1 ile 30 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Bu takıma sadece Tolga ve Ronaldinho gelse takım uçar tutulmaz.Ronaldinho'dan pek umudum yok ama insan bekliyor işte
    Hem Fernandes'e yüklenen görev azalır hemde şuanda bir maçta Fernandes'i markaj altına aldıklarında oynayacak sadece Ozi kalıyor oyun kurma açısından onuda kapatabilirlerse en kötü beraberlik ama Ronaldinho'yu kolay kolay kimse tutamaz.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Bu takıma sadece Tolga ve Ronaldinho gelse takım uçar tutulmaz.Ronaldinho'dan pek umudum yok ama insan bekliyor işte
    Hem Fernandes'e yüklenen görev azalır hemde şuanda bir maçta Fernandes'i markaj altına aldıklarında oynayacak sadece Ozi kalıyor oyun kurma açısından onuda kapatabilirlerse en kötü beraberlik ama Ronaldinho'yu kolay kolay kimse tutamaz.
    Valla o uçacak potansiyeli ben Beşiktaşta göremiyorum.

Kötü oyuncular mı var derseniz, tabii ki hayır derim ancak hepsi tek tek isim olarak baktığımızda iyi oyuncular bir bütün olarak bir türlü istenilen seviyeye ulaşılamadı.

Bu sezondan da çok ümitli değilim, bir forvet karmaşasıdır gidiyor. Eneramo sadece küçük takımların forveti olabilecek kapasitede ki o bile gelmeden bir sorun yaşattı takıma sağlıksal olarak..

Fernandes'in şuanda üstündeki yükü farkında olduğuna bile emin değilim. Birazcık farkında olsa bence daha başka şeyler olurdu..

Kadro da sorun olsa transfer yaparsın düzelir ancak Beşiktaşın sorunu kadro değil. Takım sorunudur bana göre..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Mesaj Yetkileri