Volkan
Gökhan
Egemen
Bruno Alves
Kadlec
Topal
Alper
Emre
Meireles
Sow
Cardozo (Kuyt)
4-1-3-2 taktiğim.
Gönlümde yatan budur, eğer bu kadar orta saha oyuncun var ise kullanacaksın arkadaş. Kanatları falan bırakacaksın şimdi
Böyle bir şey olacağını sanmıyorum ancak olursa bana göre bize çok uyacaktır. Çünkü orta saha oyuncularımız hem dinamik hem de birbirinden çok farklı oyuncular bana göre..
Ancak bu taktikte önemli bir nokta var ki Cardozo bu transfer olur da bu taktik uygulanırsa bana göre nefis olur çünkü kendisi top tutabilecek bir oyuncu maalesef Webo'da bu fiziksel olarak olmayan bir özellik..
Bu yüzden Cardozo olmaz ise Kuyt yazdım oraya bence Kuyt da bu işi yapabilir, Cardozo kadar iyi olmasa da.
Stoch harici adam gibi kanat oyuncusu yok zaten elimizde yapılabilir aslında
Hatta böyle olursa defans Egemen yerine Yobo bile olabiliyor.
Edit : Gökhan ve Kadlec'e bu taktikte çok iş düşüyor doğal olarak. Gökhan'ı zaten biliyoruz o kanat zaten ona emanet..
Alper de kanatları desteklemeyi seven bir oyuncu o konuda yardımcı olacağından şüphem yok, Sow da sola biraz yakın oynarsa bu taktik çok güzel işleyecektir.
Benim şahsi görüşüm bunlardır, bu kadro ve bu taktik bize şuan en çok uyan sistemdir bence. Çok gol atabileceğimiz bir taktik...

Alıntılı Yanıtla
  Alıntılı Yanıtla