Sayfa 172 / 220 İlkİlk ... 72122162170171172173174182 ... SonSon
5,131 ile 5,160 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

avrupa ligi SL gibi değil, pek bir cazibesi yok yani. transferinizi etkilemez bence.

Fernandes sözleşme uzatmıyorsa acilen satılmalıdır. Almeida'nın satılmak isteyeceğini düşünmüyorum ama isterse o da hemen satılmalıdır.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    avrupa ligi SL gibi değil, pek bir cazibesi yok yani. transferinizi etkilemez bence.
    Şunu kaçırıyorsun; cezamız ertelenseydi veya kaldırılsaydı, sizin yerinize Şampiyonlar Ligi ön elemesini biz oynayacaktık. Geçeriz veya geçemeyiz; ama işin içinde ön eleme de olsa, Şampiyonlar Ligi var. Bu çok önemli bir detay.

Konya Sivas gibi takımlarla 7 ve ya 8. haftada oynamak avantajlı olur. Malum kış koşulları...

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

İlk hafta içerde, Trabzonspor. Hayırlı olsun.

Beşiktaş'ın fikstürü:

1. Hafta: BJK - Trabzon
    2. Hafta: Erciyes - BJK
    3. Hafta: BJK - G.Antep
    4. Hafta: Bursa - BJK
    5. Hafta: BJK - G.Saray
    6. Hafta: Antalya - BJK
    7. Hafta: Eskişehir - BJK
    8. Hafta: BJK - Ç.Rize
    9. Hafta: Akhisar - BJK
    10. Hafta: BJK - Karabük
    11. Hafta: Kayseri - BJK
    12. Hafta: BJK - Konya
    13. Hafta: F.Bahçe - BJK
    14. Hafta: BJK - Sivas
    15. Hafta: Kasımpaşa - BJK
    16. Hafta: BJK - Elazığ
    17. Hafta: G.Birliği - BJK
    Last edited by footballer33 : 17.Temmuz.2013 at 15:26

1.Hafta

Beşiktaş-Trabzonspor

2.Hafta

K.Erciyes- Beşiktaş

3.Hafta

Beşiktaş-Antep

4.Hafta

Bursa-Beşiktaş

5.Hafta

Beşiktaş-Galatasaray

ya arkadaş tren yolculuğu olur biri intihar eder Beşiktaş'ı bulur, fikstür çekimi olur ilk 5 haftada 3 zorlu 1 orta 1 kolay rakip çıkar. Nedir bu takımın sorunu...

ligin son derbisi Beşiktaş-Fenerbahçe 26.hafta artık bir 80 bin kişi gider

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Benim ilk yarı için değerlendirmem (tahmin):

1. Hafta: BJK - Trabzon ( 3 )
    2. Hafta: Erciyes - BJK ( 3 )
    3. Hafta: BJK - G.Antep ( 3 )
    4. Hafta: Bursa - BJK ( 0 )
    5. Hafta: BJK - G.Saray ( 1 )
    6. Hafta: Antalya - BJK ( 3 )
    7. Hafta: Eskişehir - BJK ( 1 )
    8. Hafta: BJK - Ç.Rize ( 3 )
    9. Hafta: Akhisar - BJK ( 3 )
    10. Hafta: BJK - Karabük ( 3 )
    11. Hafta: Kayseri - BJK ( 0 )
    12. Hafta: BJK - Konya ( 3 )
    13. Hafta: F.Bahçe - BJK ( 0 )
    14. Hafta: BJK - Sivas ( 3 )
    15. Hafta: Kasımpaşa - BJK ( 1 )
    16. Hafta: BJK - Elazığ ( 3 )
    17. Hafta: G.Birliği - BJK ( 1 )

