Sayfa 31 / 56 İlkİlk ... 21293031323341 ... SonSon
901 ile 930 arası toplam 1656 sonuç

Konu: Avrupa Kupaları Kura Çekimleri

Herkes iyi güzel konuşmuş da.
    Portekiz futbolu bizim futbolumuzun çok da ilerisinde değil bence.
    İşim dolayısıyla çok gidip geliyorum Portekiz'e. O yuzden net soyleyebilirim ki Benfica o ülkenin en büyük iki takımından biri diğeri için bknz: Sporting Lisbon.
    Porto ise son yıllarda bunların arasında sıyrılmış bunlara göre daha başarılı olmuş bir şehir takımı.
    Mesela aynı anda Benfica ve Porto'nun maçı olsun aynı kanaltın 1.si Benfica macını verir 2.si Porto maçını.
    En köklü iki klüpten bir tanesi.

Futbollarına gelince, evet göze hoş gelen futbolda bizim, İtalyanların,hatta Hollandalıların bile önündeler. Fakat iş takım oyunu ve savunma dendiğinde açıkcası berbatlar.
    Brezilya'nın bir alt kalitesi gibi bir şey oynuyorlar.
    Harika üstü bir statları var.
    Fenerbahçe tam bir İtalyan takımı. Zaten dünkü maçta da sanki Serie A maçı izliyor gibiydik.
    Böyle savunma direnci çok yuksek bir takım karşısında Benfica rahat rahat gol bulabilir mi diğer maçlar gibi, sanmıyorum. Bir sürü pozisyon verir mi ? Onu herkese veriyor zaten.
    Onların mantıgı yediğinden fazlasını at. Bu bir "italyan" takımına söker mi, sanmıyorum.
    O yuzden Fenerbahce'yi favori görüyorum ben açıkcası. Yeter ki kontratağa hızlı çıksın özellikle Portekiz'deki maçta.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    @himone @KanaKe

Portekiz futbolunu küçümsememek gerek.
    Hem Ulusal takımı hem lig takımları bizimkilerin çok önünde, turnuva devamlılıkları ve futbol karakterleri var. Bizim ülkedeki gibi her şey paraya ve transfere bakmıyor. Sen ilk kez iki takımının Nisan ayında maç oynadığını görürken onlar 2 sene önce Avrupa Ligi yarı finalinde 3 takımla mücadele ediyordu.

Futbolda paranın söz sahibi olduğu İspanya, İngiltere, İtalya, Almanya ve Fransa liginden sonra geliyorlar. Yani kendimizi dev aynasında görmeye gerek yok. İşi kaliteye vurursak bizim ülke futbolu onların ülke futbolundan kat kat aşağıda. Ama böyle durumlarda mahalleye yeni gelen yetme delikanlılar gibi duruma bakarsak alaşağı ederler. Ulusal takımımız uzun süredir böyle bakıyor, durumu ortada. Aykut Hocanın sevdiğim yönlerinden biri rakip kim olursa olsun ciddiye alıyor, bu da özellikle Avrupa maçlarında işe yarıyor. Ligde bu yapıyı rakipler bildiği için Avrupa maçlarından daha çok zorlanıyoruz.
    Benim demek istediğim ligin kalitesiz oluşu. Yoksa tepedeki 3 takım ve milli takımları kesinlikle bizden iyiler. Bizden daha iyi bir takımlar ama kesin eleniriz demiyorum. Ben çeyrek final eşleşmelerinde 2 takım istemiyordum 1. bunlardı 2. Tottenham. Yine de eleyebileceğimizi düşünüyorum, bunun sebebi de tamamen Lazio eşleşmesinde yaşadıklarımızdan kaynaklanıyor. Adamlar yenilgisiz ve en çok gol atan takımdılar ve biz adamları eledik. Bunun sebebi neredeyse tüm maçlarda kontra şansları vardı ama bizim maçta öyle bir fırsatları olmadı. Benfica'nın da kontra fırsatı bulabileceğini zannetmiyorum. Geniş alanda oynadığı zaman çok tehlikeli oluyorlar ama Aykut Kocaman'ın oyun anlayışı bu şekilde oynayan tüm takımlara ters geliyor. Bate, Plzen ve Lazio hepsi kontra takımıydı. Bu fırsatları vermediğimiz için hepsini de eledik.

Benfica'nın kendi evinde ve deplasmanda Newcastle'a verdiği pozisyon sayısı da çok fazla. Sonuçta şans en büyük faktör olacak. Şu ana kadar bizim yanımızda olan şans umarım yarı finalde bizi terketmez. Yine tekrarlıyım, Benfica bizden daha kaliteli bir takım ben de biliyorum ama şu ana kadar yenilmemiş olmaları ve geçmiş başarıları çok ta önemli değil, biz de ligin 2. yarısında çok iyi bir ivme kazandık. Aldığımız 2 mağlubiyet te çok şanssız olduğumuz maçlarda oldu. Newcastle ilk maçta biraz şanslı olsaydı Benfica'ya 4 bile atabilrdi bilmiyorum özetleri izlediniz mi ama inanılmaz pozisyonlar kaçırmışlar.
    Last edited by himone : 12.Nisan.2013 at 18:27 Reason: İmla

Nesil
    2006

Portekiz futbolunun bizden tek farkı Benfica ile Porto o kadar yol kat ettiler ki diğer ligdeki ekipler onlarla artık mücadele edemiyorlar. Lizbon ile yetersiz kalıyor.

