1 ile 26 arası toplam 26 sonuç

Konu: #diren Fm 2013 (4-4-2)

Hybrid View

Verdiğin antrenman önerileri için teşekkür ederim.Sana Monaco ve Hull City ile atacağım raporlar yarın elinde olur.Sahura kadar fb kariyerimi devam ettireceğim.Monacoyu ben güncelleme ile kullanıyorum o yüzde ne desem doğru olmaz benim teklif ettiklerim geldi.Kariyere başlamadan tecrübeyi otomatik yapmadın demi

Quote Originally Posted by tarik0618 View Post
    Verdiğin antrenman önerileri için teşekkür ederim.Sana Monaco ve Hull City ile atacağım raporlar yarın elinde olur.Sahura kadar fb kariyerimi devam ettireceğim.Monacoyu ben güncelleme ile kullanıyorum o yüzde ne desem doğru olmaz benim teklif ettiklerim geldi.Kariyere başlamadan tecrübeyi otomatik yapmadın demi
    Arkadaşım merhaba , Bende en son güncelleme ile kullanıyorum taktiği. Ben kendi adıma bu sürüm için en iyi taktik olduğunu düşünüyorum. Şirkette başka bir pc 'ye geçtim ama steam kurucam eğer burda da oynayabiliyor isem birazdan udinese ile başladığım hazırlık maçlarının ve Ascoli ile oynadığım İtalya Kupası 3. Tur maçının SS ' larını yollamaya çalışıcam. Bu arada benim kariyer önce tecrübem otomatikte. Sırf kötü bir takımla taktiği denemek için Udinese'nin teklifini kabul ettim. Bakalım nasıl olucak çünkü orta sıralarda bitirmem yönetim için büyük bir şey fakat benim hedefim ilk 5.

Mesaj Yetkileri