10 galibiyet, 4 beraberlik, 3 yenilgi ve 34 puan.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Beşiktaş istediği statta oynayacaktır demişti Fikret Orman, Kasımpaşa stadı isteniyormuş demek ki. Fikret Orman'ın zor zamanda taşın altına elini koyması dışında olumlu yaptığı bir iş bile yok. Önder Özen hamlesi var denebilir ancak ilk senesinde kaçırdığı İbrahim Altınsay fırsatı ile bir iyi bir kötü dengeliyor sanki. Umarım uzun yıllar daha Beşiktaş başkanı olarak kalır kendisi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Benim ilk yarı için değerlendirmem (tahmin):

1. Hafta: BJK - Trabzon ( 3 )
    2. Hafta: Erciyes - BJK ( 3 )
    3. Hafta: BJK - G.Antep ( 3 )
    4. Hafta: Bursa - BJK ( 0 )
    5. Hafta: BJK - G.Saray ( 1 )
    6. Hafta: Antalya - BJK ( 3 )
    7. Hafta: Eskişehir - BJK ( 1 )
    8. Hafta: BJK - Ç.Rize ( 3 )
    9. Hafta: Akhisar - BJK ( 3 )
    10. Hafta: BJK - Karabük ( 3 )
    11. Hafta: Kayseri - BJK ( 0 )
    12. Hafta: BJK - Konya ( 3 )
    13. Hafta: F.Bahçe - BJK ( 0 )
    14. Hafta: BJK - Sivas ( 3 )
    15. Hafta: Kasımpaşa - BJK ( 1 )
    16. Hafta: BJK - Elazığ ( 3 )
    17. Hafta: G.Birliği - BJK ( 1 )

10 galibiyet, 4 beraberlik, 3 yenilgi ve 34 puan.
    Fazla iyimsersin bence abi.

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Beşiktaş istediği statta oynayacaktır demişti Fikret Orman, Kasımpaşa stadı isteniyormuş demek ki. Fikret Orman'ın zor zamanda taşın altına elini koyması dışında olumlu yaptığı bir iş bile yok. Önder Özen hamlesi var denebilir ancak ilk senesinde kaçırdığı İbrahim Altınsay fırsatı ile bir iyi bir kötü dengeliyor sanki. Umarım uzun yıllar daha Beşiktaş başkanı olarak kalır kendisi.
    Benim gibi düşünen biri çıktı sonunda. Çoğu GS ve FB'li arkadaşımda Fikret Orman'ın uzun yıllar başkan olmasını istiyor, hal böyle olunca haklılar tabii. Bir rakipleri eksiliyor işte daha ne olsun değil mi ?
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Fazla iyimsersin bence abi.

Benim gibi düşünen biri çıktı sonunda. Çoğu GS ve FB'li arkadaşımda Fikret Orman'ın uzun yıllar başkan olmasını istiyor, hal böyle olunca haklılar tabii. Bir rakipleri eksiliyor işte daha ne olsun değil mi ?
    Başkana ve yönetime olmasa da teknik heyete ve takıma güvenim var bu sene kardeşim. 34 puan da en olumsuz tablo bence. Hem ne bekliyorsun ki, 20 puanla mı bitireceğiz ilk yarıyı?

İlk 5 haftada 15 puan Beşiktaş'ı uçurur kimse tutamaz ama Galatasaray derbisi, TS ve Bursa maçları çok zorlu geçecek.

QPR maçını da izledikten sonra birkaç oyuncuyu değerlendireyim:

Muhammed Demirci: Tek organize atağın yaratıcısıydı ve biraz gelişmiş gördüm kendisini.

Ömer Şişmanoğlu: Çift forvette Mustafa ile yarışır ve bence kazanır da.

Dentinho: Bu bizim Dentinho mu yav? Bence Gökhan Töre'yi yedek bırakır.

Günay Güvenç: Cenk'ten iyi olduğu kesin.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    İlk 5 haftada 15 puan Beşiktaş'ı uçurur kimse tutamaz ama Galatasaray derbisi, TS ve Bursa maçları çok zorlu geçecek.
    Bunu QPR maçını izleyerek söylüyorsan durum vahim.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

QPR maçını ben de 90 dakika izledim. Şu görüntüde olumlu konuşmak mümkün değil; fakat asıp kesmek için de çok erken.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

İlk 5 haftada 15 puan zor bir şey.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

İlk 5 haftada beklediğim 8-12 puan gibi birşey.