Benfica ve Porto Avrupa'da çok fazla ilerlediklerinden her yıl ilk 6 içindeler. Eee kaldı ki zaten kaliteli bir ülke olmalarından diğer takımlarıda Mart Nisan ayına kadar eşlik edebiliyorlar. Portekiz ligi rekabet olarak bizimkisi kadar çekişmeli olmasada futbolu bilen ülke tek artısı bu.

Portekiz gibi bir seviyeye çıkmak istiyorsak sınırsız yabancı şart. Porto ve Benfica yoksa olamazdı. Brezilyalı kaynıyor ülke.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    .
    O yuzden Fenerbahce'yi favori görüyorum ben açıkcası. Yeter ki kontratağa hızlı çıksın özellikle Portekiz'deki maçta.
    Hocam zaten onu da yapabilsek kupayı banko alırdık. Bence FB'nin en büyük sorunudur kontra ataklar. Hiç mantıklı çıkamıyoruz ve ileri çıkışlarda hep top Baroni'ye gittiği için kesinlikle atak rezil oluyor. Dün de mükemmel bir kontra yakalamıştık, Webo Kuyt'a verse kaleciyle karşı karşıya kalıcaktı ama niyeyse vermedi resmen inat etti. Aykut Kocaman'ın Krasic'i almasındaki en büyük sebeplerden biri de buydu bence. Geniş alanda topu çok hızlı bir şekilde taşıyacak bir adam. Eğer kupa maçlarında hazırlayabilirse bu turda çok işimize yarayabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Amac tartisma yaratmak degil ama su insanin suanki hislerini cok merak ediyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Üstünde fenerbahce forması , Benfica değil ki. O yüzden bizimkiler neyse onunki de odur.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe Plzen'i eledikten sonra söylemiştim sanırım Benfica-Chelsea finali oynanır , Benfica kupayı alır diye. Öyle olacak gibi gözüküyor şu son eşleşmelerden sonra. (Şahsi fikrim tabii ki kimse nem kapmasın o yüzden)

Ligi baz almıyorum açıkçası Portekiz liginde Benfica ve Porto'nun yıllardan beri süregelen hegemonyaları var. Leverkusen ve Newcastle eşleşmelerini seyrettim. Leverkusen'i iki maçta da perişan ettiler , Newcastle deplasmanında ise bence ilk maçın rehavetiyle rahat bir oyun ortaya çıkardılar. Kesinlikle oynadıkları oyun izlenesi ve de Fenerbahçe'ye çok ters gelebilecek bir oyun. Dün Lazio maçında gördük ki rakip topu eveleyip gevelediğinde Fener'in gol yemesi çok zor ama Benfica bunun aksine topu ne kadar çabuk kaleye gönderirsem o kadar iyi mantığında oynuyor ve rakibi boğuyorlar özellikle iç sahada.

Fener'in işi çok zor kısacası. Zaten UEFA yarı finaline gelebildikten sonra kolay maç beklemek abesle iştigal olur. Temsilcimize şimdiden başarılar.

ŞL'de Bayern-Barça maçını sabırsızlıkla bekliyorum. Son yılların en enteresan 2 maçını izleyeceğiz bence

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu arada az önce aklıma geldi, İnfantino çekim sonrası ayaküstü laf attı bize, 30 sene önce 7 tane yediniz diyerek kıs kıs gülüyordu. Ceo'muz sağolsun insan bir iki şey der de adamı ters köşe eder. Ben küçüktüm pek hatırlamıyorum diyerek geçiştirdi : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Çok zor kura oldu . Şanslar eşit bence içerde kazanırsak turu geçeriz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe turu geçerse zaten o moralle, o gazla kupayı kesinlikle kazanır.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Newcastle benficanın sahasındaki maçta çok gol kaçırdı,2 tane top direkten döndü.Benficanın takım oyunuyla çok pasla attığı 1 gol bile yok.Ya yan toplar ya defans hataları yada kontra ataklar.Bence Fenerbahçe bu turu %60 geçer çünkü daha oturmuş ve takım oyunu oynuyorlar.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Bu arada az önce aklıma geldi, İnfantino çekim sonrası ayaküstü laf attı bize, 30 sene önce 7 tane yediniz diyerek kıs kıs gülüyordu. Ceo'muz sağolsun insan bir iki şey der de adamı ters köşe eder. Ben küçüktüm pek hatırlamıyorum diyerek geçiştirdi : )
    Aynen, benim de dikkatimi çekti. Ama asıl bomba CEO'nuzun o zamanlar 18 yaşında olması : )

van Nistelrooy da Man Utd'ın Fenerbahçe'yi 6-2 yendiği maçta attığı golden bahsetmiş.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Aynen, benim de dikkatimi çekti. Ama asıl bomba CEO'nuzun o zamanlar 18 yaşında olması : )

van Nistelrooy da Man Utd'ın Fenerbahçe'yi 6-2 yendiği maçta attığı golden bahsetmiş.
    van Nistelrooy hep gol attigi maclardan bahsetti o gün nedense

