Sayfa 827 / 896 İlkİlk ... 327727777817825826827828829837877 ... SonSon
24,781 ile 24,810 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Benim anlamadıgım kim gidicek bu takımdan. Miro'dan umutluyuz Krasic'ten umutluyuz Aziz Yıldırım Yobo'ya göndermeyecegiz demis Baroni iyi performans gösteriyormus kim gidecek yani ?

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Abdullah Kiğılı: "Cardozo ile görüşmeler devam ediyor. Olmazsa başka arayışlara gireceğiz.''

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Hsyn53Yvz View Post
    Abdullah Kiğılı: "Cardozo ile görüşmeler devam ediyor. Olmazsa başka arayışlara gireceğiz.''
    Mantıklısıda buydu, inat etmemek lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu sezon büyük ihtimalle Avrupa'da devam ediyoruz, Eğer bir forvet alınacaksa artık kaliteli olmasını isterim, umarım en kısa sürede transfer eder ve kadroya katarız, Salzburg maçlarında olmasa bile diğer turdaki maçlarda oyuncunun hazır bir şekilde takım içinde olması gerekiyor. Bu sezon mutlaka Şampiyonlar Ligi gruplarında olmalıyız, mutlaka !
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yobo, Cristian ve Krasiç üçlüsünden 2 tanesinin gönderilmesi taraftarıyım, Hazırlık maçlarında oynaması durumunda Krasiç'in ne durumda olduğunu görmeye fırsatımız olabilir ancak ne olursa olsun Yobo ve Cristian bu takım için aşırı fazlalık.
    ...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Yobo'nun mevkisi: Alves, Egemen, Bekir, Can, Serdar gerekirse Kadlec ve Topal var. Yaşı kemale erdi. bence artık yol vermeliyiz.

Meireles ve Cris: Cris her şartta gitmeli zaten de Meireles eğer 10 ve üzeri bir teklif gelirse yollanmalı, yoksa kalsın.

Krasiç, Stoch, Webo'nun mevkisi: Kuyt, Sow, Krasiç, Cardozo, Caner, Stoch, Webo 3 ya da 4 mevki için 7 kişi var. ben olsam ya Webo'yu yollardım ya da hiçbirini yollamazdım.

Krasiç antremanlarda Alves beraber çok iyiymiş. Ee Stoch da instegramda çok iyi ikisi de kalsın
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Valla Kığılı olmazsa başkası demişte, gidipte Bienvenu tarzında bir adam getirmesinler bu saatten sonra... Harbi küfür ederim...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bolu maçına çıkacak 11'den çok oyun düzenine bakıyorum da ne olur Cardozo'mu geliyor o tarzda bir adam mı geliyor gelsin artık, şu lanet olası tek forvetli sistemden kurtulalım artık. Aynı sistem ve anlayışla devam edeceksek Kocaman'ı gönderip Yanal'ı getirmenin gram mantığı yok.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Berkay = Dante
    Aziz = Reus
    Recep = Messi

Transfere ihtiyaç var mı : ) ?
    ...

Beykan ve Salih var daha

Mataracı var unutmadan ...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Cardozo'ya artık bitti gözüyle bakıyoruz. Ancak takımda kimin gideceği net değil.

Yobo, Krasic, Baroni top 3 listem...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ne kadarda Baroni'yi sevmesemde iş yapan ve maça etki eden bir futbolcu. Yedek olarak kalmasına hayır demem ancak 11'de olup Alper, Salih gibi oyuncularımızın önünü kesecekse gitmesini isterim.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Cardozo'ya artık bitti gözüyle bakıyoruz. Ancak takımda kimin gideceği net değil.

Yobo, Krasic, Baroni top 3 listem...
    3 de gidicek diye düşünüyorum bende baroni ve krasic en azından kiralık olarak diye düşünüyorum.serdar da kalır gibime geliyor.holmen stoch(kuyt) da tribun yolcusu olur heralde

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Amkspor ‏@Amkspor 3 dk
    SON DAKİKA: Cardozo zora girdi. İnatçı Benfica! 15 milyon eurodan aşağı inmiyorlar. Tüm detaylar az sonra http://amkspor.com 'da

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

15 m vereceğine al yerli forvet bitir işi.