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Bunu QPR maçını izleyerek söylüyorsan durum vahim.
    Hayır ben o cümleyi Beşiktaş'ın gaza gelme ve mücadele gücüne dayanarak söyledim. İlk 5 haftada bizim fikstürde oynayan ve 5'te 5 yapan her takım için geçerli aslında bu söylediğim. Onun altındakiler QPR maçı ile ilgili.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Çok doluyum içimi dökmem lazım. Kafamda deli sorular:

1- Avea da sponsorluğu çekmiş. Vodafone işi ne oldu?
    2- Sponsorla birlikte 1 yıldız alacağım diyordun, o iş ne alemde?
    3- Basketbola sponsor hazırdı, hani nerede?
    4- Transferler 2. kamp dönemine yetişecekti, daha Tolga ve Serdar bile resmiyet kazanmadı net olarak. Nerede bu transferler?
    5- Fernandes 3 yıllık imzayı atacaktı, ne zaman atar?

Seçim öncesi konuşulan mevzulardan çözüme kavuşan tek konu, stad meselesi.

Evet, Sayın Fikret Orman; şu sorulara açıklık getirin artık! Beklemekten sıkıldım.

Last edited by footballer33 : 20.Temmuz.2013 at 01:01

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Güzel adam, güzel insan! Ölümünün 4. yılında saygıyla ve rahmetle anıyorum Vedat Abi'yi!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Mekanın cennet olsun Vedat Abi.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

AMK dediyse %80 guvenilirdir bence...

Bilic istifadan döndü
    Hırvat çalıştırıcı, Hutchinson’ın alınmasını istedi. Başkan Fikret Orman oyuncunun menajerleri nedeniyle transfere engel olunca istifa etme noktasına gelen Slaven Bilic zor ikna edildi...

26 Haziran’da resmen Beşiktaş’ın başına getirilen Slaven Bilic geçtiğimiz salı günü yani 16 Tem-muz’da görevini bıraktı. Bu şoke edici ve ispatı zor iddiayı araştıran AMK akıl almaz gerçeklere ulaştı. İşte Beşiktaş’ın canını çok yakan menajerlerden hala kendini kurtaramadığını gözler önüne seren o olaylar…

Özen görüştü

Hikayenin ucu temmuz ayının başına kadar uzanıyor. Futbol direktörü Önder Özen ile transfer konusunda görüşen siyah-beyazlıların çiçeği burnunda teknik direktörü Slaven Bilic, orta saha için düşünülen isimlere beğendiği bir oyuncuyu, Atiba Hutchinson’ı ekliyor. Özen de birkaç gün sonra Hutchinson için bazı ön görüşmeler gerçekleştiriyor. Bu gelişmeyi öğrenen AMK, 5 Temmuz’da “Kartal’ın son gözdesi Hutchinson” başlığıyla Bilic’in PSV’li yıldızı istediğini, bonservisi elinde olan futbolcu için talep edilen 900 bin euroluk menajerlik parasının sorun teşkil ettiğini haberleştirmişti.
    İlginç tesadüf!
    KONUMUZA dönersek, gerida kalan hafta başında Bilic, Kanadalı oyuncunun alınması konusunda ısrarcı olduğunu dile getiriyor. Bu istek transferler için kaynak arayışındaki başkan Fikret Orman’a kadar geliyor. Nakit sıkıntısı yaşayan kulübün her kuruşunun hesabını yapan Orman, Hutchinson hakkında araştırmalar yaptırınca ilginç bir gerçek ile karşılaşıyor. Başkan Orman, hem Bilic’in hem de Hutchinson’ın menajerliğini yapan Darko Nejasmic ile birlikte çalıştığı Danimarkalı eski futbolcu Niclas Jensen’in hakkında ortaya ilginç iddialar atıldığını öğreniyor. İkilinin geçen sezon başında Vedran Corluka ile Dame N’Doye’nin Bilic’in eski takımı L.Moskova’ya transferini gerçekleştiren isimler olduğu ve bu menajerlerin transferlerden
    1.9 milyon euro komisyon aldığı öğreniliyor. Michael Eneramo’nun Türkiye haklarını elinde bulunduran menajer Ertan Göksu’nun Beşiktaş’ın Almanya kampına girmesine izin verdiği için pişman olan Fikret Orman, yeni bir menajer krizinden endişe duyarak biraz da geçtiğimiz sezonlarda yaşananlardan ders alıp, Hutchinson konusunda rahatsızlık duyuyor. Ve Orman Hutchinson’ın transferini engelliyor.