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Infantino'nun, eşleşme üzerine eski Benfica maçından bahsetmesi benim de dikkatimi çekti. Ya bu adamın muazzam bir hafızası var ya da komplocu tarafım canlandı ve bu eşleşmeler önceden belliydi, Infantino da birkaç anektod ile hazırlanmış.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Infantino'nun, eşleşme üzerine eski Benfica maçından bahsetmesi benim de dikkatimi çekti. Ya bu adamın muazzam bir hafızası var ya da komplocu tarafım canlandı ve bu eşleşmeler önceden belliydi, Infantino da birkaç anektod ile hazırlanmış.
    Laf edilir edilmez bu geldi aklıma. Hayret dedim sadece..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Zaten 4 takım kalmış durumda.Her eşleşmeyle ilgili çekilişten önce 1-2 bir şey atmıştır hafızaya.Ya da dediğiniz gibi belliyse zaten hazırlıklıdır

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Önünde muhtemelen bir ekran vardır. Oradan da bilgi verilmiş olabilir. Bu da şimdi geldi yorgun aklıma.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Uefa'da öyle bir pozisyonda olmak kolay değil. Adam kaç dil biliyor yahu. Portekizce bile konuşacaktı.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şampiyonlar Ligi kura çekimleri başladı, Az sonra Fenerbahçe'nin rakibi belli olacak.
    Avrupa Ligi kuraları saat 2'de başlayacak ve Bursaspor ile turu geçmesi halinde Trabzonspor'un muhtemel rakipleri belli olacak.
    ...

Fenerbahçe Salzburg ile Eşleşti

İlk Maç Avusturya'da Kolay Maç Olmayacak Fenerbahçe İçin

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Salzburg geldi hayırlı olsun.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kadrolarına baktım, bilindik bir tane bile oyuncu yok herhalde. Rahat geçilir bu tur.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Çoğu yaz kamp dönemlerinde Avusturya'ya İsviçre'ye kampa gider maçlar yapardık bu sene kendi tesislerimizde yaptık, Eşleşme oradaki gurbetçi vatandaşlarımızı oldukça sevindirmiştir, Eminim deplasmandaki ilk maçta tribünlerde yine bariz şekilde baskın olan taraftarımız olacaktır.
    ...

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Kadrolarına baktım, bilindik bir tane bile oyuncu yok herhalde. Rahat geçilir bu tur.
    1 Eddie Gustafsson
    20 Thomas Dahne
    31 Peter Gulacsi Yeni Transfer
    33 Alexander Walke
    6 Christian Schwegler
    8 Florian Klein
    15 Franz Schiemer
    17 Andreas Ulmer
    25 Isaac Vorsah
    29 Rodnei Lima
    36 Martin Hinteregger
    5 Andre Ramalho
    7 Jakob Jantscher
    11 Marco Meilinger
    13 Stefan Ilsanker
    14 Valon Berisha
    18 Dusan Svento
    22 Stefan Hierlander
    24 Christoph Leitgeb
    37 Valentino Lazaro
    39 Georg Teigl
    44 Kevin Kampl
    10 Sadio Mane
    16 Havard Nielsen
    19 Jose Yordy Reyna Yeni Transfer
    26 Jonathan Soriano
    27 Alan Douglas
    Soriano, Mane ve Vorsah Kaliteli ve Sağlam Oyuncuları

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bursaspor Vojvodina-Honved galibi ile eşleşti.Trabzonspor ise Dinamo Minsk - Lokomotiva Zagreb galibi ile eşleşti.Valla 3 temsilcimiz de rahat geçerler diye düşünüyorum turu Fenerbahçe en kolayını seçti o 5 takımdan.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Zagrep ilk maçta dışarıda 2-1 kazanmış, Vojvodina'da yanılmıyorsam 2-0 kendi sahasında kazanmıştı ilk maçı.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Trabzon diğer turda elenir gibi geliyor malesefki

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Bana da aralarındaki en zor takım geldi gibi geliyor nedense. Tabi yine turu geçeriz zorlanmadan ama.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Valon Berisha'da var tanındık , 3 stoperleri sakatmış sanırım , çok rahat elememiz lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Bence Trabzon ve Bursa zorlanacak, Hırvat ve Sırp takımları kendi sahalarında her zaman tehlikelidir, deplasmanda da sert ve kapalı futbol oynarlar. Salzburg nispeten daha açık ve yumuşak futbol oynayan bir ülkenin takımı, ne kadar Salzburg izleyicisi olmasam da, Fenerbahçe turu diğer takımlara göre daha rahat geçecektir.

Sayfa 31 / 56 İlkİlk ... 21293031323341 ... SonSon

Mesaj Yetkileri