Quote Originally Posted by bhll View Post
Oh takım toparlanmış=) Bir kaç seri galibiyet daha aldık mı şampiyonluk yarışına dahiliz demektir=)
Bu arada napoliyide iyi haşat etmişiz=)
Galibiyetlere başladık umarım arkası kesilmez Şampiyonluk yarışına dahil olmamız çok zor GS aldı başını gidiyo..

Quote Originally Posted by resoag View Post
Beşiktaşımıza kıyak geç valla Çarşıyı üstüne salarım
Ben profesyonel bir teknik adamım , takımın menfaaatleri için çalışırım , hiç kismeye torpil yok

Quote Originally Posted by LegendStar View Post
Fetfazdiziz ve kazımdan beklentim yüksek hocam, kazımdan santraforda da maksimum verim alırsın
Benim de o iki oyuncudan beklentim yüksekti ama forvette Pinto , kanatlarda da Tuncay ve Ozan İpek çok iyi olduğu için onlar pek forma şansı bulamadılar

Quote Originally Posted by resoag View Post
Hala skor tahmini mi alıyon la
Evet beyler tahminleri alalım , son günlerde oyuna giremedim , bu akşam güncelleme gelicek

Quote Originally Posted by AlperKSK View Post
Biraz geç oldu ama öncelikle başarılar.. Bursaspor çok iyi seöim olmuş çok iyi bir taraftar grubu olan 2.lige bile düştüklerinde hiçbir deplasman takımlarını yalnız bırakmayan bir kitle iç sahada ise ölüyü diriltirler..

Avrupa'da müthiş gidiyoruz umarım devamı gelir..Bir de LaMasia'dan aldığın genç çok hoşuma gitti..
Teşekkürler.. Avrupa'da gruptan çıktık büyük bi ihtimalle umarım rakipler dişimize göre gelir bizde Ç.Final'e çıkarız LaMasia hangi takım oluyodu ? Barcelona B mi ?

Quote Originally Posted by ilhancicek View Post
Takım genel olarak iyi gözüküyor. Ama ligde puan kayıpları çok olmuş. Ama ilk 5 içinde bitirsin diye düşünüyorum. altyapıdan gelen gençleri hazırla takıma yavaş yaval bence.
Takımın birbirine uyum süreci biraz uzun olduğu için ligin başında çok fazla puan kaybettik , ligde toparlanıyoruz , AL'de gruptan çıkamayacağımızı düşünüyodum ama büyük bi ihtimalle çıktık

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
Trde lig sarmıyor avrupada başarılar (:
Ligde GS aldı başını gidiyo yakalamam çok zor bu sezonu 2. bitirmeye çalışacağım artık , tüm gücümü AL maçlarını vereceğim Bu takıma AL'De başarı şart !