İpler kopuyor…

Slaven Bilic, Orman’ın istediği futbolcuya şerh koyduğunu öğrenince üzülüyor, bu muhalefetin nedeninin kendisi için Doğu Avrupa’da futbolcu izleyen yakın arkadaşı Darko Nejasmic olduğunu öğrendiğinde ise öfkeleniyor ve “Çok üzgünüm, bana güvenilmeyen yerde çalışamam” diyerek Avusturya kampının başlamasının hemen bir gün önce yöneticilere istifasını vereceğini iletiyor. Başkan Fikret Orman bu gelişmeye sessiz kalırken Bilic ile konuşan yöneticiler Hırvat hocayı kalmaya ikna ediyorlar ve istifa dilekçesi başkanın önüne gelmeden krizi durduruyorlar. Beşiktaş’ta şimdilik sessiz bir bekleyiş var ancak özellikle Önder Özen’in bu gelişmelerden rahatsız olduğu kulislerde giderek daha yüksek sesle konuşuluyor.

http://amkspor.com/2013/07/21/bilic-...dan-dondu.html

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by byariff View Post
    AMK dediyse %80 guvenilirdir bence...

Bilic istifadan döndü
    Hırvat çalıştırıcı, Hutchinson’ın alınmasını istedi. Başkan Fikret Orman oyuncunun menajerleri nedeniyle transfere engel olunca istifa etme noktasına gelen Slaven Bilic zor ikna edildi...

26 Haziran’da resmen Beşiktaş’ın başına getirilen Slaven Bilic geçtiğimiz salı günü yani 16 Tem-muz’da görevini bıraktı. Bu şoke edici ve ispatı zor iddiayı araştıran AMK akıl almaz gerçeklere ulaştı. İşte Beşiktaş’ın canını çok yakan menajerlerden hala kendini kurtaramadığını gözler önüne seren o olaylar…

Özen görüştü

Hikayenin ucu temmuz ayının başına kadar uzanıyor. Futbol direktörü Önder Özen ile transfer konusunda görüşen siyah-beyazlıların çiçeği burnunda teknik direktörü Slaven Bilic, orta saha için düşünülen isimlere beğendiği bir oyuncuyu, Atiba Hutchinson’ı ekliyor. Özen de birkaç gün sonra Hutchinson için bazı ön görüşmeler gerçekleştiriyor. Bu gelişmeyi öğrenen AMK, 5 Temmuz’da “Kartal’ın son gözdesi Hutchinson” başlığıyla Bilic’in PSV’li yıldızı istediğini, bonservisi elinde olan futbolcu için talep edilen 900 bin euroluk menajerlik parasının sorun teşkil ettiğini haberleştirmişti.
    İlginç tesadüf!
    KONUMUZA dönersek, gerida kalan hafta başında Bilic, Kanadalı oyuncunun alınması konusunda ısrarcı olduğunu dile getiriyor. Bu istek transferler için kaynak arayışındaki başkan Fikret Orman’a kadar geliyor. Nakit sıkıntısı yaşayan kulübün her kuruşunun hesabını yapan Orman, Hutchinson hakkında araştırmalar yaptırınca ilginç bir gerçek ile karşılaşıyor. Başkan Orman, hem Bilic’in hem de Hutchinson’ın menajerliğini yapan Darko Nejasmic ile birlikte çalıştığı Danimarkalı eski futbolcu Niclas Jensen’in hakkında ortaya ilginç iddialar atıldığını öğreniyor. İkilinin geçen sezon başında Vedran Corluka ile Dame N’Doye’nin Bilic’in eski takımı L.Moskova’ya transferini gerçekleştiren isimler olduğu ve bu menajerlerin transferlerden
    1.9 milyon euro komisyon aldığı öğreniliyor. Michael Eneramo’nun Türkiye haklarını elinde bulunduran menajer Ertan Göksu’nun Beşiktaş’ın Almanya kampına girmesine izin verdiği için pişman olan Fikret Orman, yeni bir menajer krizinden endişe duyarak biraz da geçtiğimiz sezonlarda yaşananlardan ders alıp, Hutchinson konusunda rahatsızlık duyuyor. Ve Orman Hutchinson’ın transferini engelliyor.

