Anket Sonuçlarını Görüntüle: Diaz'ın Hedefi Avrupada En Az Çeyrek Final Ligde İse Devler Arenası Bileti Almak

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Başarılı olabilir

38 90.48%
  • Başarılı olamaz

4 9.52%
1 ile 30 arası toplam 1331 sonuç

Konu: Diaz ve Delüğanluları Devlere Kafa Tutuyor | Crystal Palace [4.Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Sezon başlamadan gelen çok üst düzey 2 teklifi daha reddettik (:

Yeni sezon hayırlı uğurlu olsun hocam bir şey sormak istiyorum, savunman arkasında boşluklar bırakıyor mu? yoksa yediğin goller kalecinin ekstra hamle yetersizliğinden mi oluyor?

ilk dediğim gibiyse Ter Stegen, Zieler tarzında ceza sahasında aktif kaleciler senin için daha iyi olacaktır.

Eğer ikinci dediğim gibi goller yiyorsan, pozisyon alma becerisi ve refleksleri daha kuvvetli adaylar üzerinde durman daha yerinde olur. Bernd Leno'yu çok beğeniyorum bu açıdan

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by MelihTrezeguet View Post
    Yeni sezon hayırlı uğurlu olsun hocam bir şey sormak istiyorum, savunman arkasında boşluklar bırakıyor mu? yoksa yediğin goller kalecinin ekstra hamle yetersizliğinden mi oluyor?

ilk dediğim gibiyse Ter Stegen, Zieler tarzında ceza sahasında aktif kaleciler senin için daha iyi olacaktır.

Eğer ikinci dediğim gibi goller yiyorsan, pozisyon alma becerisi ve refleksleri daha kuvvetli adaylar üzerinde durman daha yerinde olur. Bernd Leno'yu çok beğeniyorum bu açıdan
    Kalecim Kean aslında hem ceza alanında aktif ani çıkışı falan 12 ama idare ediyor hemde mental olarak kara verme önsezi pozisyon alma fena sayılmaz 14-15 civarı çevik ve refleksli bir kaleci. Zaman zaman saçma goller yiyor 40-50 metreden açılan ortayı içerii alıyor sonra rakip o golle iyice üzerime geliyor geçen yıl bu şekilde 2-3 maçta 2 farkdan beraberlige razı olduk. Ah şu stegeni kaçırmayacaktık ):

Yediğim goller belli bir noktadan değil duran top oluyor yandan gelen orta oluyor araya sarkıyorlar kaleci hatası oluyor. Sonuç itibari ile pozisyon verdiğimizden oluyor goller

Mesaj Yetkileri