Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
İlk hafta konya deplasmanı çıktı. Bjk trabzon maçı da ilk haftaya çıktı![]()
İlk yarıyı firesiz kapatırız.
Yazın bunu bir yere
o ifadenin yanina parantez acicaktim dediginle alakali ama sen duruma aciklik getirmissin zaten, eyvallah
7. hafta Fenerbahçe-Trabzonspor
11. hafta Fenerbahçe-Galatasaray
13. hafta Fenerbahçe-Beşiktaş
kritik maclarin hepsi icerde ilk yari. obur takimlara karsi ciddiye alarak oynarsak firesiz bitirmek isten degilmis hakikaten.
muhtemel rakipler: PAOK, Salzburg, FC Nordsjælland, Grasshoppers ve Zulte
PAOK veya Grasshoppers gelsin istiyorum.
5 Takım da hafife alınacak takımlar değil tabi kalite olarak Fenerbahçe 5 takımdan da üstün bir takım orası ayrı.Bence Zulte veya Salzburg gelirse Fenerbahçe turu atlar gibi görünüyor diğer takımlar daha zorlu bence.
Kim gelirse gelsin önemli değil. Olay şuraya gelmişken bu oyuncular hepsinide eleyecektir... Şahsen özel sebeplerden dolayı paok u istiyorum... Gelsinler bakalım...
FC Nordsjælland'a karşı zorlanabilirz belki onun dısındakileri her türlü geceriz bence hemde böyle bir şans sunulmusken futbolculara hepsini yerler diye düsünüyorum bu gazla.
Hepsini eleriz, hiç kimsenin şüphesi olmasın. Geçen sene her eşleşmede bu Fenerbahçe'yi zorlar, şu eler gibi bir sürü yorum yapıldı ama hepsi de ters tepti. Bu takımlar da FB'nin dengi değil, özellikle defansa yapılan takviyelerden sonra hiç şüphem yok. Tabi bundan sonraki tur ayrı bir olay.
bu turda ki tüm takımları eler fenerbahçe de playoff taki takımlarının 1-2 si hariç çok zor diğerlerini elemeleri
PAOK'a karşı görülecek bir hesabımız var.. Umarım onlar gelir..
FC Nordsjælland nasıl okunuyor?
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Nordjeland olarak okuyorlarmış.
Fenerbahçe asbaşkanı Abdullah Kığılı, CAS'ta alınan son karara karşın açıklamalarda bulundu. Kığılı, Avrupa müjdesi de verdi.
Tecrübeli yönetici NTV Spor'da, "Bursaspor'un yerimize gideceği konuşuluyor. Böyle bir şey yok. CAS'tan aleyhimizde bir karar çıksa dahi Fenerbahçe bu sezon Avrupa'da yoluna devam edecek." ifadelerini kullandı.
Oscar Cardozo pazarlıkları ile ilgili olarak Kığılı görüşmelerin devam ettiğini belirtti.
Abdullah Kığılı'nın söylediklerinin genelde tersi çıkıyor. Aleyhte karar çıkarsa nasıl devam ediyor yoluna, mantığını çözemedim.
Çünkü kararda next season yazıyormuş. bu sezon başlamış olduğu için gelecek sezona kalıyor ceza.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Aziz Yıldırım stattan çıkartılmış.
Yalan haber o
Şuan Tribünde Aziz Yıldırım.
...
Bruno Alves'i ayrı değerlendirmek gerek, uzun zaman sonra güven veren taş gibi bir stoperimiz oldu. Çok sağlam basan, topa şekil verecek bir isim bir de duran toplarda kullanmayı öğrenirsek bu adamı tadından yemez.
Ziegler sonrası sol tarafa çağ atlattı Kadlec çok iyi oyuncu maşAllah diyelim. Çok fazla hücum yapmadı bugün ama zaman zaman iyi bindirmeleri vardı..
Krasic istekli, taktiğe uyum sağlamış ama bişeyler halen eksik sanki..
Caner çok isteksiz eski formunu daha yakalayamamış belli ki.
Emre ve Topal ortasaha'nın resmen lideri şuan çok sağlam oynuyorlar. Meireles de fena değil de oldum olası beğenmiyorum ben kendisini.
Webo desen çok uyumsuz, henüz tek bir düzgün pozisyon yakalayamadı.
Topuz'u ben çok beğendim, çok istekli ve formunda baya yararlı olacak takıma belli.
Genel olarak kötü değiliz, ilk maçımıza göre çok uyumlu bir takım var. Bazı mevkilerde kopmalar yaşanıyor ama olsun onlar da halledilir...
Kişisel görüşüm Kadlec - Stoch ikilisi daha iyi olacak gibi..
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Krasiç için üzülüyorum ama futbol onun için bitmiş gibi. Tahminen gönderilecek ilk yabancı oyuncu olacaktır.
...
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
90'lardan kopup gelmiş gibi formalar![]()
Stoch süper pas attı da yanlış adama attı, yapmayın şunu ya şu adam gol atmasın![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!