-
Öncelikle uyarın için teşekkürler, italik yazıyı oldukça çok sevdiğim için genellikle öyle kullanmayı seçiyorum, ama artık dikkat edeceğim. Taktiği kafama göre ayarlıyorum dediğin gibi, oynadığım ilk sezonda zaten şampiyon da oldum, hatta tek mağlubiyet ile, ama evimde oynadığım maçlarda oldukça iyiyken deplasmanda büyük sıkıntı yaşıyorum. Oyun olarak ezildiğimi söyleyemem, ama gol yollarında büyük sıkıntı yaşıyorum. Takımda kanat yükünü tamamen bekler çektiği için rakip de sanki oldukça kapalı oynadığı için gol atamıyorum. Hücüma hızlıca çıkmam gerekirken bir bakıyorum sadece 2-3 oyuncum var, rakip ise 6-7 kişiyle defansta, doğal olarak iş sadece bireyselliğe ya da nadir ara paslara kalıyor. İkinci durum içinse hangi takıma gidersem gideyim genellikle defans oyuncularımın yani stoperler diyeyim, kafa vuruşu ve zıplaması iyi oluyor, savunma duran toplarına da çalıştırıyorum, ama nafile. Evet, dediğim maç ekranında çıkan uyum sorunu, genelle ilgili bir problemim yok. Diğer dediğin durumları genellikle iyi bir asistan menejer bulup, taktik bilgisi de yüksek olan, ona bırakıyorum, ama bazen nafile oluyor
Bir de antrenman konusunda bir sorum olacak; antrenmanda genel ile maç öncesi arasındaki dengeyi nasıl sağlıyorsunuz?
Mesaj Yetkileri