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

15 m euroya kac tane yabanci genc iyi forvet veyahut türk forvet alinir,cardozo nun kalitesi tartisilmaz ama adam gelmis kac yasina birde üstelik 15 m euro istiyorlar insallah fener taraftarin gözünü boyamak icin bu hatayi yapmaz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Cardozo gelmeyecek bana kalırsa, 2. Belhanda vakası gibi birşey oldu şuan bu transfer.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Millet David Villa'yı 5 mn euroya alıyor biz Cardozo'ya 15 mn euro veriyoruz çok saçma.

Fenerbahçe bence bir an önce rest çekmeli. Katar'a gelmiyor...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Millet David Villa'yı 5 mn euroya alıyor biz Cardozo'ya 15 mn euro veriyoruz çok saçma.

Fenerbahçe bence bir an önce rest çekmeli. Katar'a gelmiyor...
    Şu fiyat hesabını da sadece bonservise göre yapmaya hastayım yıllık 8 m € alıyor david villa

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Sanki Cardozo'da yıllık 2 Milyon € alacak ya O da 4'den aşağıya inmeyecektir diye düşünüyorum ben.O zaman transferin maliyeti aşırı şekilde artıyor işte.David Villa 2 yıllığı 18'e geliyorsa,Cardozo'nun iki yıllığı 23'e geliyor.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

15M da fazla 10M da, bastan beri cardozo transferini cok luks buluyorum. o paralara degmez hem, yazik olur cidden.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Sanki Cardozo'da yıllık 2 Milyon € alacak ya O da 4'den aşağıya inmeyecektir diye düşünüyorum ben.O zaman transferin maliyeti aşırı şekilde artıyor işte.David Villa 2 yıllığı 18'e geliyorsa,Cardozo'nun iki yıllığı 23'e geliyor.
    Cardozo Benfica da 1.3 milyon euro kazanıyor bizde ki alacağı maaşta 3 milyon euroyu geçmeyecektir zaten sınır olarak Kuyt'ın maaşını belirliyoruz (2.8 M €). 2.5 civarı bekliyorum ben anlaşma olursa.

Bize Cardozo lazım

Olmadı Stefan Kiessling

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

15 M ütopik hem de çok

7-8'den fazla vermezdim ben.

Hem nasıl oynayacağız biz? Stoch'un maşallahı var. Stoch iyi oynarken bile kesik yemiş olacak.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Ben de Stoch'taki iştahı gördükten sonra Cardozo'nun alınmsını yanlış buluyorum. En fazla 6-7 civarı bir para olursa alınsın, yoksa bırakalım. Onun yerine yerli bir forvet alıp transfer bitirilir. Daha sonradan Meireles, Cristian ve Krasic gibi adamları da satabilirsek kaliteli bir forvet alınabilir. Ama bence takımın hala kaliteli bir ofansif orta sahası yok, en büyük sıkıntı burada. Ersun Yanal'ın taktiğine göre Sow-Webo-Kuyt üçlüsü yeter de artar bile. Takımın akıbetinin ne olacağı belli değilken 30 yaşındaki bir adama hiç gerek yok.

Tabiki şöye bir durum da var, eğer Cardozo'nun bonservisini Sow'da olduğu gibi Ali Koç, Nihat Özdemir, Ferit Şahenk ödeyecekse isterse 30 milyon olsun alsınlar .

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Hücum adamı sürüyle var zaten Cardozo'da çok da fazla ısrar etmek mantıklı değil. 15 M'da Cardozo'nun yaşına göre oldukça fazla.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Lig için dediğiniz doğru Webo ile gidilir ama Şampiyonlar Ligi için yetersiz. Ayrıca bekleyen yedek bir forvet bile yok.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

yahu semih bittiğinden beri önde top tutamıyoruz. webo mebo hikaye. cardozo'yu alırsak futbol belki futbola benzer bir şeyler oynarız.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Kardozoyu nivkasıl istiyormuş menejer oyunu da olabilir
    Menejeri de türkçeyi söktü cardozoyu satıcam diye

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Stoch 1 maç iyi oynadı diye ona güvenmemek lazım bakalım diger maçlarda nasıl oynayacak eger iyi performansını sürdürürse alınmasada olur Cardozo.Zaten bu kadar yılan hikayesine döndügüne göre olmaz bu iş Belhanda gibi yatacaktır büyük ihtimalle.Lig Tv'nin haberine göre Demba Ba Kiessling ve Emenike bu transfer olmazsa diger adaylarmıs.Haber dogruysa bıraksınlar Cardozo'yu Demba Ba'yı alıp gelsinler işte hem Sow'la iyi anlasırlar.

Mesaj Yetkileri