Sıkıntı zaten burada başlamıyor mu? Lütfi Arıboğan böyle dediyse ne olacak mantığından. Bunun bir soruşturma değil de bir operasyon olduğunu gösteriyor bana. Aynı zamanda UEFA'nın TFF'ye avrupaya yollamayın baskısı yapmasına bir sebep. Bu adam TFF'de görevli ve böyle düşünüyor. Onun olduğu dönemde 1.etik kurulu raporu yazılıyor. Böyle düşünen bir adam bu raporun yazılmasında etkili olmamış mıdır? ve bu adam bir kamu yerinde bir makama sahipken henüz bir şey belli olmadan bir kulüp aleyhine konuşmasını normal mi karşılıyorsunuz?

Polis fezlekesi her zaman abartılarla doludur , asla kıstas olamaz. UEFA şimdiye kadar verdiği kararlarda polis fezlekesini mi kaynak almıştır? bu fezlekeyi kim yolladı UEFA'ya ? GS açıklama yapmış; MAA'nın emriyle yolladı Ebru Köksal diyor. o dönemde MAA istifa etmişti (öyle okudum , araştırmadım bunu) Bu emri kim verdi?

Savunma alınmadan hazırlanan etik kurulu raporuna inanmak yerine ikincisine daha çok güvenmeyi tercih ederim. Tabii bir de Lütfi Arıboğan'ın rapor hazırlanırken aynı otelde kalması gözlerden kaçmasın.

Toplantıdaki kavgayı bilemem ama MAA neden bizi göndermedi avrupaya? ne faydası oldu bunun bize?