Öncelikle şunu belirteyim netimde problem olduğu çin güncelleme yapamıyorum oyunda ilerleyip ara döneme kadar geldim. Şuanda telefonu modem yapıp geldim (:

Originally Posted by
tarik0618
Hocam çok güzel kadro kurmuşsun başarılarının devamını dilerim... Bu arada tüm konunu ve mesajlarını okudum.Emeğin karşılığı bizde teşekkür edelim böyle güzel bir kariyer okuttuğun için bize.
saolasın kardeşim rica ederim faydalı olabilmişsek ne mutlu (:

Originally Posted by
urwrdskkn
Sir Diaz çoğ hoşuma gidiyor şampiyonluk başka baharlara ama kızları reelde kafalamaya çalışıyorum desem ne dersiniz 

Originally Posted by
TheConquerost
Ankete başarabilir dedim herkes aynı fikirdeymiş zaten
Başarılar baştan sona okudum takipçisiyim bu kariyerin artık.
Herkes değil bir arkadaş var vur desek öldürecek bizi geçen sezonda küme düşer demişti mesajda atmıyor hiç 

Originally Posted by
ugur732
hocam git kayseride çalış hurmayla iyi ikili olursunuz sen bulursun topçuları o satar sonra para sayarsınız

Ciddi iş tekliflerine açığım 

Originally Posted by
AlperKSK
Hocam öncelikle kariyeri baştan sona okumak baya zamanımı aldı akşamüstü 5 veya 6 idi başladığımda
Neyse ki 22 sayfa bitti.. Müthiş bir iş sonucu var. Açıkçası bu kariyeri okuduktan sonra İskandinav futboluna özendim ve buralarda biraz vakit geçirmem gerektiği sonucuna vardım. Hakikatten oralar bit pazarı ama kaliteli malların ucuza satıldığı cinsten..
İlk sene de çıkıp Premier Ligde o pozisyonda bitirmek çok büyük bir olay.. Bu sene de umarım en iyi yerde bititririz.. Merakla yeni güncellemeleri bekliyorum.Başarılar tekrardan..
Eyv abi..Seni de yormuşuz biraz k.bakma (: Bu günlere gelirken dediğin gibi bit pazarının mallarının emeği büyük onlarla küçük bütçeyle takım kruup yükseldik ve doğru planlamalarla ciddi bir ekip haline geldik. Mevcut kadromuz oldukça sağlam aynı zamanda genç ve potansiyelli