İpler kopuyor…

Slaven Bilic, Orman’ın istediği futbolcuya şerh koyduğunu öğrenince üzülüyor, bu muhalefetin nedeninin kendisi için Doğu Avrupa’da futbolcu izleyen yakın arkadaşı Darko Nejasmic olduğunu öğrendiğinde ise öfkeleniyor ve “Çok üzgünüm, bana güvenilmeyen yerde çalışamam” diyerek Avusturya kampının başlamasının hemen bir gün önce yöneticilere istifasını vereceğini iletiyor. Başkan Fikret Orman bu gelişmeye sessiz kalırken Bilic ile konuşan yöneticiler Hırvat hocayı kalmaya ikna ediyorlar ve istifa dilekçesi başkanın önüne gelmeden krizi durduruyorlar. Beşiktaş’ta şimdilik sessiz bir bekleyiş var ancak özellikle Önder Özen’in bu gelişmelerden rahatsız olduğu kulislerde giderek daha yüksek sesle konuşuluyor.

http://amkspor.com/2013/07/21/bilic-...dan-dondu.html
    Bence % 100 doğru.

Açık Mert Korkusuz isimli gazetede, Teknik Direktörümüz Slaven Bilic'in istifa etmeye niyetlendiği haberi hayal mahsulüdür.
    Başkanımız Fikret Orman'ın Slaven Bilic'in istediği bir oyuncunun transferine engel olduğu ve Bilic'in istifaya niyetlendiği ifade edilen haber, tüm unsurlarıyla asılsız ve hayal mahsulüdür.

Masa başında üretilen bu haberi maksatlı buluyor, taraftarlarımızın ve kamuoyunun bu habere itibar etmemesini rica ediyoruz.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.

Beşiktaş JK

+ olarak;

Açık Mert Korkusuz isimli gazetenin 'Kartal'da Sponsor Krizi' başlıklı asılsız haberini kınıyoruz.
    Sponsorluk çalışmaları çerçevesinde dünyanın en önemli firmaları arasında yer alan Vodafone ile görüşmelerini sonuçlandırma aşamasına gelen kulübümüz, böyle önemli bir anlaşmanın öncesinde Açık Mert Korkusuz isimli gazetede çıkan uydurma haberi maksatlı bulmaktadır.

Kulübümüz için büyük önemi bulunan bu anlaşmayı baltalamak amacıyla yapıldığı düşünülen bu uydurma haber ile ilgili, kanuni haklarımızı kullanacağımızı belirtiriz.

Taraftarlarımızın ve camiamızın bu gibi maksatlı haberleri dikkate almamalarını özellikle rica ederiz.

