Bosingwa'mis galiba
Bosingwa'mis galiba
Ashley Cole mi?Bosingwa sağ bek değil mi? Trabzon'a sol bek lazım öncelikle.
ashley cole mü ? yıllarca londra da yaşamış bi adamın hatta bi ingiliz in - ki ingiliz futbolcular genelde başka ülkelere transfer olmaz - türkiye'de hatta trabzon'da yaşayacağını sanmıyorum
ve..
Trabzonspor sağ bek sorununu Bosingwa ile çözdü! Eski Chelsea'li Bosingwa için yıllık 2 Milyon Euro ödenecek..
Trabzonspor'da transfer çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor. Son UEFA Kupası'nda çok sırıtan Zeki'nin yerine hemen önlem geldi!
Serkan Balcı'nın da ayrılmasından sonra sağ bekte sorun yaşayan Trabzonspor, geçen yıl QPR forması giyen Bosingwa ile anlaşma sağladı..
Bosingwa'ya yıllık 2 Milyon Euro verilecek.. QPR küme düştüğü için bonservis bedeli verilmeyecek!
BEYAZ TV
Trabzon bu sene sağlam geliyor.Yerinde transferler,pek masraflı olmayan ve tecrübeli oyuncuları kadrosuna katıyorlar.Avrupa'da iyi işler çıkarır umarım Trabzon.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Eğer doğruysa gerçekten iyi transfer, hayırlı olsun. Chelsea'de Trabzonspor'a çalışmaya başladı diyeceğimde QPR işi bozuyor.![]()
Canım FEDA olsun sana !
Bosingwa doğruysa bu sezon ligde iddialı bir Trabzonspor izleriz.Celutska'yı ben çok beğeniyorum defansın 3 yerinde de rahatlıkla oynayabilen nadir oyunculardan birisi.Sol bekte oynar o Bosingwa'da sağ bekte stoperde de Giray-Mustafa-Aykut üçlüsü götürür yabancı bi isim daha gelecekmiş kalede zaten Onur var sağlam savunma hattı kurdu diyebiliriz Trabzonspor.Bi de forvet alınırsa rahat ilk 4'e girerler bu sezon.
Ben daha cok stoperden yanaydim ama Bosingwa'da geliyorsa yok diyemeyiz![]()
TS - FB maçları için takviye olmuş bu transfer.![]()
Canım FEDA olsun sana !
Bugun kap'ta dolu bir gun gecirecegiz![]()
Tolga
Yasin
Garanti gibi
Bakalim digerleri kim olacak
Biyerden hazine falan mi buldu bizim takim? Birkac hafta once kimseye para veremiyordu bu kulup nerden cikti bu maaslar.
Oldu olacak Barrios'u da alalimda taclansin su transfer.forvet lazim bize
Yok duyum bize nasip olmaz
Benimki varsayim, haberleri topladimi oyle sonuc cikardim. Trabzonun aciklamalari yetmezmis gibi simdide Besiktas aciklamalara baslamis. Bi olamadi su transfer
Haci abi herkesin kapisini caliyormus.
Is adamlarindan epey birseyler koparmis
Kalou - Barrios bi tanesi olacak, umarim Barrios olur
Demekki haberleri dogru toplamisim. Tolga sonunda Besiktasta
Yolun acik olsun kaptan
![]()
2.75 az ama Tolga'nin ozel sebepleri yuzunden gitmesi iyi oldu. Anne herseyden once gelir.
Soyadı gibi yüreği ve gönlü de çok 'Zengin' bir adam gerçekten. İnşallah, faydalı olur bize.
İyi oldu bu transfer. Bu şartlar altında Tolga'dan daha iyisini bulamazdık. Bulsak bile çok pahalıya patlardı.
Bide Carsi faktoru var, acilan bi pankart vardi yanlis hatirliyorsam. Hem annesi hem Kazim icin.
Hacı osman başkan tribüne yabancı koyacak lüksümüz yok demişti, yapılan transferler de bu doğrultuda. Kadro kalitesi yükselmeye başladı ama yaş ortalaması biraz yükselecek gibi. Verilen paralar da çok yüksek, umarım karşılığını alırlar.
Cech
Emerson
Sapara
Gorusmeler sonrasi bu uc oyuncu sozlesmelerini fesh etmek icin anlasilmis.
Bosingwa hafta sonu Trabzona gelir
bosingwa ülkesine dönüyor diye bir haber görmüstüm ne kadar dogrudur bilmiyorum?
Kontenjani actiklarina gore bisiler olacaktir.
Bosingwa ile puruz paranin odenme sekli ile alakali, o Ingilterede haftaliga alismis![]()