Çağrı takma kafaya arada olacak böyle şeyler nede olsa şans oyunu bi yerden bakılırsa
Artık son çare taktik değiştirdim 3-4 maç daha gider sonra toplarız inşallah anlamadımki futbolcuda satmadık denge bozulsun Yapıcaz bişeyler artık 2.lik zor değil puan farkı pek yok
Artık son çare taktik değiştirdim 3-4 maç daha gider sonra toplarız inşallah anlamadımki futbolcuda satmadık denge bozulsun Yapıcaz bişeyler artık 2.lik zor değil puan farkı pek yok
Sezon başı takım uyumuna verip çalıştırıyor musun ? Oyuncu satmadın fakat oyuncu ekledin. Takım uyumu kötüyse bundan dolayı maç içerisinde kopukluk yaşıyorsundur.
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap; " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
Sezon başı takım uyumuna verip çalıştırıyor musun ? Oyuncu satmadın fakat oyuncu ekledin. Takım uyumu kötüyse bundan dolayı maç içerisinde kopukluk yaşıyorsundur.
sezon başı ağırlık kondisyon başlayıp sezon içinde uyum çalıştırıyorum takım uyumu ise şuan nerdeyse tek antremanım oldu diyebilirim