürsek orta saha ile savunma arasndaki boşluğu iyi kullanabilirler uzaktan şut fırsatınıda rahat kullanabileceklerini düşünüp iyice sahaya gömülen bir formasyonla çıktık. defansif orta sahalar tüm baskıyı defansa yıkmamamızı sağlıyor rakibi presleyerek ceza sahasına sokmuyoruz çekilen şutlarda presde oldukları için bi nebze daha etkisiz oluyor. Sağ taraftai defansif oyun kurucu lakin rölantid olduğumuzdan sanki ön libero gibi özellikleri bu yüzden ara pasını orta düzeye getirdik ani kontra düşüncem oldugunu söylemiştim isteyen onu kaldırır kontra tikinide kaldırır

Son olarak bu taktği sadece sezon başında deneme fırsatı buldum. Yani yatkınlık yok takımımın kondisyon ve maç kondisyonu yerlerde. Ama deplasmanda Anderlecht(daha iyi takm bulamadım) ile 3 kez oynadım ve son 10 dakikada değil tüm maç boyunca kullandım. 3 maçtada 1er kez net fırsat verdik. Onun haricinde yenilmedik 1-0, 1-1, 1-1 bitti maçlar. Deneyenler olursa geri dönüş yapmaları rica olunur. Herkesin muzdarip olduğu bir konuda yardımcı olalım birbirimize (: