Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 109 arası toplam 109 sonuç

Konu: Güney Amerika Yolları Taştan l 1. Sezon

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

[QUOTE=Unsal123;2502738]
    Quote Originally Posted by resoag View Post

Yok hocam o sadece trip atar havaya girdi kondisyoner oldu ya
    Sen sus konuşma hakkın yok
    Kondisyonerim benim değerin ne kadar senin

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

[QUOTE=resoag;2502765]
    Quote Originally Posted by Unsal123 View Post

Kondisyonerim benim değerin ne kadar senin
    Arjantin'de yok onun gibisi Türkiye'den özel getirdim

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Adamsın o değilde güncelleme gelicekti

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Adamsın o değilde güncelleme gelicekti
    toplu halde paylaşacağım az sonra, işler biraz karıştı

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Ligin ilk yarısının bitmesinin ardından 2 aylık bir ara verildi. Planım bu arayı bol antreman ve hazırlık maçıyla değerlendirmekti. Bu yüzden hazırlık maçları ayarladım. Takımı çok yormamak için yakın takımlardan zayıf olanlar ıseçtim. Sadece ligin başlamasına ykaın ciddi bir tecrübe olması amacıyla River Plate ile bir hazırlık maçı ayarladım. Son maçta ise As takımın yarısını yedek takımda oynatarak kendi takımımı kendisiyle oynattım ve norma o larak berabere kaldılar

Devre Arası Hazırlık Maçları

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Oyunda biraz ilerlediğim için toplu olarak vereceğim sonuçları

30. Hafta Puan Durumu

Ligin ikinci yarısına inişli çıkışlı performanslarla başladık. Hücum hattım elinden geleni yapmasına rağmen savunmada çok fazla hata yapıyoruz. Devre arasında transfer sınırlaması nedeniyle defans müdahale edemedim bu yüzden ne yaparsam yapayım bir türlü düzeltemiyorum defansı.

Defans yüzünden kontrollü oyun oynamaya çalıştım, 3 lü stoer oynattım, 2'li stoperin önüne 2 tane defansif orta saha koydum. Ancak ben ne yaparsam yapayım illaki 1-2 gol yiyorduk. Sonra kupa maçları gelmeye başladı. Zaten pek ilerleyemem, çok kasmama gerek yok dedim ve rotasyonlu kadroyla agresif hücum oynattırdım. Ancak beklediğimin aksine resmen çekirdek gibi çitledik rakiplerimizi ve çeyrek finale yükseldik.

Çeyrek Final Kurası

Ligin bitimine 8 hafta kaldı ve bence bu sezon yükselmemiz çok zor. Bu yüzden ligden daha çok kupaya önem vermeye başladım. Amacım ligi yüksek bir pozisyonda kapayıp klübe gelir sağlamak ve kupayı almaya çalışmak. Sezon bitiminden sonra defans hattımı sıfırdan kuracağım. Çok oyuncunun bileti kesilecek

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Ligdeki durumumuz canımı sıkmıştı. Saat gece 2 olmasına rağmen uyuyamıyordum. Biraz hava almak iyi gelir diyerek dışarı çıktım. Klübün tesislerinde konakladığım için birçok imkan vardı. Ama canım hiçbirini istemedi, ufak bir yürüyüşe çıktım. Yavaş yavaş antreman sahasına kadar vardığımda birkaç gencin sahada top oynadıklarını gördüm. Yaklaştım...

R M: Gençler hayırdır, bu saatte ne yapıyorsunuz burada.
    Genç 1: Hocam uykumuz yoktu bizde sahaya gelip biraz antreman yapalım dedik. Kızdınız mı?
    R M: Ne kızması canım, aksine memnun oldum. Ama böyle düzensiz ve zamansız antremanlar yarardan çok zarar getirebilir.
    Genç 2: Hocam ne yapalım, ilgilenen yok ki.
    R M: Carlos ilgilenmiyor mu sizinle? ( Carlos bizim 20 Yaş Altı Menajerimiz )
    Genç 1: Birşeyler yapmaya çalışıyor ama yetersiz geliyor bize hocam.
    Genç 3: Klüp sanki başımız boş kalmasın diye getirmiş gibi onu.

Gerçekten de öyleydi. Sezonun başlamasına az bir süre kala genç takımla ilgilenmesi için alel acele getirmiştim onu.

R M: Tamam çocuklar. Ben bu konuyla ilgileneceğim. Şimdi siz doğru yatağa, şuanda antremandan çok güce ihtiyacınız var.Hadi iyi geceler.(Ufak bir göndermede bulundum burda Altyapıda ki gençlerin güçleri en fazla 5-6 şauanda)
    Gençler Topluca: İyi Geceler hocam.

