Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
30 yıl sonra miras olarak bırakacağım peki o tutmak isteyecek mi ? Diğer takımlar alıp başını giderken biz 10 senede 1 şampiyon oluruz. Gelecek nesil bu takımı mı tutmak isteyecek ? Bunu geç, benim taraftarlığı mı sen mi soruşturuyorsun ? Ben 8-0 hezimetinden sonra bile " yok kardeşim tutulmaz bu takım " demedim, Beşiktaş'lı olmanın gururunu takımım darmadağın olsa bile madalya gibi göğsümde taşıdım. Ama gider yönetimden de bunun hesabını sorarım. Herşeye rağmen takımımın yanındayım, ama yeri geldiğinde en ağır şekilde eleştiririm. Aradaki farkı iyi anla.
arkadasım ben 26 yasındayım yani 1987 dogumluyum benim hatırladıgım kendimi bildigim sampiyonluklar olarak tam olarak hatırlayamadıgım 8 yasındayken 1995 yılındaki sampiyonluk 2003 deki ve 2009 daki sampiyonluklar 26 yılda tam olarak hatırladıgım 2 sampiyonluk var. Ve ben buna ragmen beşiktaşlıyım biz bu takımı sportif basarılar icin mi tutuyoruz? sahsen ben bu renklere asıgım sadece o formayı görüp marsları dinledigimde bile mutlu oluyorum. ileriki nesilde basarıya göre bu takımı tutacaksa varsın tutmasınlar..