1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    @Corpus

Fenerbahçe'nin savunmasını okusaydın ya da dinleseydin savunmada bunların da olduğunu görürdün.

-------

Bu bir operasyondur. hem de öyle bir operasyondur ki MAA'nın TFF başkanı olmasını, Aysal'ın GS'ye başkan olmasını, Terim'in getirilmesini hepsini kapsamaktadır. Trabzonspor şampiyon olacaksınız vaadiyle kandırılmıştır. Yoksa hepsi en baştan beri kupayı alamayacaklarını biliyorlardı. Trabzonspor bu olaylar yüzünden 1-2 sene sportif başarıyı bırakıp kupa peşinde koştu, birçok oyuncusunu kaybetti. ve elde var sıfır. Galatasaray için Trabzonspor'u maşa olarak kullandılar.

Bunlar benim fikrimdir. Henüz bunların kesin ispatı yoktur. İnşallah yakında o da olur.
    Trabzonspor Ceyhun Selçuk Egemen Burak Umut Jaja Yattara Engin gibi isimleri kaybetmeseydi şampiyon olma ihtimali zaten yüksekti , hani Fenerbahçe şike yaparak 82 puan kazanmış Trabzonda şikesiz 82 puan kazanmış bu adamları kaybetmeseydi +70 puanla zaten şampiyondular.Açıksası Trabzonspor kendi kendini bitirmiştir.1-2 kayıp olurda bu kadar oyuncu ki Jaja Yattara hariç ezeli rakiplerinde hepsini kaybetmek akıl dışı.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Bu net bir şekilde sportif başarısızlıktır bana göre saydığınız oyuncular çok önemli oyuncular ve bir değil, iki değil.

Kupa peşinde koşulmadan elindekileri kaybetmemeye odaklansaydı Trabzonspor başarı da o düzeyde artacaktı.

Şike var diyen diyebilir, ancak söyleyen bunun neye dayandığını falan söylesin lütfen. Sağdan soldan okunulan mahkeme haberlerini burada bizim önümüze kanıt olarak sermeniz bir şey ifade etmiyor.

ABOO'nun Fenerbahçe adına açıklama yapma sebebi -aslında Fenerbahçe adına bir açıklama değil ama- kulübe olan yakınlığıdır. Kendisi zaten Fenerbahçe araştırmacısıdır ve böyle konuşması bence gayet doğal..

Bursaspor'un CAS'a başvurması da bir sorun aslında.Ben ne dediler onu merak ediyorum, çünkü bu sezon tabire göre temiz ve kendileri bu arenaya gitme gibi bir hak elde edemediler.

Bir de üstüne hakları ellerinden alınmış gibi bunu yapmaları çok anormal.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Mesaj Yetkileri