Quote Originally Posted by apaydin2148
Niyetim kötü olsaydı siteyi kurduğumuz ilk 2 gün içinde burada Super moderatördüm.bu siteye çok büyük zararlar verebilirdim.mesela tüm adminleri banlayıp konuların hepsini silebilir forumu çökertebilirdim ama bu aklımın ucundan bile geçmedi çünkü onu düşünecek kadar şerefden yoksun bir insan değilim bunu çok iyi biliyorsunuz (buda aklıma acaba ne kadar kötü olabilirim diye kendi kendime sorarken geldi onun için örnek verdim.)Bu davranışın tam tersi olarak ben hala TSI'daki forum düzenini sağlamakla,siteye makale yazmakla meşguldüm tüm iyi niyetimle

Ama ben bunları yaparken hiçbir destek görmedim buradaki adminlerden Volkan abi seninle konuştuk dedin ki başka sitesi olanlar burada görev alamaz tamam dedik ses etmedik ki haklıydın zaten ama arkasından beni hemen engelledin MSN'den.konuşabilirdik neyin ne olduğunu amacımın ne olduğunu,site benim büyük hayalimdi içimde artniyet yoktu çok iyi biliyorsun

Şu ana kadar kimseye karşı saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum size hala "abi" diye hitap ediyorum bunuda eklemek istedim
Yazık ki şu yazdıklarını okudum, gerçi biz forumumuzun her zaman yedeğini alırız, öyle bir hainlikte olan hainliği yapana olur..

Şu forumda seni herkesten çok seven ve destek olan bendim, hem yöneticiliğinde hem de ayrıldıktan sonra. Yönetici iken her türlü sorununa koşmadım mı? her türlü yardımda bulunmadım mı? Seni mod yapan da bendim, sup mod yapan da... Git sor bakalım şuanki yöneticilere, yönetici ofisinde sizinle ilgili her mesajımda "ben Abdullahı severim, saygılı iyi niyetli birisi" diye hep sana destek verdim mi vermedim mi, ama şu son yaptıklarınla benim hem sevgimi sarstın hem güvenimi...

Dilersen artık "abi" de demiyebilirsin...

Bu işleri bu kadar basit sandığınıza göre gidip arkadaşı mahkemeye vermek için avukata başvurabilirsin. Eğer dava açılırsa lütfen forumun Öneri Eleştiri bölümüne ve buraya mahkeme dosyasının numarasını ve diğer bilgileri yazarsın biz de haksız çıkarız...

Bu konu burada kapanmıştır, bir daha bu konuyla ilgili yazmamanı rica ediyorum yazan kim olursa olsun mesajları silinecektir....