İlk sezon gerçektende efsane olmuş.Gelecek sezona şampiyonlar liginde başarılar bekliyoruz artık.
İlk sezon gerçektende efsane olmuş.Gelecek sezona şampiyonlar liginde başarılar bekliyoruz artık.
Hocam Lisandro'ya çalışma izni çıktığını bugüne kadar hiç görmedim en azından ben bugüne kadar çıkartamadım , zaten 2 oyuncu belirledim kafamda Dominguez ve Kurt Zouma
önerin için teşekkürler yinede![]()
Hak etti artık umarım bu sezonda aynı başarıyı gösteririr
İnş. kadroları ona göre kurucaz tşkler
Gutierez o kadar iyi bir seçim ki.
Kendisi çok fena gelişiyor, 2017'lerde olan oyunumda 25 Milyon verip zor aldım kendisini harika bir oyuncu oluyor.
Sezon ortasına doğru Swensea şampiyon olacak demiştim olmamış büyük şanssızlık FM 2013 oynadığımdan beri oyunda Liverpool'un şampiyon olduğunu ilk kez bu kariyerde gördüm
Seneye olacağız inşAllah.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
ikinizden birisi şampiyon olabilseymiş keşke neyse seneye ikinizde şl desiniz en azından![]()
Aslında biraz da Moyes'in , performansı diğer takımlar için Şampiyonluğu bu kadar cazip hale getirdi , Van Persie , Rooney , Welbeck gibi forvetleri olmasına rağmen o takım oynatıla bilecek en kötü dizilişte 4-4-1-1 oynadı ona rağmen son ana kadar şampiyonluk kovaladı Manu eğer 4-4-2 oynasaydı , alışılmış dizilişte , çok önce şampiyonluklarını ilan ederlerdi , Gutierez'e gelince Hollanda da alına bilecek o kadar iyi oyuncular var ki eğer bu yıl hedefimin çok üstünde ligi bitirmeseydim şu 5 oyuncuyu alacaktım ,
Clasie , Narsingh , Gutierez , Tim Krul , Martins Indi , Hollandalı oyunculara karşı çok fazla sempatim var ,
Sonraki sezon çok daha zor olacak , iki takımda muhtemelen yine şampiyon olamayacak çünkü bu kez ŞL 'de var , EPL 'ye asıldığımız kadar ŞL'ye de asılıcaz
Bu arada bende bir kaç bölgeye transfer önerisi istiyorum Kaleye ve sağ beke isim bekliyorum bütçe müsait itibara göre önerileri bekliyorum
Not:Kaleye potansiyelli değil direk hazır bir adam lazım sağ beke ise potansiyelli biri olması yeterli![]()
De Sciglioyu geçen sene kiraladık fiyatının bu kadar artacağını düşünmemiştim adamın değeri elimde bir sezonda 5mn a çıktı opsiyon koydurmamıştım de sciglio zor bir tercih o yüzden
Chelsea uefaya bile katılamadı azpilicueta bir adım önde hem ispanyolcada biliyor takımda ispanyollar olduğu için uyum sıkıntısı çıkmaz gibi olmzsa tabiki peruzzi kalede ise stegen gelmek istemiyor gladbach sanırım iyi işler çıkardıcourtais ile lenoyuda aldım listeye teşekkür ederim
![]()
Çağrı kaleye Tim Krul, Sağ bek azpilicueta veya danilo alabilirsin. Kaleye Tim Krul kesin al ama muhteşem bir kaleci.
Kariyeri pek takip edemedim ama son haftada kaçan şampiyonluk gerçekten çok kötü olmuş keşke ikinizden biri şampiyon olsaydı..
İngitere'nin o kadar güçlü ekipleriyle birlikte şampiyonluk yarışında olmak başarı sayılır , büyük takımlarda biraz kötü gitmiş sanki ama
Eren Hocam sen orta sıralarda kalmışsın , önümüzdeki sezon seni de şampiyonlk yarışında görmek istiyoruz..
Bu kariyerde favorim yine Halil Hoca ama hakeden kazansın![]()