Birkaç genç beni kedime getirmişti. Futbol felsefemden saptığımı fark ettim. Ben her zaman yeni yetenekler keşfedip onalara sonuna kadar şans tanımaya çalışan bir adamdım. Ama buraya geldiğimden beri neredeyse tüm gençleri maç tecrübesi olsun diyerek 20 yaş altı takıma doldurdum ve başlarına çoban niyetine vasat bir adam diktim. Kararımı verdim, şuandan itibaren gençlere as takımda şans vereceğim ve yeni sezonda klüpte kokuşmaya başlamış yaşlıları toptan sepetleyeceğim.

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Lig artık baya zora girdi ne yapsak olmadı antrenman yapsak olmadı antrenman yapmasak olmadı ne yapacağımı bilmiyorum sende bilmiyorsun yarın bunları falakaya yatıralım

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Hocam benim 3 tane fikrim var yarın size antrenmanda ileteceğim Allah'ın izniyle bu sene çıkamazsak seneye kesin çıkacağız

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Hocam benim 3 tane fikrim var yarın size antrenmanda ileteceğim Allah'ın izniyle bu sene çıkamazsak seneye kesin çıkacağız
    İnşallah, sen kimliğini çok ifşa etme, Allah korusun sınır dışı falan olursun kaçak çalışmaktan

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Ligde yönetimin beklentileri doğrultusunda gittiğimiz ve kupada da beklentilerinüstüne çıktığımız için yeni bir sözleşme imzaladık. yönetim Haftalık €1300 dedi, ben €1500 den aşağı inmem dedim. Sonunda benim dediğim oldu

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Çeyrek Final

Spoiler: ISTATISTIK 

Resmen tek kale oynadığımız bir maçta karşı tarafa neredeyse hiç pozisyon vermedik. Adamların en net pozisyonu kaçırdıkları penaltıydı. Bu maçta gol atamamamızın tek sebebi bana göre karşı tarafın kalecisinin panter kesilmesidir. Adam sağlı sollu tüm topları çıkardı. Sadece tek bir pozisyonda ceza sahasına açılan ortadan gelen bir golü engelleyemedi, ancak onuda hakemler ofsayt diyerek saymadı.

Nitekim maç golsüz sonuçlandı ve direk seri penaltı atışlarına geçildi. 5er penaltı atıldıktan sonra durum 4-4 olunca, tekli atışa geçildi. Toplamda 10 penaltı atıldığında artık penaltı listemin en sonundaki berbat penaltıcılara sıra geldiğinden yapacak birşeyimiz yoktu. Boynumuz bükük elendik.

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Kulüp zor durumda birde maaş istiyorsun yapme be hocam bana önerdiniz kabul etmedim sizde etmemeniz gerekirdi , kulüp battı batıcak yapmayın.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Kulüp zor durumda birde maaş istiyorsun yapme be hocam bana önerdiniz kabul etmedim sizde etmemeniz gerekirdi , kulüp battı batıcak yapmayın.
    sıkıntı yok sezon sonu bonservisi 1M ve üsütndeki herkesi satıp bütçe oluşturacağım 3 tane adam var zaten .

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Ligi orta sıralarda bitirdim ve yeni sezon için hazırlıklara başladım. Güncellenemeyi yapacağım. Ancak oyun durmadan hata vermeye başladı. umarım sorunu çözebilirim.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Sorunu çözebildin mi hocam nedir durum?

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Oyun belirli süre oynadıktan sonra hata verip atıyor. Sık sık save yapmam gerekecek, ama sace yaparken oyundan atarsa o zaman işim biter işte

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Oyun hata vermeye başladıktan sonra bugün elimi bile sürmedim oyuna, aslında hevesimi kaçırdı bu hatalar. Zaten klüp zor bir dönem geçiriyor. Ya hata vermeye devam etmesine rağmen oynamaya çalışacağım yada buraları bırakıp yeni maceralara yelken açacağım

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Son haftaları toplu olarak paylaşıyorum

Buda lig bitimi puan durumu

Ligde zaten bir iddamız kalmayınca son haftalarda gençlere ağırlık verdik ve gençler ellerinden geleni yaptılar. Son 4 hafta asistana devredip tatile çıktım. geldikten sonra yni sezon için çalışmalara başladım. ancak oyun hata vermeye başladı. Bu yüzden bu kariyeri burada sonlandırıyorum. 1 sezonluk küme düşmeme hedefimize ulaştık, ancak daha ileri gidip üst lige yükselebilirdik. Nasip değilmiş.

En kısa zamanda yeni bir kariyerle karşınızda olacağım...

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri