Yazık ki şu yazdıklarını okudum, gerçi biz forumumuzun her zaman yedeğini alırız, öyle bir hainlikte olan hainliği yapana olur..Originally Posted by apaydin2148
Şu forumda seni herkesten çok seven ve destek olan bendim, hem yöneticiliğinde hem de ayrıldıktan sonra. Yönetici iken her türlü sorununa koşmadım mı? her türlü yardımda bulunmadım mı? Seni mod yapan da bendim, sup mod yapan da... Git sor bakalım şuanki yöneticilere, yönetici ofisinde sizinle ilgili her mesajımda "ben Abdullahı severim, saygılı iyi niyetli birisi" diye hep sana destek verdim mi vermedim mi, ama şu son yaptıklarınla benim hem sevgimi sarstın hem güvenimi...
Dilersen artık "abi" de demiyebilirsin...
Bu işleri bu kadar basit sandığınıza göre gidip arkadaşı mahkemeye vermek için avukata başvurabilirsin. Eğer dava açılırsa lütfen forumun Öneri Eleştiri bölümüne ve buraya mahkeme dosyasının numarasını ve diğer bilgileri yazarsın biz de haksız çıkarız...
Bu konu burada kapanmıştır, bir daha bu konuyla ilgili yazmamanı rica ediyorum yazan kim olursa olsun mesajları silinecektir....

Alıntılı Yanıtla