Kafamdaki taktik yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Defansı geride kuracağım. Orta göbekte güçlü bir stoper eksiğim var bu bölgeye transfer gerekecek. Amacım sağlam savunma yapıp topu hızla Lambert'e ulaştırmak olacak. Lambert'i pivot santrafor yada geriye dönük forvet olarak oynatabilirim. Güçlü fiziği ve hava hakimiyeti olan bir oyuncu olduğu için yanına sokulacak olan Gaston Ramirez ve kanat oyuncularına iyi toplar indirebilir. Kafamda "False 9" sistemini uygulamak var. Belki bilenler vardır. Sistem şöyle işler, tek forvet oyuncusu birden geriye doğru gelir, rakip stoper de bu arkadaşı takip eder doğal olarak stoperin alanı boşalır ve AMC pozisyonunda oynayan arkadaş hızla o bölgeye koşar yani forvet AMC pozisyonuna kaymıştır, AMC ise forvet olur. M.United bu sistemi en iyi yapan takımdı bir zamanlar. Bunun FM'ye uygulanışı şu şekildedir. Forvetin AMC pozisyonunda, AMC ise forvet pozisyonunda oynayabilmelidir. Bireysel taktik ayarlarından pozisyon değiştire gelip ikisinin saha içinde sık sık yer değiştirmesini sağlarsın. iyi bir AMC bu şekilde gol kralı bile olabilir.

Sol ve sağ açıkta oynayabilecek oyuncular beni tatmin etmiyor. Solda Lallana sağ ayaklı olduğu için belki içe kateden oyuncu olarak verimli olabilir ama hızının yetersiz olması beni düşündürüyor, sağ tarafa ise mutlaka transfer yapacağız. Geldik orta sahaya, 2 DMC ya da 1 CM 1 DMC şeklinde oynayacağız. Schneiderlin her halukarda oyun kurucumuz ama yanına savaşan parçalayan biri lazım. Buraya da transfer yapacağız. Havadan oynayan katı ve disiplinli bir takım yaratacağız. Transfer listemi hazırlamaya başladım bile. Önerilerinizi bekliyorum...