Saygılarımızla,
    Beşiktaş JK

Oran buran oynamasın AMK!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sezon başlamadan masa başı haberler başlamış. Bilic bunlara baya korku verdi anlaşılan.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben artık Fanatik, Fotomaç, AMK tarzı hiç bir gazeteyi okumuyorum. İnanmıyorum aynı zamanda. Gerçi bu yeni bir şey değil, 4-5 senedir böyledir bu. Arif'in yazdığını okudum ama kırıcı olmamak için cevap vermek istemedim. Saçma sapan boş haber yapıyorlar tiraj yapmak için. İnanmayınız, okumayınız, almayınız

Edit: Artık Twitter var hayatımızda. En doğrular oralarda çıkıyor zaten. Yalan olunca da 1-2 saat içinde ortaya çıkıyor.

-----------------------

Beşiktaş'ın ilk 11'i: Cenk, Tanju, Sivok, Escude, Ersan, Veli, Fernandes, Olcay, Gökhan Töre, Oğuzhan, Almeida

Schalke 04'ün ilk 11'i: Fahrman, Fuchs, Höwedes, Matip, Höger, Jones, Neustader, Draxler, Farfan, Huntelaar, Szalai
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Olcay kaldığı yerden kaleci ile karşı karşıya kaçırmaya devam ediyor. Onlar nasıl kaçar abi ya yuh sana.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

25. dakikadan itibaren izledim. En az 2-3 net kaleci ile karşı karşıya pozisyon kaçtı. Üstelik benim izlediğim bölümlerde Schalke tek kale oynadı. Olcay'ın artık bu problemini çözmesi lazım.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Oğuzhan'a yakışmadı bu.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hazırlık maçı, rakip Schalke, fena değildik bugün, daha da iyi olabiliriz. Cenk çok iyiydi, Sambade'nin etkisi belli oluyor. Umarım her maç böyle oynar, istikrar yakalar. Pedro Franco açılışı yaptı hayırlı olsun, gayet iyiydi o da. Almeida'yı hiç beğenmedim, çok isteksiz oynadı, vasatı aşamadı. Takım savunması çok iyiydi, ama geçen seneki hücum kombinasyonlarını henüz göremedik. Umarım ileride bu da olur. Sonuç, görüntü hiç fena değil ama takıma transfer şart abi devşirme beklerle olmuyor. Kaleci, sol bek, ön libero ve forvet lazım acilen.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

bjk ideal kadrosuna yakin cikmis gibi sanki. rakibi schalke de tum aslarini surmus sahaya. 1-1 guzel sonuc bence.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

D-Smart yüzünden maçın ilk yarısını izleyemedim, 2. yarı da golü yediğimiz dakikadan 2 dakika öncesi açabildim maçı bir yerlerden link bulup. İzlediğim sürece sahada iyi bir Beşiktaş vardı, önceki 2 maça oranla daha derli topluyduk. Transferler de bitseydi artık, tam kadro izleseydik takımı.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Şimdiye kadar oynanan hazırlık maçlarında beğendiğim en iyi oyuncu Olcay. Geçen sezonun istikrarlı isimlerinden biriydi bu sezon formunu dahada ilerleteceğini belli ediyor. Topla birlikte çok iyi katediyor. Çoğu zaman kendine uygun pozisyon yaratıyor ama vurmak yerine direk Fernandes'i görüyor. Uzaktan biraz denese şansını yazacak ama hep Fernandes top istediği için ona veriyor. Ayrıca Franco, Toraman ve Ersan'ı kesemeyecek ise ben kötü transfer olarak değerlendiririm. Ne Toraman, nede Ersan artık Beşiktaş'ın ilk 11'indeki stoperleri değil. Kesinlikle ve kesinlikle formayı rahatça almalı. Şu ana kadar en iyi transferimiz gözüyle bakıyorum. He Önder Özen'in transferi olunca ayrı oluyor. Kaleci, ön libero ve forvet transferleri umarım en kısa sürede bitirilir. Sağ bek ve sağ açık transferlerini saymıyorum. O bölgeler bir şekilde doldurulur.
    Last edited by Mamadou : 21.Temmuz.2013 at 23:30

Mesaj Yetkileri